Juustii Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Cześć Agnieszko ;) jak tam nastrój na dziś? :D i co słychać u Westerna? :D Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='GaBi12']Ja poprosze zdjęcia Westerna :loveu:[/QUOTE] Oj na razie nie maż żadnych nowych,jak coś zrobię to zaraz wstawię:) [quote name='laurin']cześć:hand:[/QUOTE] Hej:) [quote name='chrupcia']Czesc Aga z rana:) zbliża się weekend..:razz:[/QUOTE] Już nieeeeeeeemogę się go doczekać a zwłaszcza soboty..........he he:) [quote name='Juustii']Cześć Agnieszko ;) jak tam nastrój na dziś? :D i co słychać u Westerna? :D[/QUOTE] Nastrój wspaniały nie mogę doczekać się soboty...........:eviltong: Weściu siedzi w domu i tyje!!!!i czeka na paczkę z krak vetu z wielkim żarciem:) Quote
dagos1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Westuś jest śliczny, a jak tam z wystawami, wiecie już coś??????? Jak tyje to dobrze, Dorka nie tyje, już przestałam ja ważyć, bo mam dość. Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='dagos1']Westuś jest śliczny, a jak tam z wystawami, wiecie już coś??????? Jak tyje to dobrze, Dorka nie tyje, już przestałam ja ważyć, bo mam dość.[/QUOTE] Hej:)ale on już za duuużo waży:( Quote
dagos1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 :placz::placz::placz: waga stoi na amen, niecałe 1,40 kg - 4 czerwca kończymy 6 m-cy. Wzrost 19 cm, długość ok. 21-22 cm, jeszcze ujdzie, ale ta waga:angryy: Quote
Princess_York Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dagos1 nie martw sie zawsze można utuczyć psiaka :) . Np. codziennie kurczaka dawaj z ryżem i karme rano i wieczorem . Może tak się uda ,próbuj . Cześć Aga :loveu: !! Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Western upasł się tak na RC-wazy w granicach 3.5-3.3 zależy kiedy(co mnie już trochę zdziwiło!!)a może waga coś szwankuje??:)i właśnie kończę już z tą karmą i przechodzę na inną bo dojdzie mi jeszcze do 6kg:crazyeye: Al e nie widać po nim tego?????więc dziwne to!!!! Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Princess_York']Dagos1 nie martw sie zawsze można utuczyć psiaka :) . Np. codziennie kurczaka dawaj z ryżem i karme rano i wieczorem . Może tak się uda ,próbuj . Cześć Aga :loveu: !![/QUOTE] Cześć Martyna:) A co na odchudzanie??? MŻ????:eviltong: Quote
dagos1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Upaść to owszem można psa ale nie "psa":cool3::cool3::cool3: Ona jest strasznym niejadkiem, z takim samym apetytem:eviltong: zjada suche czy mięso.:shake: Quote
Princess_York Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Martyna:) A co na odchudzanie??? MŻ????:eviltong:[/QUOTE] Hmm .. Oganiczyć żarcie :) . Ja wiem że jak oczka pokaże to pańci się zrobi żal i wogóle heh . Ale nie ! . Co to znaczy MŻ ? Bo nie w temacie chyba jestem :lol: ... [quote name='dagos1']Upaść to owszem można psa ale nie "psa":cool3::cool3::cool3: Ona jest strasznym niejadkiem, z takim samym apetytem:eviltong: zjada suche czy mięso.:shake:[/QUOTE] Hmm .. A może jakieś tabletki albo kropelki od weta żeby właśnie apetyt wzrósł ? :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Princess_York']Hmm .. Oganiczyć żarcie :) . Ja wiem że jak oczka pokaże to pańci się zrobi żal i wogóle heh . Ale nie ! . Co to znaczy MŻ ? Bo nie w temacie chyba jestem :lol: ... Hmm .. A może jakieś tabletki albo kropelki od weta żeby właśnie apetyt wzrósł ? :cool3:[/QUOTE] Tak brzydko powiem jak się nie raz mówi o diecie u człowieka mniej żreć:):eviltong: Ale dobrze mówisz o tych oczkach proszących,człowiekowi serce się łamię i co...........ale tak nie powinno być!!!! Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Princess_York']Trzeba być twardym i już :) .[/QUOTE] Ja to może tak nie dokarmiam,ale moje dzieciaki po kryjomu podstawiają mu pod nos różne smakołyki,a on oczywiście nie pogardzi:evil_lol: Dobra zmykam obowiązki wzywają do wieczorka:) Quote
chrupcia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 No właśnie chodziło mi o to;) bardzo miła pewnie będzie TA sobota;) Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='chrupcia']No właśnie chodziło mi o to;) bardzo miła pewnie będzie TA sobota;)[/QUOTE] Oj baaaardzo:) Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Gucci13']czy ja o czymś nie wiem?:razz:[/QUOTE] Nooooooooooooooooooooooooooo:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Gucci13']poczułam się gorsza:evil_lol:[/QUOTE] Nie no coś Ty podpuszczam cię tylko:evil_lol: Quote
chrupcia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja się nawet ciesze że u mnie było tak niespodziewanie, bo najgorsze jest to czekanie do jakiegoś tam dnia (przynajmniej u mnie) ;) Quote
Recommended Posts