Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucci13']czyli jednak chomik:lol: kupiłam takiego w zeszłym roku koleżance na mikołajki:)[/QUOTE]

I co łatwe są w utrzymaniu..wiem że na razie ten co robi to gryzie i ma strasznie mięciusie futerko jak wata.

Posted

ja mialam takiego chomika przez rok jakos :lol:, moj kot go kochal, kot spal a chomik po nim chodzil :evil_lol: latwe sa w utrzymaniu bo wystarczy sypnac jedzenie, zmienic wode no i sprzatac w klatce co pare dni ;) ale sa tez wredne bo pare razy mnie ugryzl :mad:

Posted

[quote name='Nati28']ja mialam takiego chomika przez rok jakos :lol:, moj kot go kochal, kot spal a chomik po nim chodzil :evil_lol: latwe sa w utrzymaniu bo wystarczy sypnac jedzenie, zmienic wode no i sprzatac w klatce co pare dni ;) ale sa tez wredne bo pare razy mnie ugryzl :mad:[/QUOTE]

No właśnie mnie na dzień dobry też ugryzł..

Posted

[quote name='chrupcia']jak kuzynka kupiła chomika to przez pierwszych kilka dni w rękawiczce się go brało bo gryzł niemiłosiernie, potem się przekonał ;)[/QUOTE]

Może i mój się przekona..jak będzie to chłopak..to nazwę go Edzio heh:)