Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To fajnie jest mieć taką pomocnicę,bo u mnie tego porządku to brak,a Western to już od początku(nawet jak był w hodowli)to był już taki awanturny!!jakoś tak ciężko jest mi znaleść na niego sposób?....

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']To fajnie jest mieć taką pomocnicę,bo u mnie tego porządku to brak,a Western to już od początku(nawet jak był w hodowli)to był już taki awanturny!!jakoś tak ciężko jest mi znaleść na niego sposób?....[/QUOTE]
Aga zajrzyj do działu "wychowanie", tam siedzi wiele osób, które mają pojęcie o szkoleniu i radzeniu sobie z problemami :p

Posted

[quote name='*kleo*'] ruda wredota w stadzie jest bardzo przydatna ;)[/QUOTE]

Ha,ha to tak jak u nas.Ruda wredota rządzi.Oczywiście piszę o Rubinie a nie o sobie.:evil_lol:
Cześć Aga!!
Dzieciaczki śliczne :loveu:
Mamuśka śliczna. :loveu:
Westernik również śliczny :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Ha,ha to tak jak u nas.Ruda wredota rządzi.Oczywiście piszę o Rubinie a nie o sobie.:evil_lol:
Cześć Aga!!
Dzieciaczki śliczne :loveu:
Mamuśka śliczna. :loveu:
Westernik również śliczny :loveu:[/QUOTE]
Ojojoj dziękujemy:)

Posted

[quote name='agamewa']To mało powiedziane:)że ją podgryza..........nie lubi jej za to że kiedyś mu przylała za coś tam ścierką od tego czasu jak ją tylko zobaczy to aż trzęsie się ze złości na jej widok!!!!Kiedyś mu moją babcię pokazałam przez okno(ona go nie widziała to tylko zęby zaczął na jej widok szczerzyć),nie widziałam jeszcze nigdy takiej zadziory!!!!![/QUOTE]

To moja sąsiadka kiedyś do Axela coś zaszalała i teraz jej tak nie lubi że jak jest na podwórzu i słyszymy że szczeka to od razu wiadomo kto idzie;)

Posted

[quote name='Viky i Ja'][URL]http://i47.tinypic.com/119yp1d.jpg[/URL] śliczna fotka :)
Kiedy nowy maluszek zawita u Was ? Trochę mnie nie btło więc nie w temacie jestem :([/QUOTE]
Na początku lipca:)
[quote name='chrupcia']To moja sąsiadka kiedyś do Axela coś zaszalała i teraz jej tak nie lubi że jak jest na podwórzu i słyszymy że szczeka to od razu wiadomo kto idzie;)[/QUOTE]
A u mnie jak słyszę wściekłe ujadanie Westerna to myślę aha-babcia idzie:)
[quote name='Mawe']Witamy wieczorkiem po przerwie :)[/QUOTE]

My też witamy:)

Posted

[quote name='agamewa']A u mnie jak słyszę wściekłe ujadanie Westerna to myślę aha-babcia idzie:)
[/QUOTE]
Dokładnie!:D to samo co u mnie:) a jeszcze Listonosz:)

Posted

West reaguje też na pukanie,akurat leciało coś w telewizji na wspólnej czy coś tam i był wątek pukania do drzwi,to mój mały postrzeleniec jak nie wyskoczył z łóżka(spał sobie smacznie na kanapie:))i dawaj szczekać na całego:)widzicie jakiego mam obrońce:eviltong:

[I]A tak na marginesie znowu idą powodzie:([/I]

Posted

witamy się niedzielnie:)
Oj nie mów nawet o tych powodziach:crazyeye: u nas chyba - mam nadzieję - już jest po:-(
Wczotaj było słonecznie cały dzień i dziś też się zapowiada:multi: Może słońce wraca do nas:multi:

ALe u Ciebie galeria leeeeeci:crazyeye: Musiałam się kilka stron wrócić żeby dzieciiaczki zobaczyć:loveu:
Takie eleganckie:loveu: i MAMUSIA:crazyeye: łał ale laska czarnulka z Ciebie:cool3:

Posted

Cześć Aga!:) nie mów że Ciebie powódź dotknęła...? u mnie weekend tak słoneczny że jak sie siedzi na tarasie to cienia się szuka, bo aż parzy.. ale po tylu dniach deszczu nie przeszkadza to aż tak bardzo:)

Posted

[quote name='laurin']witamy się niedzielnie:)
Oj nie mów nawet o tych powodziach:crazyeye: u nas chyba - mam nadzieję - już jest po:-(
Wczotaj było słonecznie cały dzień i dziś też się zapowiada:multi: Może słońce wraca do nas:multi:

ALe u Ciebie galeria leeeeeci:crazyeye: Musiałam się kilka stron wrócić żeby dzieciiaczki zobaczyć:loveu:
Takie eleganckie:loveu: i MAMUSIA:crazyeye: łał ale laska czarnulka z Ciebie:cool3:[/QUOTE]
Witamy i dziękujemy za miłe słowa:)
[quote name='Yoko2009']hej hej Western jest taki elegancki jak sobie w tawce śpiocha:)[/QUOTE]
O spać to on lubi najbardziej:)
[quote name='chrupcia']Cześć Aga!:) nie mów że Ciebie powódź dotknęła...? u mnie weekend tak słoneczny że jak sie siedzi na tarasie to cienia się szuka, bo aż parzy.. ale po tylu dniach deszczu nie przeszkadza to aż tak bardzo:)[/QUOTE]
Witamy:)nie mnie na szczęście powódz nie dotknęła!
[quote name='Princess_York']Aga zwolnij z tą galerią :-D . Od wczoraj aż 3 strony ? :o .To u mnie 3 strony w 4 dni idą :evil_lol:

Aż zachciało mi się na działkę po tych zdjęciach :) :loveu:[/QUOTE]

Cześć Martyna,no co ja zrobię jak to tak samo z tą galerią?:)
No to śmigaj na działeczkę:)

Posted

Cześć Aga :multi:
Gdzie to dziewczyny na Chojnice Cię namawiały? :cool3: Ja jestem za :loveu: :multi: Też chętnie bym się przejechała.. może nawet Buff bym zgłosiła ? :cool3: Tylko będziesz miała czas, żeby malucha zarejestrować i jesio w terminie zgłoszeniowym się wyrobić?

Posted

Cześć Westuś sliczny jak zawsze i jak pieknie iśmiesznie zmienia kolorek:evil_lol:. Od dołu do góry:loveu:
Pozdrawiamy i na foteczki zapraszamy:loveu:
[IMG]http://i46.tinypic.com/dmcuoi.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Aga :multi:
Gdzie to dziewczyny na Chojnice Cię namawiały? :cool3: Ja jestem za :loveu: :multi: Też chętnie bym się przejechała.. może nawet Buff bym zgłosiła ? :cool3: Tylko będziesz miała czas, żeby malucha zarejestrować i jesio w terminie zgłoszeniowym się wyrobić?[/QUOTE]
Jak psiak ma się pojawić w lipcu to chyba się wyrobi ;) Ja przy rejestracji Ulki od razu dostałam nr rejestracji oddziałowej, a w szczeniorach rodowód może być przecież w przygotowaniu :p