Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Ło matko jakie ciastko :o . Mniam mniam ! :)
Hej Aga .[/QUOTE]

Cześć Martyna;)
Częstujcie się:)
I pączulki jeszcze
[IMG]http://www.irpoznan.com.pl/imgs/paczki1.jpg[/IMG]

Posted

Oj Aga ale tu pyszności dzisiaj zaserwowałaś ;)

Nie wiem czym się różni ekonomiczny od normalnego, ale zwykłym poleconym powinnaś mieć na drugi dzień...

Posted

[quote name='agamewa']Dziewczyny wiecie co chyba mam problem we wtorek odział w legionowie wysłał do mnie listem ekonomicznym poleconym rodowód..i do dziś go jeszcze nie mam..:(ile idzie ekonomiczny????[/QUOTE]

Póki co jeszcze się nie martw ;) szkoda, że nie wysłali priorytetem byłby na drugi dzień.
U mnie rodowód z Białegostoku do mnie (20 km) szedł tydzień :evil_lol:

Posted

mi zwykły zawsze dłużej idzie, a priorytet to w sumie za dzień dwa od wpłaty zawsze przychodził np. kosmetyki ostatnio dla jazz'a wysłałam pieniądze w piątek, a w poniedziałek już kosmetyki były :)

Posted

[URL]http://www.irpoznan.com.pl/imgs/paczki1.jpg[/URL] widzę że tu pod moją nieobecność Pączki rozdają:evil_lol::evil_lol:
alee nieee, ja się odchudzam , dziś zaczęłam ćwiczenia :lol:

Hej Aga:multi:

Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]pozdrowienia dla małych słodkości :loveu: od Toffisia i Gina[/FONT][/B]
[/CENTER][/QUOTE]

[quote name='dagos1']Pozdrowienia dla przystojniaków...i dla ciebie też Aga, żeby nie było.[/QUOTE]

Cześć dziewczyny:multi:
czy u Was też dziś taka brzydka pogoda jak u mnie????