Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agamewa']Z pomocą Gabi i moim szczęściem jakoś się udało!!!uff...ale banerek też bardzo mi się podoba Gabi się bardzo postarała i baardzo jej dziękuję,autorką 100 stronki też ona jest!!!
Zapraszamy częściej do nas!!!
Cześć Kasia:)no wklejenie banerku mam za sobą:)[/QUOTE]
też u Gabi robiłam jeden z banerków;)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']też u Gabi robiłam jeden z banerków;)[/QUOTE]

Tak? Nie pamiętam :D:D
Miałam tyle osób, że nie pamiętam ;)
A czekaj..
Chyba wiem!
Taki zielony z yorkiem i napisem "Jazz" :D

Posted

[quote name='GaBi12']Tak? Nie pamiętam :D:D
Miałam tyle osób, że nie pamiętam ;)
A czekaj..
Chyba wiem!
Taki zielony z yorkiem i napisem "Jazz" :D[/QUOTE]
No ja właśnie od Kasi zagapiłam że robisz ładne banerki i przybiegłam po 2 zamówienia-dzięki Ci Kasiu że znalazłaś Gabi:)

Posted

[quote name='agamewa']No ja właśnie od Kasi zagapiłam że robisz ładne banerki i przybiegłam po 2 zamówienia-dzięki Ci Kasiu że znalazłaś Gabi:)[/QUOTE]

No ciesze sie :)
E, tam jakie ładne.. :roll:

Posted

Witamy wieczorkiem. Banerek śliczny tak jak Westuś :)
Już mam dość tej pogody - rano jeszcze ok. (nawet udało się dach na szkole pomierzyć), a popołudniu burza. Oby jutro tylko nie padało.

Posted

[quote name='Mawe']Witamy wieczorkiem. Banerek śliczny tak jak Westuś :)
Już mam dość tej pogody - rano jeszcze ok. (nawet udało się dach na szkole pomierzyć), a popołudniu burza. Oby jutro tylko nie padało.[/QUOTE]

U nas to tragedia,dół mojej miejscowości jest prawie cały zalany!!!rozpacz ludzka zmagania z wodą to straszne po prostu straszne!Do mnie woda wiem że raczej nie dotrze ale Ci ludzie co im domy zalewa to jest okropne!!!Mnóstwo straży,ludzi zmagających się z tamowaniem wody.....czegoś takiego na oczy jeszcze nie widziałam!!!!

Posted

Tragedia ogromna dla wszystkich. Nie wyobrażam sobie co bym zrobiła gdyby nas zalewało. Jak pomyślę o rzeczach (co zabrać chyba tylko jakieś dokumenty) i o zwierzętach, które mamy - gołębie jeszcze by odleciały, a co z psami, szynszylami. Wiem, że ludzie są najważniejsi ale jednak żal tych wszystkich zwierząt :-(

Posted

[quote name='Mawe']Tragedia ogromna dla wszystkich. Nie wyobrażam sobie co bym zrobiła gdyby nas zalewało. Jak pomyślę o rzeczach (co zabrać chyba tylko jakieś dokumenty) i o zwierzętach, które mamy - gołębie jeszcze by odleciały, a co z psami, szynszylami. Wiem, że ludzie są najważniejsi ale jednak żal tych wszystkich zwierząt :-([/QUOTE]

Ogień i woda to chyba najgrożniejsze żywioły........

Posted

woda to największy żywioł, bo ogień to jeszcze można zagasić.... chociaż czy ja wiem..

Aga, za niedługo pewnie znowu będziesz musiała zmienić banerek;)

Posted

[quote name='chrupcia']woda to największy żywioł, bo ogień to jeszcze można zagasić.... chociaż czy ja wiem..

Aga, za niedługo pewnie znowu będziesz musiała zmienić banerek;)[/QUOTE]
Ha ha ha Ty spryciulo wiem o co Ci chodzi:eviltong:

Posted

[quote name='Gucci13']nowy piesek?:razz:[/QUOTE]

A no jeszcze nie wiem:eviltong:
Boję się że mojemu zazdrośnikowi serce pęknie:(on jest strasznie zazdrosny!!!i jak widzi ze muszę kotem się zająć to patrzy na mnie z takim żalem w oczach że aż mi żal go jest!!Tak samo było w Bakaracie nie dał innym psom dojść do Pani tylko on musiał być najważniejszy:eviltong:
Pani Ania nazywała go małym awanturnikiem:)

Posted

Witamy :) po raz pierwszy ;)
Westi (jeśli można tak powiedzieć) jest cudny:loveu:. Zdjęcie na 100 strokę booossskie!

Wydaje mi się że jak nie będziesz mu dawać powodów do zazdrości (więkcej czasu dla malucha) to nie powinno być problemu (większego ;) )

Zazdrość o uwagę będzie zawsze ;) przynajmniej u nas tak jest:evil_lol:
Ale da się z tym żyć :evil_lol:

Posted

[quote name='laurin']Witamy :) po raz pierwszy ;)
Westi (jeśli można tak powiedzieć) jest cudny:loveu:. Zdjęcie na 100 strokę booossskie!

Wydaje mi się że jak nie będziesz mu dawać powodów do zazdrości (więkcej czasu dla malucha) to nie powinno być problemu (większego ;) )

Zazdrość o uwagę będzie zawsze ;) przynajmniej u nas tak jest:evil_lol:
Ale da się z tym żyć :evil_lol:[/QUOTE]
Spoko możesz mówić na niego jak chcesz:)A w ogóle witamy w naszych skromnych progach:)
[quote name='Connected']Witamy się wieczorkiem , po dłuższej przerwie ;)[/QUOTE]
No właśnie daaaawno Cię nie było:(jak Pączuś???