Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga ja dopiero się dowiaduję takich rzeczy. Czemu nie przyszłaś do mnie i mnie nie pogoniłaś do siebie...:mad: jejku jak ja bym chciała drugiego yoraska. Dakar tak kocha wszystkie zwierzątka. We dwóch byłoby im lepiej. Pomyśl nad tym, jeśli utrzymujesz jednego to dasz radę z drugim. A rzeczywiście patrzeć jak dorasta od szczeniaka ...bezcenne...:-)

Posted

Cześć Aga :)

Po pierwsze - wszystkie się nie znacie, ten pająk jest piękny!!! :eviltong:

Po drugie - ja zazwyczaj miałam więcej niż jednego psa w domu, maści i wielkości wszelakiej i zawsze było jakoś weselej niż w momentach, kiedy zostawał jeden :) Wiadomo, że obowiązek większy, ale ja osobiście sobie nie wyobrażam jakby nie było mojej trójki w komplecie :)

Posted

Witamy nie po raz pierwszy zresztą ;)
Twojego Westerna podziwiałam juz na stronie Bakaratu. Baaaardzo mi się podoba :)
Zresztą mam wielką ochotę na sunie z Bakaratu i powoli dojrzewam do tej decyzji. Pewnie jeszcze nie tak szybko bo zakup mieszkania i generalny remont dość nadwyrężył nasze finanse domowe, ale w przyszłym roku... Kto wie ???
Jeśli nie Bakarat to na pewno Restart bo bardzo cenie hodowlę p. Renaty. Jak pewnie wiesz na dogo oprócz mojej Carmen jest jeszcze Cleo z Restarta. I nasze dziewczynki są spokrewnione ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy nie po raz pierwszy zresztą ;)
Twojego Westerna podziwiałam juz na stronie Bakaratu. Baaaardzo mi się podoba :)
Zresztą mam wielką ochotę na sunie z Bakaratu i powoli dojrzewam do tej decyzji. Pewnie jeszcze nie tak szybko bo zakup mieszkania i generalny remont dość nadwyrężył nasze finanse domowe, ale w przyszłym roku... Kto wie ???
Jeśli nie Bakarat to na pewno Restart bo bardzo cenie hodowlę p. Renaty. Jak pewnie wiesz na dogo oprócz mojej Carmen jest jeszcze Cleo z Restarta. I nasze dziewczynki są spokrewnione ;)[/QUOTE]

Witamy Cię Marzenko:)w naszych jeszcze pojedyńczych:evil_lol: skromnych progach......ale mam nadzieję że to się nie długo zmieni:multi:
A Western to mój mały urwis-ostatnio nowe przezwisko dla niego wymyśliłam-pogromca mojej babci:)he,he,ale to już inna historia:):evil_lol:

Posted

[quote name='agamewa']Witamy Cię Marzenko:)w naszych jeszcze pojedyńczych:evil_lol: skromnych progach......ale mam nadzieję że to się nie długo zmieni:multi:
A Western to mój mały urwis-ostatnio nowe przezwisko dla niego wymyśliłam-pogromca mojej babci:)he,he,ale to już inna historia:):evil_lol:[/QUOTE]

Trzymam kciuki za najlepszą z możliwych decyzję :) My bardzo Wam kibicujemy :) I oczywiście będziemy często zaglądać i sprawdzać czy rodzinka się powiększa :evil_lol:
Tym pogromcom babci to mnie zaintrygowalaś ... Opowiadaj koniecznie tą historię ;)

Wycałuj od nas ślicznego urwisa :loveu:

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Biedna babcia, ciekawe co jej zrobił?
Aga na pw odpiszę Ci wieczorem, bo jestem w pracy ;-)[/QUOTE]

Ok.czekam:)
Dziewczyny póżniej opowiem Wam moją babciową historię-ok?na razie zmykam:)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Zresztą mam wielką ochotę na sunie z Bakaratu i powoli dojrzewam do tej decyzji. Pewnie jeszcze nie tak szybko bo zakup mieszkania i generalny remont dość nadwyrężył nasze finanse domowe, ale w przyszłym roku... Kto wie ???[/QUOTE]
Marzka to Ty już zamawiaj jak się czaisz na kupno za rok ;)

Cześć Aga :)

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga:) co u Ciebie tak cicho????????:-o zawsze tutaj tyle do nadrabiania...;)[/QUOTE]
Bo troszkę się wyciszyliśmy he,he:)
[quote name='*kleo*']Marzka to Ty już zamawiaj jak się czaisz na kupno za rok ;)

Cześć Aga :)[/QUOTE]
No właśnie zamawiaj,ja też zamówię i będą 2 nowe szczylki na dogo hi,hi:)
Cześć Klaudia:)-wejdz na nk:)

Posted

[quote name='*kleo*']Byłam ;)
(10 znaków - kazali to niech mają :evil_lol:)[/QUOTE]
He,he:)
[quote name='chrupcia']Nie wyciszaj się, bo smutno tu bez Ciebie!:)

odpisałam Ci u mnie w galerii;) dość długo, mam nadzieje że będzie Ci się chciało czytać;)[/QUOTE]

Spoko już jestem i się nie wyciszam:)
Przeczytane:)

Posted

[quote name='chrupcia']No to bardzo dobrze że sie nie wyciszasz;) u mnie fotki będą, ale za jakieś pół godziny niczym się załadują... :)[/QUOTE]

Ok,to wpadniemy:)albo nie przyjdziemy:evil_lol: