Connected Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 ja również miałam problem z wejściem na dogo :( Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Czytając wcześniej inne galerie to nie pierwszy raz, co dziewczyny????? A tak w ogóle zwracając się do wszystkich-CO U WAS SŁYCHAĆ???? Quote
Mawe Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Witam wieczorowa porą :) po kolejnym cięzkim dniu. Wczoraj nic mi nie chodziło na dogo, ale na szczęście dzisiaj jest już ok. Westernowi różowy całkiem całkiem pasuje. My jesteśmy nadal na etapie warkoczyków. Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Oj żebym też nauczyła się robić takie warkoczyki Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Mawe']Witam wieczorowa porą :) po kolejnym cięzkim dniu. Wczoraj nic mi nie chodziło na dogo, ale na szczęście dzisiaj jest już ok. Westernowi różowy całkiem całkiem pasuje. My jesteśmy nadal na etapie warkoczyków.[/QUOTE] Witamy, witamy:) Quote
Connected Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 U nas dobrze wszystko , a u was ? Kiedyś właśnie już było kilka raz tak że nie można było się dostać na dogo.. Quote
*Jot* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Cześć Aga !! [url]http://images43.fotosik.pl/290/ffd9f2b4ea7a04c3med.jpg[/url] prześliczny :loveu: Quote
Doti1986 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [url]http://images43.fotosik.pl/290/ffd9f2b4ea7a04c3med.jpg[/url] Tutaj wydaje mi się troszeczkę podobny do Tolci Kariny;) Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='jot11']Cześć Aga !! [url]http://images43.fotosik.pl/290/ffd9f2b4ea7a04c3med.jpg[/url] prześliczny :loveu:[/QUOTE] Buziaki,dziękujemy:) Quote
Aga&Dakar Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Czesc Aga. Ja na dogo nie moglam wejsc dwa dni... Western jest po prostu przesliczny!!!!!!! Ty pisalas o kamieniu na zebach a Dakarowi weterynarz zajrzala do pysia i ma po dwa kly u gory....:-( i chyba beda rwane. Kazala poczekac do roku. Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Czesc Aga. Ja na dogo nie moglam wejsc dwa dni... Western jest po prostu przesliczny!!!!!!! Ty pisalas o kamieniu na zebach a Dakarowi weterynarz zajrzala do pysia i ma po dwa kly u gory....:-( i chyba beda rwane. Kazala poczekac do roku.[/QUOTE] Tak długo? A nie pokrzywią innych zębów? Gracja co prawda miała właśnie rok, kiedy usuwaliśmy jej jedyny kieł, który został, ale nie było żadnego niebezpieczeństwa, że inne się skrzywią. Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Czesc Aga. Ja na dogo nie moglam wejsc dwa dni... Western jest po prostu przesliczny!!!!!!! Ty pisalas o kamieniu na zebach a Dakarowi weterynarz zajrzala do pysia i ma po dwa kly u gory....:-( i chyba beda rwane. Kazala poczekac do roku.[/QUOTE] Czytałam w postach gdzieś na dogo właśnie o problemach z wyrywaniem ząbków,poczekasz i zobaczysz..może same wypadną??????? Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='agamewa']Czytałam w postach gdzieś na dogo właśnie o problemach z wyrywaniem ząbków,poczekasz i zobaczysz..może same wypadną???????[/QUOTE] Ja też się łudziłam, szkoda mi było na jeden ząb Graculę w narkozę wprowadzać, ale jak na złość siedział i za nic nie chciał się ruszyć po dobroci... koniec końców trzeba było rwać. Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 ........................................................................ Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Myślę, że większość yorków miała rwane kły, to chyba standard w tej rasie. Psy w typie przychodzące do nas do strzyżenia też nierzadko mają podwójne kły, tylko ich właścicieli mało kto uświadamiał, że należy je wyrwać. Zauważyłam natomiast, że rzadko mają ten problem te mocno wyrośnięte mixy yorków. Quote
Mawe Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Pytałaś o ubranko. Z naszego skromnego doświadczenia oraz rozmów z hodowczynią mogę powiedzieć tyle, że ważne by nogawki były doszywane osobno - mniej kudłaci się włos na łapach naszych milusińskich. Ja ubranko kupowałam na wystawie, nawet cena była znośna. Kolejne też chcę kupić na wystawie, bo można wziąć do ręki, przymierzyć do psa - podobno Czesi maja bardzo dobre i są na naszych wystawach. Quote
chrupcia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Przyszłam do Ciebie;) ja własnie nie wiem czy mam się spodziewać u Jazz'a już wypadania zębów bo sprawdzam mu czy ma i wszystkie ma, ale kiedy wypaść mają to za bardzo nie wiem:) na razie ma wszystkie to pewnie mleczaki... Wetern ślcizny chłopczyk:) Quote
Mawe Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Co do wcześniejszego yematu kłów to myśmy też jeden musieli rwać gdy elik miała prawie rok. Uświadomiła nas nasza pani weterynarz przed wyjazdem na wczasy. Mnie głupolowi nie dawało to spokoju i na wczasach gdy tylko się dało delikatnie ruszałam tym zębem. Obeszło się bez narkozy - wetka była nieco zdziwiona, że tak ładnie ząbek się wyruszał. Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 ........................................................................ Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Mawe']podobno Czesi maja bardzo dobre i są na naszych wystawach.[/QUOTE] Nie wiem jak z ubrankami, ale kokardki mają bardzo ładne. My mamy właśnie czeskie :) [quote name='chrupcia']Przyszłam do Ciebie;) ja własnie nie wiem czy mam się spodziewać u Jazz'a już wypadania zębów bo sprawdzam mu czy ma i wszystkie ma, ale kiedy wypaść mają to za bardzo nie wiem:) na razie ma wszystkie to pewnie mleczaki... Wetern ślcizny chłopczyk:)[/QUOTE] U Was to jeszcze trochę, wymiana zębów zaczyna się od 4-5 miesiąca :) Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 A ja kokardeczki mam z allegro,chcecie zobaczyć moją kolekcję na fotce????????tylko się nie śmiejcie bo ich jest dużo i powiecie że Aga ma bzika:) Quote
Aga&Dakar Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Lekarz kazala kupic w sklepie zoologicznym twarda kostke i jeszcze poczekac. I powiedziala, ze to nie jest pelna narkoza tylko glupi jasiek. Ja niedawno sprawdzalam u lekarza zeby i wszystko bylo ok. Te kly wyrosly mu migiem. Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Moje kokardy:)Zgłupiałam no nie??????????????????????????? [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/291/600fb77fb938f813med.jpg[/IMG][/URL] Quote
*Agnieszka* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Hmmm....ale to nie wszystko!część się w kadrze już nie zmieściła!!! Quote
Recommended Posts