chrupcia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='agamewa']Z pomocą Gabi i moim szczęściem jakoś się udało!!!uff...ale banerek też bardzo mi się podoba Gabi się bardzo postarała i baardzo jej dziękuję,autorką 100 stronki też ona jest!!! Zapraszamy częściej do nas!!! Cześć Kasia:)no wklejenie banerku mam za sobą:)[/QUOTE] też u Gabi robiłam jeden z banerków;) Quote
Ciapkowa. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='chrupcia']też u Gabi robiłam jeden z banerków;)[/QUOTE] Tak? Nie pamiętam :D:D Miałam tyle osób, że nie pamiętam ;) A czekaj.. Chyba wiem! Taki zielony z yorkiem i napisem "Jazz" :D Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='GaBi12']Tak? Nie pamiętam :D:D Miałam tyle osób, że nie pamiętam ;) A czekaj.. Chyba wiem! Taki zielony z yorkiem i napisem "Jazz" :D[/QUOTE] No ja właśnie od Kasi zagapiłam że robisz ładne banerki i przybiegłam po 2 zamówienia-dzięki Ci Kasiu że znalazłaś Gabi:) Quote
Ciapkowa. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='agamewa']No ja właśnie od Kasi zagapiłam że robisz ładne banerki i przybiegłam po 2 zamówienia-dzięki Ci Kasiu że znalazłaś Gabi:)[/QUOTE] No ciesze sie :) E, tam jakie ładne.. :roll: Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='GaBi12']No ciesze sie :) E, tam jakie ładne.. :roll:[/QUOTE] Ładne,ładne:) Quote
Pegaza Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jaka jestes odnowiona ła:loveu: pozdrawiamy sobotnio:) Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Pegaza']Jaka jestes odnowiona ła:loveu: pozdrawiamy sobotnio:)[/QUOTE] Dzięki:loveu:,a to taka wiosenna odmiana:eviltong: Quote
Mawe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witamy wieczorkiem. Banerek śliczny tak jak Westuś :) Już mam dość tej pogody - rano jeszcze ok. (nawet udało się dach na szkole pomierzyć), a popołudniu burza. Oby jutro tylko nie padało. Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Mawe']Witamy wieczorkiem. Banerek śliczny tak jak Westuś :) Już mam dość tej pogody - rano jeszcze ok. (nawet udało się dach na szkole pomierzyć), a popołudniu burza. Oby jutro tylko nie padało.[/QUOTE] U nas to tragedia,dół mojej miejscowości jest prawie cały zalany!!!rozpacz ludzka zmagania z wodą to straszne po prostu straszne!Do mnie woda wiem że raczej nie dotrze ale Ci ludzie co im domy zalewa to jest okropne!!!Mnóstwo straży,ludzi zmagających się z tamowaniem wody.....czegoś takiego na oczy jeszcze nie widziałam!!!! Quote
Mawe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Tragedia ogromna dla wszystkich. Nie wyobrażam sobie co bym zrobiła gdyby nas zalewało. Jak pomyślę o rzeczach (co zabrać chyba tylko jakieś dokumenty) i o zwierzętach, które mamy - gołębie jeszcze by odleciały, a co z psami, szynszylami. Wiem, że ludzie są najważniejsi ale jednak żal tych wszystkich zwierząt :-( Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Mawe']Tragedia ogromna dla wszystkich. Nie wyobrażam sobie co bym zrobiła gdyby nas zalewało. Jak pomyślę o rzeczach (co zabrać chyba tylko jakieś dokumenty) i o zwierzętach, które mamy - gołębie jeszcze by odleciały, a co z psami, szynszylami. Wiem, że ludzie są najważniejsi ale jednak żal tych wszystkich zwierząt :-([/QUOTE] Ogień i woda to chyba najgrożniejsze żywioły........ Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Mawe']i bardzo nieobliczalne[/QUOTE] Dokładnie!!!Bardzo współczuję tym wszystkim ludziom dotkniętych taką klęską!!! Quote
chrupcia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 woda to największy żywioł, bo ogień to jeszcze można zagasić.... chociaż czy ja wiem.. Aga, za niedługo pewnie znowu będziesz musiała zmienić banerek;) Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='chrupcia']woda to największy żywioł, bo ogień to jeszcze można zagasić.... chociaż czy ja wiem.. Aga, za niedługo pewnie znowu będziesz musiała zmienić banerek;)[/QUOTE] Ha ha ha Ty spryciulo wiem o co Ci chodzi:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Gucci13']nowy piesek?:razz:[/QUOTE] A no jeszcze nie wiem:eviltong: Boję się że mojemu zazdrośnikowi serce pęknie:(on jest strasznie zazdrosny!!!i jak widzi ze muszę kotem się zająć to patrzy na mnie z takim żalem w oczach że aż mi żal go jest!!Tak samo było w Bakaracie nie dał innym psom dojść do Pani tylko on musiał być najważniejszy:eviltong: Pani Ania nazywała go małym awanturnikiem:) Quote
chrupcia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='agamewa']Ha ha ha Ty spryciulo wiem o co Ci chodzi:eviltong:[/QUOTE] hihi ja się tylko domyślam ;) Quote
laurin Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witamy :) po raz pierwszy ;) Westi (jeśli można tak powiedzieć) jest cudny:loveu:. Zdjęcie na 100 strokę booossskie! Wydaje mi się że jak nie będziesz mu dawać powodów do zazdrości (więkcej czasu dla malucha) to nie powinno być problemu (większego ;) ) Zazdrość o uwagę będzie zawsze ;) przynajmniej u nas tak jest:evil_lol: Ale da się z tym żyć :evil_lol: Quote
Connected Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witamy się wieczorkiem , po dłuższej przerwie ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='laurin']Witamy :) po raz pierwszy ;) Westi (jeśli można tak powiedzieć) jest cudny:loveu:. Zdjęcie na 100 strokę booossskie! Wydaje mi się że jak nie będziesz mu dawać powodów do zazdrości (więkcej czasu dla malucha) to nie powinno być problemu (większego ;) ) Zazdrość o uwagę będzie zawsze ;) przynajmniej u nas tak jest:evil_lol: Ale da się z tym żyć :evil_lol:[/QUOTE] Spoko możesz mówić na niego jak chcesz:)A w ogóle witamy w naszych skromnych progach:) [quote name='Connected']Witamy się wieczorkiem , po dłuższej przerwie ;)[/QUOTE] No właśnie daaaawno Cię nie było:(jak Pączuś??? Quote
Aga&Dakar Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Aga przesadziłaś tym razem ;-) Miałam prawie 20 stron do nadrobienia...;-) Quote
Ciapkowa. Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Hej! :multi: Czy ja dobrze slysze ( :evil_lol: ) kolejny piesek? I kolejny baner do zrobienia? :diabloti: Quote
Recommended Posts