Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GaBi12']Ja poprosze zdjęcia Westerna :loveu:[/QUOTE]
Oj na razie nie maż żadnych nowych,jak coś zrobię to zaraz wstawię:)
[quote name='laurin']cześć:hand:[/QUOTE]
Hej:)
[quote name='chrupcia']Czesc Aga z rana:) zbliża się weekend..:razz:[/QUOTE]
Już nieeeeeeeemogę się go doczekać a zwłaszcza soboty..........he he:)
[quote name='Juustii']Cześć Agnieszko ;) jak tam nastrój na dziś? :D i co słychać u Westerna? :D[/QUOTE]

Nastrój wspaniały nie mogę doczekać się soboty...........:eviltong:
Weściu siedzi w domu i tyje!!!!i czeka na paczkę z krak vetu z wielkim żarciem:)

Posted

Westuś jest śliczny, a jak tam z wystawami, wiecie już coś???????
Jak tyje to dobrze, Dorka nie tyje, już przestałam ja ważyć, bo mam dość.

Posted

[quote name='dagos1']Westuś jest śliczny, a jak tam z wystawami, wiecie już coś???????
Jak tyje to dobrze, Dorka nie tyje, już przestałam ja ważyć, bo mam dość.[/QUOTE]

Hej:)ale on już za duuużo waży:(

Posted

:placz::placz::placz: waga stoi na amen, niecałe 1,40 kg - 4 czerwca kończymy 6 m-cy.
Wzrost 19 cm, długość ok. 21-22 cm, jeszcze ujdzie, ale ta waga:angryy:

Posted

Western upasł się tak na RC-wazy w granicach 3.5-3.3 zależy kiedy(co mnie już trochę zdziwiło!!)a może waga coś szwankuje??:)i właśnie kończę już z tą karmą i przechodzę na inną bo dojdzie mi jeszcze do 6kg:crazyeye:
Al e nie widać po nim tego?????więc dziwne to!!!!

Posted

[quote name='Princess_York']Dagos1 nie martw sie zawsze można utuczyć psiaka :) . Np. codziennie kurczaka dawaj z ryżem i karme rano i wieczorem .
Może tak się uda ,próbuj .

Cześć Aga :loveu: !![/QUOTE]

Cześć Martyna:)
A co na odchudzanie???
MŻ????:eviltong:

Posted

Upaść to owszem można psa ale nie "psa":cool3::cool3::cool3:
Ona jest strasznym niejadkiem, z takim samym apetytem:eviltong: zjada suche czy mięso.:shake:

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Martyna:)
A co na odchudzanie???
MŻ????:eviltong:[/QUOTE]
Hmm .. Oganiczyć żarcie :) . Ja wiem że jak oczka pokaże to pańci się zrobi żal i wogóle heh . Ale nie ! .
Co to znaczy MŻ ? Bo nie w temacie chyba jestem :lol: ...

[quote name='dagos1']Upaść to owszem można psa ale nie "psa":cool3::cool3::cool3:
Ona jest strasznym niejadkiem, z takim samym apetytem:eviltong: zjada suche czy mięso.:shake:[/QUOTE]
Hmm .. A może jakieś tabletki albo kropelki od weta żeby właśnie apetyt wzrósł ? :cool3:

Posted

[quote name='Princess_York']Hmm .. Oganiczyć żarcie :) . Ja wiem że jak oczka pokaże to pańci się zrobi żal i wogóle heh . Ale nie ! .
Co to znaczy MŻ ? Bo nie w temacie chyba jestem :lol: ...

Hmm .. A może jakieś tabletki albo kropelki od weta żeby właśnie apetyt wzrósł ? :cool3:[/QUOTE]
Tak brzydko powiem jak się nie raz mówi o diecie u człowieka mniej żreć:):eviltong:
Ale dobrze mówisz o tych oczkach proszących,człowiekowi serce się łamię i co...........ale tak nie powinno być!!!!

Posted

[quote name='Princess_York']Trzeba być twardym i już :) .[/QUOTE]

Ja to może tak nie dokarmiam,ale moje dzieciaki po kryjomu podstawiają mu pod nos różne smakołyki,a on oczywiście nie pogardzi:evil_lol:
Dobra zmykam obowiązki wzywają do wieczorka:)