Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Yy ze co ze chcesz je ciachnac?
nigdy w zyciu ja nie pozwole!!
;)

odgon te mysli kobieto..:)[/QUOTE]

He he......oj Daria,Daria...te myśli mi już od dawna krążą..ale ten strach jest silniejszy...

Posted

[quote name='agamewa']Witamy:)A nic nowego;)[/QUOTE]
też dobrze:)
Aga zmieniłam karmę na Acanę, bo chyba kłopoty ze skóra po Royalku były, starszaki wcinają bez dosmaczania aż sie uszyska trzęsą:)

Posted

[quote name='Chantell']a ja założyłam nową galerię xD
tak więc jak nie będziesz miała nic do roboty, to zapraszam :)
wrzucisz fotki kota? xd[/QUOTE]
A gdzie jest Twoja galeria?chętnie Cie odwiedzę..
[quote name='Gucci13']hej wieczornie:)[/QUOTE]
Hej Haniu:)
[quote name='slawi']też dobrze:)
Aga zmieniłam karmę na Acanę, bo chyba kłopoty ze skóra po Royalku były, starszaki wcinają bez dosmaczania aż sie uszyska trzęsą:)[/QUOTE]

My też jesteśmy na acanie i sobie ją chwalę,po Royalu było było uporczywe drapanie.

Posted

[quote name='iwa63']Witamy
Aż mi dech zaparło takie śliczne chłopaki nie cytuje bo wszystkie fotki są super a jaki lśniący włos ,prawdziwe cudeńka :)[/QUOTE]

Hej Iwonko:)A dziękujemy za komplemenciki dla chłopaków,przekaże;)

Posted

[quote name='agamewa']Dzięki Martyna:)...no teraz zmagania mamy z brodą..marzenie takiej do ziemi ach:loveu: najszybciej to mu rośnie na szyi ,karku i z tyłu na zadku..najwolniej nie wiem czemu na brzuchu??
A u Westa też już dobijają do ziemi,nie potrzebnie mu wtedy wygalałam aż tyle tego brzucholka,teraz ma takie przerzedzone:([/QUOTE]

Na brzuchu u każdego chyba rośnie najwolniej ,bo jak popatrzysz na Moniego jak będzie zapapilotowany to zobaczysz że brzuch jest tak jakby wyżej :p .Teraz to się tym nie martw jest do ziemi i to się liczy :) . Teraz czas na brodę :) .Och mi też się marzy taka do ziemi ,jak te dawne Yorki (chyba durrersy) pięknie wyglądały :loveu: . Ah :)

Posted

[quote name='slawi']też dobrze:)
Aga zmieniłam karmę na Acanę, bo chyba kłopoty ze skóra po Royalku były, starszaki wcinają bez dosmaczania aż sie uszyska trzęsą:)[/QUOTE]

Aga i Iwona - A jaką tą acane macie ,zwykłą czy z jakimiś dodatkami ? :cool3: . Bo ja chyba też przejde na inną karmę .. Za dużo ludzkiego jedzenia jej dawałam i się odzwyczaiła od royala i w ogóle karmy ...:(

Posted

ja na razie mam zwykłą,
naczytałam się takich sobie opinii o Royalu, że jakość słaba i chemii dużo, Acana skład ma ok, cena zachęcająca
zobaczymy jak będzie:)

Posted

[quote name='Princess_York']Na brzuchu u każdego chyba rośnie najwolniej ,bo jak popatrzysz na Moniego jak będzie zapapilotowany to zobaczysz że brzuch jest tak jakby wyżej :p .Teraz to się tym nie martw jest do ziemi i to się liczy :) . Teraz czas na brodę :) .Och mi też się marzy taka do ziemi ,jak te dawne Yorki (chyba durrersy) pięknie wyglądały :loveu: . Ah :)[/QUOTE]

Taka bródka do samej ziemi,ach cudeńko:loveu:tylko coś takiego jest ciężko wyhodować...

Nie drapią się jest ok:)

Posted

Najlepiej to dobrać dobrą karmę i się jej trzymać..właśnie nie wiem dokładnie jak jest z przejściem tej samej firmy ale smak inny..potrzeba czy nie???(na razie stopniowo dorzucam parę ziarenek)ale jeśli to ta sam firma a smak inny to też potrzeba ,dziewczyny jak myślicie?

Posted

[quote name='Princess_York']Bez drapania i jedzą chętnie ? Bo Arwena teraz to taki niejadek no i fajnie by było jakby jadła ;P[/QUOTE]

podsmacz suchą, może to nie jest najlepszy pomysł,
ale ja tak robię i jesteśmy zadowolone :)