Yoko2009 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [URL]http://i55.tinypic.com/anoos1.jpg[/URL] Western zainteresowany ale Moni znudzony na maxa [URL]http://i55.tinypic.com/zx0hoi.jpg[/URL] ta mordulka tylko czeka na wymizianie:), wycałuj ją ode mnie, słodziak jeden:):) [URL]http://i52.tinypic.com/sl5rw2.jpg[/URL] ziewam czy pokazuję komuś zębiska??? Piękni obaj są a pochwała od hodowcy tylko to potwierdza:) Gratulacje Aga:) Quote
Karolina. Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Aga, pochwała od hodowcy jak najbardziej Ci się należy, więc mnie to akurat nie dziwi :) Ale na pewno miło jest usłyszeć takie słowa od osoby, która powierzyła Ci psa :) Quote
*Jot* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [IMG]http://th.interia.pl/11,b473d26f22346268/jakisduchzw7.jpg[/IMG] Aga Zgredzio idzie do Ciebie więc wracaj na dg szybciutko. :D Quote
chrupcia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jola co Cię tak na strachy wzięło :lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Cześć laski:multi:już jestem ,wróciłam..byłam na randce.....oczywiście z Westem i Harmonim heh;)...ooo widzę że mnie Zgredzio szukał:evil_lol:jakby co to mnie nie widziałyście dziś:eviltong: A tak na poważnie,wróciliśmy przed chwilą ze spaceru,rety jak zimno,musiałam założyć już rękawiczki bo bo dosłownie mi ręce zmarzły:shake:przećwiczyłam statykę z Harmonim,jestem bardzo zadowolona;)tylko kurczę żeby pokazać go w ruchu muszę z nim biegać..ach te jego długie kulasy,bo wolniej idzie jak...zgarbione ciele:diabloti:a nie wiem jak to wyglądać będzie w ringu bieganie z yorkiem??? A tak po za tym nic ciekawego ,nuuudy. Quote
Gucci13 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Zgredzio smutny bedzie:shake: u nas też zimno jest i zaczęło padać jeszcze:lol: a Moni nauczy się jeszcze biegać;) yorki na wysokich łapkach zazwyczaj tak pięknie się poruszają:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Gucci13']Zgredzio smutny bedzie:shake: u nas też zimno jest i zaczęło padać jeszcze:lol: a Moni nauczy się jeszcze biegać;) yorki na wysokich łapkach zazwyczaj tak pięknie się poruszają:loveu:[/QUOTE] Chodzi mi oto że właśnie w takim kłusie ładnie wygląda..ale wtedy ja muszę z nim biegać....i czy to pasuje takie latanie po ringu??? Quote
chrupcia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Aga ja już od tygodnia, albo i ponad rękawiczki ubieram :lol: Fajnie że Wam ćwiczenia idą :p a z bieganiem to biegasz faktycznie czy idziesz takim szybkim tempem?, bo jak widziałam filmiki z wystaw to tam chodzili tak szybko :) Quote
*kleo* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='agamewa']Chodzi mi oto że właśnie w takim kłusie ładnie wygląda..ale wtedy ja muszę z nim biegać....i czy to pasuje takie latanie po ringu???[/QUOTE] Aga, Ty masz psa dobrze zaprezentować, jak w tym celu musisz biegać to się nie zastanawiaj czy pasuje czy nie, tylko żeby Moni dobrze wyglądał ;) Quote
Gucci13 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='agamewa']Chodzi mi oto że właśnie w takim kłusie ładnie wygląda..ale wtedy ja muszę z nim biegać....i czy to pasuje takie latanie po ringu???[/QUOTE] widziałam że niektórzy właśnie albo szybko idą albo biegną w takim jakby zwolnionym tępie;) Quote
*Agnieszka* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='chrupcia']Aga ja już od tygodnia, albo i ponad rękawiczki ubieram :lol: Fajnie że Wam ćwiczenia idą :p a z bieganiem to biegasz faktycznie czy idziesz takim szybkim tempem?, bo jak widziałam filmiki z wystaw to tam chodzili tak szybko :)[/QUOTE] Nie wiem właśnie...ładniej wygląda jak biegnę chociaż jak idziemy też nie kiepsko tylko problem w tym że jak już biegnę to głowę trzyma wysoko jak wolniej to już zaczyna "ryć"nosem po ziemi....ogólnie na razie chodzenie moim zdaniem mamy do doopy:( Quote
