*Agnieszka* Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 .................................................................. Quote
*Agnieszka* Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 ........................................................................ Quote
Aga&Dakar Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Aga ja dopiero się dowiaduję takich rzeczy. Czemu nie przyszłaś do mnie i mnie nie pogoniłaś do siebie...:mad: jejku jak ja bym chciała drugiego yoraska. Dakar tak kocha wszystkie zwierzątka. We dwóch byłoby im lepiej. Pomyśl nad tym, jeśli utrzymujesz jednego to dasz radę z drugim. A rzeczywiście patrzeć jak dorasta od szczeniaka ...bezcenne...:-) Quote
Connected Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Musisz to dokładnie przemyśleć , fajnie tak patrzeć jak mały dorasta, jak się zmienia.. A i Western miałby towarzystwo :-D Quote
*kleo* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cześć Aga :) Po pierwsze - wszystkie się nie znacie, ten pająk jest piękny!!! :eviltong: Po drugie - ja zazwyczaj miałam więcej niż jednego psa w domu, maści i wielkości wszelakiej i zawsze było jakoś weselej niż w momentach, kiedy zostawał jeden :) Wiadomo, że obowiązek większy, ale ja osobiście sobie nie wyobrażam jakby nie było mojej trójki w komplecie :) Quote
Aga&Dakar Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Aga a gdzie Ty jesteś? Jakoś tak smutno bez Ciebie :-( Quote
*Agnieszka* Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Aga a gdzie Ty jesteś? Jakoś tak smutno bez Ciebie :-([/QUOTE] Jestem, jestem:) Quote
Marzena* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witamy nie po raz pierwszy zresztą ;) Twojego Westerna podziwiałam juz na stronie Bakaratu. Baaaardzo mi się podoba :) Zresztą mam wielką ochotę na sunie z Bakaratu i powoli dojrzewam do tej decyzji. Pewnie jeszcze nie tak szybko bo zakup mieszkania i generalny remont dość nadwyrężył nasze finanse domowe, ale w przyszłym roku... Kto wie ??? Jeśli nie Bakarat to na pewno Restart bo bardzo cenie hodowlę p. Renaty. Jak pewnie wiesz na dogo oprócz mojej Carmen jest jeszcze Cleo z Restarta. I nasze dziewczynki są spokrewnione ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Viky i Ja']Witamy nie po raz pierwszy zresztą ;) Twojego Westerna podziwiałam juz na stronie Bakaratu. Baaaardzo mi się podoba :) Zresztą mam wielką ochotę na sunie z Bakaratu i powoli dojrzewam do tej decyzji. Pewnie jeszcze nie tak szybko bo zakup mieszkania i generalny remont dość nadwyrężył nasze finanse domowe, ale w przyszłym roku... Kto wie ??? Jeśli nie Bakarat to na pewno Restart bo bardzo cenie hodowlę p. Renaty. Jak pewnie wiesz na dogo oprócz mojej Carmen jest jeszcze Cleo z Restarta. I nasze dziewczynki są spokrewnione ;)[/QUOTE] Witamy Cię Marzenko:)w naszych jeszcze pojedyńczych:evil_lol: skromnych progach......ale mam nadzieję że to się nie długo zmieni:multi: A Western to mój mały urwis-ostatnio nowe przezwisko dla niego wymyśliłam-pogromca mojej babci:)he,he,ale to już inna historia:):evil_lol: Quote
Juustii Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A my witamy się po raz pierwszy ;) Western jest śliczny ;) pozdrawiam serdecznie ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Juustii']A my witamy się po raz pierwszy ;) Western jest śliczny ;) pozdrawiam serdecznie ;)[/QUOTE] My też pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do nas częściej:) Quote
Marzena* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='agamewa']Witamy Cię Marzenko:)w naszych jeszcze pojedyńczych:evil_lol: skromnych progach......ale mam nadzieję że to się nie długo zmieni:multi: A Western to mój mały urwis-ostatnio nowe przezwisko dla niego wymyśliłam-pogromca mojej babci:)he,he,ale to już inna historia:):evil_lol:[/QUOTE] Trzymam kciuki za najlepszą z możliwych decyzję :) My bardzo Wam kibicujemy :) I oczywiście będziemy często zaglądać i sprawdzać czy rodzinka się powiększa :evil_lol: Tym pogromcom babci to mnie zaintrygowalaś ... Opowiadaj koniecznie tą historię ;) Wycałuj od nas ślicznego urwisa :loveu: Quote
Aga&Dakar Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Biedna babcia, ciekawe co jej zrobił? Aga na pw odpiszę Ci wieczorem, bo jestem w pracy ;-) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Biedna babcia, ciekawe co jej zrobił? Aga na pw odpiszę Ci wieczorem, bo jestem w pracy ;-)[/QUOTE] Ok.czekam:) Dziewczyny póżniej opowiem Wam moją babciową historię-ok?na razie zmykam:) Quote
chrupcia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Cześć Aga:) co u Ciebie tak cicho????????:-o zawsze tutaj tyle do nadrabiania...;) Quote
*kleo* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Viky i Ja']Zresztą mam wielką ochotę na sunie z Bakaratu i powoli dojrzewam do tej decyzji. Pewnie jeszcze nie tak szybko bo zakup mieszkania i generalny remont dość nadwyrężył nasze finanse domowe, ale w przyszłym roku... Kto wie ???[/QUOTE] Marzka to Ty już zamawiaj jak się czaisz na kupno za rok ;) Cześć Aga :) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga:) co u Ciebie tak cicho????????:-o zawsze tutaj tyle do nadrabiania...;)[/QUOTE] Bo troszkę się wyciszyliśmy he,he:) [quote name='*kleo*']Marzka to Ty już zamawiaj jak się czaisz na kupno za rok ;) Cześć Aga :)[/QUOTE] No właśnie zamawiaj,ja też zamówię i będą 2 nowe szczylki na dogo hi,hi:) Cześć Klaudia:)-wejdz na nk:) Quote
*kleo* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Klaudia:)-wejdz na nk:)[/QUOTE] Byłam ;) (10 znaków - kazali to niech mają :evil_lol:) Quote
chrupcia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Nie wyciszaj się, bo smutno tu bez Ciebie!:) odpisałam Ci u mnie w galerii;) dość długo, mam nadzieje że będzie Ci się chciało czytać;) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='*kleo*']Byłam ;) (10 znaków - kazali to niech mają :evil_lol:)[/QUOTE] He,he:) [quote name='chrupcia']Nie wyciszaj się, bo smutno tu bez Ciebie!:) odpisałam Ci u mnie w galerii;) dość długo, mam nadzieje że będzie Ci się chciało czytać;)[/QUOTE] Spoko już jestem i się nie wyciszam:) Przeczytane:) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='FREDZIU']Cześć, witamy i pozdrawiamy i podziwiamy:lol:[/QUOTE] Witaj:)zapraszamy częściej:) Quote
chrupcia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No to bardzo dobrze że sie nie wyciszasz;) u mnie fotki będą, ale za jakieś pół godziny niczym się załadują... :) Quote
*Agnieszka* Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='chrupcia']No to bardzo dobrze że sie nie wyciszasz;) u mnie fotki będą, ale za jakieś pół godziny niczym się załadują... :)[/QUOTE] Ok,to wpadniemy:)albo nie przyjdziemy:evil_lol: Quote
chrupcia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='agamewa']Ok,to wpadniemy:)albo nie przyjdziemy:evil_lol:[/QUOTE] no to szkoda... ale jak najdzie Ci ochota to przychodz śmiało ;) Quote
Recommended Posts