Pegaza Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Yy ze co ze chcesz je ciachnac? nigdy w zyciu ja nie pozwole!! ;) odgon te mysli kobieto..:) Quote
*Agnieszka* Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [quote name='Pegaza']Yy ze co ze chcesz je ciachnac? nigdy w zyciu ja nie pozwole!! ;) odgon te mysli kobieto..:)[/QUOTE] He he......oj Daria,Daria...te myśli mi już od dawna krążą..ale ten strach jest silniejszy... Quote
*Agnieszka* Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [quote name='Chantell']witamy ^^ co tam?[/QUOTE] Witamy:)A nic nowego;) Quote
Chantell Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 a ja założyłam nową galerię xD tak więc jak nie będziesz miała nic do roboty, to zapraszam :) wrzucisz fotki kota? xd Quote
slawi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='agamewa']Witamy:)A nic nowego;)[/QUOTE] też dobrze:) Aga zmieniłam karmę na Acanę, bo chyba kłopoty ze skóra po Royalku były, starszaki wcinają bez dosmaczania aż sie uszyska trzęsą:) Quote
*Agnieszka* Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [quote name='Chantell']a ja założyłam nową galerię xD tak więc jak nie będziesz miała nic do roboty, to zapraszam :) wrzucisz fotki kota? xd[/QUOTE] A gdzie jest Twoja galeria?chętnie Cie odwiedzę.. [quote name='Gucci13']hej wieczornie:)[/QUOTE] Hej Haniu:) [quote name='slawi']też dobrze:) Aga zmieniłam karmę na Acanę, bo chyba kłopoty ze skóra po Royalku były, starszaki wcinają bez dosmaczania aż sie uszyska trzęsą:)[/QUOTE] My też jesteśmy na acanie i sobie ją chwalę,po Royalu było było uporczywe drapanie. Quote
laurin Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Cześć Aga :) Piękna sesja przystojniaków!!! West ma boski rudy pysio :) Fajny chomiczek :) Quote
*Agnieszka* Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [quote name='laurin']Cześć Aga :) Piękna sesja przystojniaków!!! West ma boski rudy pysio :) Fajny chomiczek :)[/QUOTE] Cześć Aniu:multi: Quote
olico Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 a mnie sie weściu podobał ciachnięty, nie, żebym zachęcała..... :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 [quote name='olico']a mnie sie weściu podobał ciachnięty, nie, żebym zachęcała..... :evil_lol:[/QUOTE] Mi też się podobał:)no i wygoda jaka!!! Quote
iwa63 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Witamy Aż mi dech zaparło takie śliczne chłopaki nie cytuje bo wszystkie fotki są super a jaki lśniący włos ,prawdziwe cudeńka :) Quote
*Agnieszka* Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='iwa63']Witamy Aż mi dech zaparło takie śliczne chłopaki nie cytuje bo wszystkie fotki są super a jaki lśniący włos ,prawdziwe cudeńka :)[/QUOTE] Hej Iwonko:)A dziękujemy za komplemenciki dla chłopaków,przekaże;) Quote
Princess_York Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='agamewa']Dzięki Martyna:)...no teraz zmagania mamy z brodą..marzenie takiej do ziemi ach:loveu: najszybciej to mu rośnie na szyi ,karku i z tyłu na zadku..najwolniej nie wiem czemu na brzuchu?? A u Westa też już dobijają do ziemi,nie potrzebnie mu wtedy wygalałam aż tyle tego brzucholka,teraz ma takie przerzedzone:([/QUOTE] Na brzuchu u każdego chyba rośnie najwolniej ,bo jak popatrzysz na Moniego jak będzie zapapilotowany to zobaczysz że brzuch jest tak jakby wyżej :p .Teraz to się tym nie martw jest do ziemi i to się liczy :) . Teraz czas na brodę :) .Och mi też się marzy taka do ziemi ,jak te dawne Yorki (chyba durrersy) pięknie wyglądały :loveu: . Ah :) Quote
Princess_York Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='slawi']też dobrze:) Aga zmieniłam karmę na Acanę, bo chyba kłopoty ze skóra po Royalku były, starszaki wcinają bez dosmaczania aż sie uszyska trzęsą:)[/QUOTE] Aga i Iwona - A jaką tą acane macie ,zwykłą czy z jakimiś dodatkami ? :cool3: . Bo ja chyba też przejde na inną karmę .. Za dużo ludzkiego jedzenia jej dawałam i się odzwyczaiła od royala i w ogóle karmy ...:( Quote
*Agnieszka* Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 ja przeszłam na grasslands i jak na razie sobie chwalę Quote
Princess_York Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Bez drapania i jedzą chętnie ? Bo Arwena teraz to taki niejadek no i fajnie by było jakby jadła ;P Quote
slawi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 ja na razie mam zwykłą, naczytałam się takich sobie opinii o Royalu, że jakość słaba i chemii dużo, Acana skład ma ok, cena zachęcająca zobaczymy jak będzie:) Quote
*Agnieszka* Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Princess_York']Na brzuchu u każdego chyba rośnie najwolniej ,bo jak popatrzysz na Moniego jak będzie zapapilotowany to zobaczysz że brzuch jest tak jakby wyżej :p .Teraz to się tym nie martw jest do ziemi i to się liczy :) . Teraz czas na brodę :) .Och mi też się marzy taka do ziemi ,jak te dawne Yorki (chyba durrersy) pięknie wyglądały :loveu: . Ah :)[/QUOTE] Taka bródka do samej ziemi,ach cudeńko:loveu:tylko coś takiego jest ciężko wyhodować... Nie drapią się jest ok:) Quote
Gucci13 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 my na razie na wterynaryjnym royalu :D hej Aga:) Quote
*Agnieszka* Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Najlepiej to dobrać dobrą karmę i się jej trzymać..właśnie nie wiem dokładnie jak jest z przejściem tej samej firmy ale smak inny..potrzeba czy nie???(na razie stopniowo dorzucam parę ziarenek)ale jeśli to ta sam firma a smak inny to też potrzeba ,dziewczyny jak myślicie? Quote
olico Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Princess_York']Bez drapania i jedzą chętnie ? Bo Arwena teraz to taki niejadek no i fajnie by było jakby jadła ;P[/QUOTE] podsmacz suchą, może to nie jest najlepszy pomysł, ale ja tak robię i jesteśmy zadowolone :) Quote
Princess_York Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 To może ja też spróbuje z tą Acaną :) Quote
Recommended Posts