*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Aga przesadziłaś tym razem ;-) Miałam prawie 20 stron do nadrobienia...;-)[/QUOTE] No właśnie Aga nie załapałaś się na imprezkę:( [quote name='GaBi12']Hej! :multi: Czy ja dobrze slysze ( :evil_lol: ) kolejny piesek? I kolejny baner do zrobienia? :diabloti:[/QUOTE] Być może.........:) A tak w ogóle cześć dziewczyny......:) Quote
Borówka16 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Cześć :loveu: I co ,jednak będzie drugi psiak ? :razz: Poproszę kilka foteczek Westerna :p Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Gucci13']hej:multi:[/QUOTE] Heeej:) [quote name='Borówka16']Cześć :loveu: I co ,jednak będzie drugi psiak ? :razz: Poproszę kilka foteczek Westerna :p[/QUOTE] Być może tak?tak ciężko mi jest podjąć tę decyzję!!z Westernem nie miałam takich problemów!raz dwa i chłopak był już w domu!!!Być może strach że będzie ciężko,wiem dobrze jak to jest już przy Weście ile trzeba włożyć trudu w jego wygląd,wiadomo nie ma nic za darmo:(drugi psiak to ma być psiaczek wystawowy-więc w domu 2 psy z długim włosem moooooooże być ciężko,do grona jeszcze kot pers z trudną do pielęgnacji sierścią(z Westem nie wiem co to znaczą kołtuny ale z nim to masakra!!!!Czeszę go codziennie,witaminy dostaje dobre,może karma???? Quote
laurin Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 rany no to rzeczywiście masz "dużo na głowie" wiem coś o tym... ;) To już musi być Twoja przemyślana decyzja, wydaje mi się że my raczej doradzać nie możemy... Quote
laurin Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No i : CZEŚĆ :multi: bo się zaczytałam i przywitać zapomniałam :roll: Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Gucci13']będziemy was wspierać:lol:[/QUOTE] Dziękujemy:) [quote name='laurin']No i : CZEŚĆ :multi: bo się zaczytałam i przywitać zapomniałam :roll:[/QUOTE] Hej:) Quote
laurin Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='agamewa'] Hej,hej:)niestety życie jest takie że czasem nie możemy mieć tego co chcemy chociaż nie raz przy odrobinie szczęścia........???czasem można to mieć!!![/QUOTE] warto chociaż próbować realizować marzenia, niż potem żałować że się nie spróbowało! Quote
Pegaza Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Widze ze sa ciezkie namysly na nowego psa..;) a z jakiej hodowli bys sie zdecydowala? Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ćwiczyliśmy trochę:) [IMG]http://images46.fotosik.pl/296/aba34c9108852681med.jpg[/IMG] No i trochę mnie tu widać... [IMG]http://images38.fotosik.pl/293/91936939f399b956med.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/297/40066d913def2a60med.jpg[/IMG] Quote
Princess_York Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ślicznie stoi (oby p.Małogrzata się zgodziła na wystawianie):loveu: . Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Princess_York']Ślicznie stoi (oby p.Małogrzata się zgodziła na wystawianie):loveu: .[/QUOTE] Dzięki:)uwielbiam z nim ćwiczyć:eviltong: Quote
chrupcia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 no to Aga masz ciężką decyzje.. ja z jednej strony to bym pewnie tak bardzo bardzo bardzo mocno chciała, a z drugiej bym sie bała, więc tak samo jak Ty, ale powiem szczerze że na początku się zastanawiałam czy poradze sobie z Jazz'em, a teraz nie żałuje mojej decyzji że go wzięłam i jesy ze mną, no ale dwa psy to jednak większy wydatek, więcej czasu na ich pielęgnacje, a w dodatku pieski które będą wystawiane... mam nadzieję że uda Ci sie podjąć dobrą decyzję:) a jeśli nie teraz drugi piesek to może trochę później, w koncu na marzenia niektóre trzeba trochę poczekać..:) Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='chrupcia']no to Aga masz ciężką decyzje.. ja z jednej strony to bym pewnie tak bardzo bardzo bardzo mocno chciała, a z drugiej bym sie bała, więc tak samo jak Ty, ale powiem szczerze że na początku się zastanawiałam czy poradze sobie z Jazz'em, a teraz nie żałuje mojej decyzji że go wzięłam i