slawi Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='*kleo*']Masakra, ale najbardziej dziwi mnie postawa handlerki - gdyby to mojego psa ktoś zaczął tak szarpać to podziękowałabym za ocenę i zabrała psa z ringu.[/QUOTE] wierzyć się nie chce, że na taki pomysł sędzina wpadła :-oi po co ona tak wygina tego malucha, może sprawdza czy nie gumowy, też bym podziękowała za ocenianie cześć Aga:) Quote
*Agnieszka* Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='slawi']wierzyć się nie chce, że na taki pomysł sędzina wpadła :-oi po co ona tak wygina tego malucha, może sprawdza czy nie gumowy, też bym podziękowała za ocenianie cześć Aga:)[/QUOTE] Cześć Iwona:) Quote
Connected Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Hej Aga :multi: Sesja Moniego urocza :loveu: Weściaka fotki też śliczne ;) Quote
chrupcia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 o boże .. filmik masakra.. co ta pani robi z tym biednym pieskiem :roll: ja bym też nie pozwoliła tak naciągać mi psa :roll: a potem to już nawet nie chciał biedak podejść do tej pani... :roll: biedny.. Quote
Gucci13 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 hej Aga:) boże święty co ona z tym psem robi:crazyeye: i że nikt nie zareagował:crazyeye: w głowie sie nie mieści:shake: Quote
Marzena* Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kurteczka Weścika śliczna :) Kurcze a ta sędzina bywa na polskich wystawach ??? Nigdy w życiu bym do niej nie pojechała :angryy: Quote
*Agnieszka* Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Okropna ta sędzina co nie??? Mam jeszcze filmik z nią tu...[URL="http://www.youtube.com/watch?v=-CasASkfRpA"]KLIK[/URL] Quote
Kadina_Malina Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [CENTER][B]witamy :loveu: ja tam na wystawach się nie znam za bardzo bo ja dopiero z CZI zaczynam i to tak dla "rekreacji" ale kurczę po zobaczeniu filmiku .. sędzia bardzo wymagająca ....... [/B][/CENTER] Quote
*Agnieszka* Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='Kadina_Malina'][CENTER][B]witamy :loveu: ja tam na wystawach się nie znam za bardzo bo ja dopiero z CZI zaczynam i to tak dla "rekreacji" ale kurczę po zobaczeniu filmiku .. sędzia bardzo wymagająca ....... [/B][/CENTER][/QUOTE] U mnie już jest na czarnej liście... Quote
kiniaaa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Aga, ten filmik masakra :( psinka tak się boi tej babki... a właścicielka nic nawet nie powiedziała na takie traktowanie, wyciąganie jak maskotkę... Quote
*Agnieszka* Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Ja nie wiem w ogóle co ona z nim robiła..głową do góry wyciągała czy co??czy po prostu się jej wyrywał???Zachowanie nie których sędziów po prostu psuje cały nastrój wystawy,zwierzęta są traktowane jak takie małpki w cyrku,pies powinien być oceniany pod względem urody a nie latania z nim w tą i w tamtą po dziesięć tysięcy razy..i to mi za bardzo się nie podoba Quote
chrupcia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 dziwna ta kobieta.. :roll: Hej Aga :) jak tam u Was z zimą ? u mnie -15st. i Jazzowy trzęsie pupką :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='chrupcia']dziwna ta kobieta.. :roll: Hej Aga :) jak tam u Was z zimą ? u mnie -15st. i Jazzowy trzęsie pupką :evil_lol:[/QUOTE] Cześć Kasia:)Oj u nas też dziś zimno,termometr rano wskazywał -15 stopni,chłopaki sprintem zrobili siku i biegiem do domu ... Quote
Gucci13 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 hej Aga:multi: u nas narazie tylko -0,5:) Quote
Paaula Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ja to robię tak: wypuszczam małą na dwór i obserwuję ją przez okno i jak się załatwi to ją wołam do domu Quote
Karolina. Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cześć Aga! A u nas dzisiaj wyszło piękne słoneczko :loveu: Jak tylko aparat się "schłodzi" to mykamy na spacerek robić zdjęcia :multi: Quote
Angelika_Roser Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]powalające urodą cudeńko :razz::loveu:[/FONT][/B][URL]http://i53.tinypic.com/jpfq7b.jpg[/URL][/CENTER] Quote
karkakarka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 A wy co swoją galerię gdzieś ukrywacie ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Cześć dziewczyny:) Dziś odwiedzam wszystkich więc moja galeria poszła dziś sobie odpocząć heh:) Quote
Karolina. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Cześć Aga :multi: Jak tam przygotowania do wystawy? :) Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Aga :multi: Jak tam przygotowania do wystawy? :)[/QUOTE] Cześć Karola:) Powiem Ci szczerze że praktycznie żadnych przygotowań u nas nie ma;)heh,raz na jakiś czas postawie Moniego i to wszystko,miałam go dziś wykąpać ,przetestować nowe kosmetyki ale stwierdziłam że jutro,jutro pewnie stwierdzę że pojutrze,nie wiem lenia dostałam takiego że szok!!!Zresztą teraz już stwierdziłam że nie ma co przesadzać,im człowiek bardziej się stara i cuduję to nic z tego nie ma a jak się tak pojedzie lekko i luzacko wtedy zaskoczenie jest baardzo miłe:)U mnie dopiero stres jest przed samym wejściem na ring..sama nie wiem czemu i po co..no ale z tym walczę bo psu się udziela Quote
Karolina. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Och, ja też muszę Lakiego wykąpać, bo brudas z niego już okropny. Ale teraz jak tak zimno to nie bardzo chcę go myć, bo potem znając życie będzie chciał na dwór, a wtedy o przeziębienie nie trudno. No i tak się na razie wstrzymuję, ale w końcu trzeba będzie się wziąć w garść i umyć kudłacza. :roll: Stres musi być ;) Ważne tylko, aby był mobilizujący, a nie paraliżujący ;) Mam nadzieję, że odpowiednia dokumentacja fotograficzna będzie zrobiona! :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Karolina.']Och, ja też muszę Lakiego wykąpać, bo brudas z niego już okropny. Ale teraz jak tak zimno to nie bardzo chcę go myć, bo potem znając życie będzie chciał na dwór, a wtedy o przeziębienie nie trudno. No i tak się na razie wstrzymuję, ale w końcu trzeba będzie się wziąć w garść i umyć kudłacza. :roll: Stres musi być ;) Ważne tylko, aby był mobilizujący, a nie paraliżujący ;) Mam nadzieję, że odpowiednia dokumentacja fotograficzna będzie zrobiona! :cool3:[/QUOTE] No właśnie szkoda że Ciebie nie będzie bo Ty byś piękne foty porobiła...oj szkoda Karolina że nie wyszło nic z Twojego przyjazdu do NDM:( Quote
Recommended Posts