Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Masakra, ale najbardziej dziwi mnie postawa handlerki - gdyby to mojego psa ktoś zaczął tak szarpać to podziękowałabym za ocenę i zabrała psa z ringu.[/QUOTE]
wierzyć się nie chce, że na taki pomysł sędzina wpadła :-oi po co ona tak wygina tego malucha, może sprawdza czy nie gumowy,
też bym podziękowała za ocenianie

cześć Aga:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='slawi']wierzyć się nie chce, że na taki pomysł sędzina wpadła :-oi po co ona tak wygina tego malucha, może sprawdza czy nie gumowy,
też bym podziękowała za ocenianie

cześć Aga:)[/QUOTE]
Cześć Iwona:)

Posted

o boże .. filmik masakra.. co ta pani robi z tym biednym pieskiem :roll: ja bym też nie pozwoliła tak naciągać mi psa :roll: a potem to już nawet nie chciał biedak podejść do tej pani... :roll: biedny..

Posted

[quote name='Kadina_Malina'][CENTER][B]witamy :loveu:
ja tam na wystawach się nie znam za bardzo bo ja dopiero z CZI zaczynam i to tak dla "rekreacji" ale kurczę po zobaczeniu filmiku .. sędzia bardzo wymagająca .......
[/B][/CENTER][/QUOTE]

U mnie już jest na czarnej liście...

Posted

Ja nie wiem w ogóle co ona z nim robiła..głową do góry wyciągała czy co??czy po prostu się jej wyrywał???Zachowanie nie których sędziów po prostu psuje cały nastrój wystawy,zwierzęta są traktowane jak takie małpki w cyrku,pies powinien być oceniany pod względem urody a nie latania z nim w tą i w tamtą po dziesięć tysięcy razy..i to mi za bardzo się nie podoba

Posted

[quote name='chrupcia']dziwna ta kobieta.. :roll:

Hej Aga :)
jak tam u Was z zimą ? u mnie -15st. i Jazzowy trzęsie pupką :evil_lol:[/QUOTE]

Cześć Kasia:)Oj u nas też dziś zimno,termometr rano wskazywał -15 stopni,chłopaki sprintem zrobili siku i biegiem do domu ...

Posted

[quote name='Karolina.']Cześć Aga :multi:
Jak tam przygotowania do wystawy? :)[/QUOTE]

Cześć Karola:)
Powiem Ci szczerze że praktycznie żadnych przygotowań u nas nie ma;)heh,raz na jakiś czas postawie Moniego i to wszystko,miałam go dziś wykąpać ,przetestować nowe kosmetyki ale stwierdziłam że jutro,jutro pewnie stwierdzę że pojutrze,nie wiem lenia dostałam takiego że szok!!!Zresztą teraz już stwierdziłam że nie ma co przesadzać,im człowiek bardziej się stara i cuduję to nic z tego nie ma a jak się tak pojedzie lekko i luzacko wtedy zaskoczenie jest baardzo miłe:)U mnie dopiero stres jest przed samym wejściem na ring..sama nie wiem czemu i po co..no ale z tym walczę bo psu się udziela

Posted

Och, ja też muszę Lakiego wykąpać, bo brudas z niego już okropny. Ale teraz jak tak zimno to nie bardzo chcę go myć, bo potem znając życie będzie chciał na dwór, a wtedy o przeziębienie nie trudno. No i tak się na razie wstrzymuję, ale w końcu trzeba będzie się wziąć w garść i umyć kudłacza. :roll:

Stres musi być ;) Ważne tylko, aby był mobilizujący, a nie paraliżujący ;)
Mam nadzieję, że odpowiednia dokumentacja fotograficzna będzie zrobiona! :cool3:

Posted

[quote name='Karolina.']Och, ja też muszę Lakiego wykąpać, bo brudas z niego już okropny. Ale teraz jak tak zimno to nie bardzo chcę go myć, bo potem znając życie będzie chciał na dwór, a wtedy o przeziębienie nie trudno. No i tak się na razie wstrzymuję, ale w końcu trzeba będzie się wziąć w garść i umyć kudłacza. :roll:

Stres musi być ;) Ważne tylko, aby był mobilizujący, a nie paraliżujący ;)
Mam nadzieję, że odpowiednia dokumentacja fotograficzna będzie zrobiona! :cool3:[/QUOTE]

No właśnie szkoda że Ciebie nie będzie bo Ty byś piękne foty porobiła...oj szkoda Karolina że nie wyszło nic z Twojego przyjazdu do NDM:(