jesy ze mną, no ale dwa psy to jednak większy wydatek, więcej czasu na ich pielęgnacje, a w dodatku pieski które będą wystawiane... mam nadzieję że uda Ci sie podjąć dobrą decyzję:) a jeśli nie teraz drugi piesek to może trochę później, w koncu na marzenia niektóre trzeba trochę poczekać..:)[/QUOTE] O tu masz rację!!!właśnie!!!Ja lubię działać pod wpływem impulsu no a póżniej często mam problemy:diabloti: Muszę to rozważyć,ale wiem że i tak będę miała 2 psy bo ja jak na coś się uprę to nie ma zmiłuj!!he he:)czy teraz czy póżniej......co za różnica:) Kurczę jak widzę siebie na tych zdjęciach to doła już złapałam, idę na dietę i to ostrą!!!! Quote
Ciapkowa. Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Mam nadzieje ze podejmiesz słuszną decyzję :) Bede trzymac kciuki :PP Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='GaBi12']Mam nadzieje ze podejmiesz słuszną decyzję :) Bede trzymac kciuki :PP[/QUOTE] Dzięki................:) Quote
Pegaza Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Naubieralas sie w tyle ciuchow a potem pisze ze przechodzi na diete hehe ;) jakie ma ladne rozowe papilotki:) Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Pegaza']Naubieralas sie w tyle ciuchow a potem pisze ze przechodzi na diete hehe ;) jakie ma ladne rozowe papilotki:)[/QUOTE] A bo mi coś tak zimno było he,he:) Ach bo mój Westuś to lubi róż:eviltong: Quote
Princess_York Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='agamewa'] Kurczę jak widzę siebie na tych zdjęciach to doła już złapałam, idę na dietę i to ostrą!!!![/QUOTE] Gdzie tam .. Co ty gadasz kobito :diabloti: Jest bardzo dobrze z Tobą ;) . zobacz to :O : [url]http://c.wrzuta.pl/wi14539/9df0f3420000ab34498b6aaf/0/grube%20dziewczyny%20w%20bikini%20[/url] Quote
FREDZIU Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witamy się i proszimy, aby u nas nie strajkować, juz dałyśmy foteczki. Zapraszamy.:oops: Westuś sliczniutki, a jak ładnie stoi, a jego paniusia tez jest ok i niech nie przesadza z ta dietką:p. Quote
Mawe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witamy się niedzielnie. :lol: Aga daj sobie spokój z tą dietą. Co do drugiego psa to faktycznie w takiej sytuacji musisz sma już zdecydować. U mnie 4 chłopaków, 3 psy i trochę innego zwierza lae mam drugą osobę do pomocy - co często skrupulatnie wykorzystuję może nie przy psach ale przy dzieciach na 100%. Quote
*Agnieszka* Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Princess_York']Gdzie tam .. Co ty gadasz kobito :diabloti: Jest bardzo dobrze z Tobą ;) . zobacz to :O : [url]http://c.wrzuta.pl/wi14539/9df0f3420000ab34498b6aaf/0/grube%20dziewczyny%20w%20bikini%20[/url][/QUOTE] O nie:crazyeye:tak to bym już nie chciała:evil_lol: [quote name='FREDZIU']Witamy się i proszimy, aby u nas nie strajkować, juz dałyśmy foteczki. Zapraszamy.:oops: Westuś sliczniutki, a jak ładnie stoi, a jego paniusia tez jest ok i niech nie przesadza z ta dietką:p.[/QUOTE] Dzięki ale nie długo mam chrzciny mojego Damianka i muszę ładnie wyglądać:)-trochę to sadło urosło po ciąży:eviltong: [quote name='Mawe']Witamy się niedzielnie. :lol: Aga daj sobie spokój z tą dietą. Co do drugiego psa to faktycznie w takiej sytuacji musisz sma już zdecydować. U mnie 4 chłopaków, 3 psy i trochę innego zwierza lae mam drugą osobę do pomocy - co często skrupulatnie wykorzystuję może nie przy psach ale przy dzieciach na 100%.[/QUOTE] No właśnie i oto się boje:(moja 8 latka nie zna się tak na pielęgnacji,więc trochę bała bym się..... Quote
*kleo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Hej Aga :) [quote name='agamewa']moja 8 latka nie zna się tak na pielęgnacji,więc trochę bała bym się.....[/QUOTE] No to niech się pozna o ile ją to interesuje ;) Jak złapie wystawowego bakcyla to będzie jej w przyszłości łatwiej, jak zacznie od małego w tym siedzieć ;) Quote
Princess_York Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja też tak nie chce :evil_lol: . Właśnie poducz ją . Quote
Recommended Posts