*Agnieszka* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='*kleo*']Aga, Ty masz psa dobrze zaprezentować, jak w tym celu musisz biegać to się nie zastanawiaj czy pasuje czy nie, tylko żeby Moni dobrze wyglądał ;)[/QUOTE] Może i tak??? [quote name='Gucci13']widziałam że niektórzy właśnie albo szybko idą albo biegną w takim jakby zwolnionym tępie;)[/QUOTE] No właśnie w takim jakby zwolnionym tępie.... Quote
chrupcia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 poćwiczycie jeszcze troszkę i będzie extra :kciuki: :p Quote
*Agnieszka* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='chrupcia']poćwiczycie jeszcze troszkę i będzie extra :kciuki: :p[/QUOTE] No chyba trzeba będzie.... Quote
tigrunia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Noo.. nadrobiłam :multi: Nie gadajcie tyle jak mnie nie ma - pliss :evil_lol: Cześć Aga z wieczora :multi: Quote
Marzena* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='agamewa'] tylko kurczę żeby pokazać go w ruchu muszę z nim biegać..ach te jego długie kulasy,bo wolniej idzie jak...zgarbione ciele:diabloti:a nie wiem jak to wyglądać będzie w ringu bieganie z yorkiem??? [/QUOTE] Ja mam podobny problem z Viky. Jak idzie zbyt wolno to źle jej ruch wygląda, z nią trzeba biegnąć. I niestety ze mną wychodzi to dość przeciętnie :( Za to moja Przyjaciółka potrafi idealnie się z nią zgrać. Mam nadzieje, że jeśli będę wystawiać Viky to właśnie Ona pójdzie z nią do ringu ;) Oczywiście o ile w tym samym czasie nie będzie musiała ze swoimi chłopakami się pokazać ;) A Carmen to przeciwieństwo Viky, ona musi iść, gdy się z nią biegnie to zaczyna podskakiwać jak zając i też wygląda to paskudnie. No i nie pójdzie z nikim poza mną ;) Quote
Connected Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='agamewa']Chodzi mi oto że właśnie w takim kłusie ładnie wygląda..ale wtedy ja muszę z nim biegać....i czy to pasuje takie latanie po ringu???[/QUOTE] na tej wystawie w Legionowie to dużo właśnie osób biegało z yorasami ;) Najlepsza była pani ze szpicem miniaturowym a tam większość rywali to były psy z dużych ras . wszyscy biegali w szybkim tempie , a ta pani musiała dreptać pomału bo ten piesek nie nadążał :evil_lol: Quote
slawi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Hej zdjęcie obiecane:evil_lol: specjalnie for you dałam , zapraszam wszystkich Quote
*Agnieszka* Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Cześć dziewczynki:multi: Iwonka byłam i widziałam zdjęcia i takie oczy zrobiłam co do ząbków:crazyeye: Quote
Connected Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witam sie Agnieszka w sobotni ranek ;) Pączek mnie punkt 7 obudził, na spacerek :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Connected']Pączek mnie punkt 7 obudził, na spacerek :mad: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] a my pospaliśmy sobie do 9 :eviltong: i cześć Aga :p Quote
tigrunia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mnie nie pobijecie - ja miałam pobudkę o 6 :roll: Quote
kiniaaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dobrze, że Antoś śpi tak długo jak ja, w tym wypadku do 9 :) Cześć Aga ;) Quote
kiniaaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dobrze, że Antoś śpi tak długo jak ja, w tym wypadku do 9 :) Cześć Aga ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Connected']Witam sie Agnieszka w sobotni ranek ;) Pączek mnie punkt 7 obudził, na spacerek :mad: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='chrupcia']a my pospaliśmy sobie do 9 :eviltong: i cześć Aga :p[/QUOTE] [quote name='tigrunia']Mnie nie pobijecie - ja miałam pobudkę o 6 :roll:[/QUOTE] [quote name='kiniaaa']Dobrze, że Antoś śpi tak długo jak ja, w tym wypadku do 9 :) Cześć Aga ;)[/QUOTE] Cześć dziewczyny:multi: Na to wygląda że ja z was dzisiaj byłam najlepsza..pospało mi się do 10;) Quote
Recommended Posts