Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://i55.tinypic.com/anoos1.jpg[/URL] Western zainteresowany ale Moni znudzony na maxa
[URL]http://i55.tinypic.com/zx0hoi.jpg[/URL] ta mordulka tylko czeka na wymizianie:), wycałuj ją ode mnie, słodziak jeden:):)
[URL]http://i52.tinypic.com/sl5rw2.jpg[/URL] ziewam czy pokazuję komuś zębiska???

Piękni obaj są a pochwała od hodowcy tylko to potwierdza:)
Gratulacje Aga:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, pochwała od hodowcy jak najbardziej Ci się należy, więc mnie to akurat nie dziwi :) Ale na pewno miło jest usłyszeć takie słowa od osoby, która powierzyła Ci psa :)

Posted

Cześć laski:multi:już jestem ,wróciłam..byłam na randce.....oczywiście z Westem i Harmonim heh;)...ooo widzę że mnie Zgredzio szukał:evil_lol:jakby co to mnie nie widziałyście dziś:eviltong:

A tak na poważnie,wróciliśmy przed chwilą ze spaceru,rety jak zimno,musiałam założyć już rękawiczki bo bo dosłownie mi ręce zmarzły:shake:przećwiczyłam statykę z Harmonim,jestem bardzo zadowolona;)tylko kurczę żeby pokazać go w ruchu muszę z nim biegać..ach te jego długie kulasy,bo wolniej idzie jak...zgarbione ciele:diabloti:a nie wiem jak to wyglądać będzie w ringu bieganie z yorkiem???
A tak po za tym nic ciekawego ,nuuudy.

Posted

Zgredzio smutny bedzie:shake:
u nas też zimno jest i zaczęło padać jeszcze:lol: a Moni nauczy się jeszcze biegać;)
yorki na wysokich łapkach zazwyczaj tak pięknie się poruszają:loveu:

Posted

[quote name='Gucci13']Zgredzio smutny bedzie:shake:
u nas też zimno jest i zaczęło padać jeszcze:lol: a Moni nauczy się jeszcze biegać;)
yorki na wysokich łapkach zazwyczaj tak pięknie się poruszają:loveu:[/QUOTE]

Chodzi mi oto że właśnie w takim kłusie ładnie wygląda..ale wtedy ja muszę z nim biegać....i czy to pasuje takie latanie po ringu???

Posted

Aga ja już od tygodnia, albo i ponad rękawiczki ubieram :lol:

Fajnie że Wam ćwiczenia idą :p a z bieganiem to biegasz faktycznie czy idziesz takim szybkim tempem?, bo jak widziałam filmiki z wystaw to tam chodzili tak szybko :)

Posted

[quote name='agamewa']Chodzi mi oto że właśnie w takim kłusie ładnie wygląda..ale wtedy ja muszę z nim biegać....i czy to pasuje takie latanie po ringu???[/QUOTE]
Aga, Ty masz psa dobrze zaprezentować, jak w tym celu musisz biegać to się nie zastanawiaj czy pasuje czy nie, tylko żeby Moni dobrze wyglądał ;)

Posted

[quote name='agamewa']Chodzi mi oto że właśnie w takim kłusie ładnie wygląda..ale wtedy ja muszę z nim biegać....i czy to pasuje takie latanie po ringu???[/QUOTE]

widziałam że niektórzy właśnie albo szybko idą albo biegną w takim jakby zwolnionym tępie;)

Posted

[quote name='chrupcia']Aga ja już od tygodnia, albo i ponad rękawiczki ubieram :lol:

Fajnie że Wam ćwiczenia idą :p a z bieganiem to biegasz faktycznie czy idziesz takim szybkim tempem?, bo jak widziałam filmiki z wystaw to tam chodzili tak szybko :)[/QUOTE]

Nie wiem właśnie...ładniej wygląda jak biegnę chociaż jak idziemy też nie kiepsko tylko problem w tym że jak już biegnę to głowę trzyma wysoko jak wolniej to już zaczyna "ryć"nosem po ziemi....ogólnie na razie chodzenie moim zdaniem mamy do doopy:(

Posted

[quote name='*kleo*']Aga, Ty masz psa dobrze zaprezentować, jak w tym celu musisz biegać to się nie zastanawiaj czy pasuje czy nie, tylko żeby Moni dobrze wyglądał ;)[/QUOTE]
Może i tak???
[quote name='Gucci13']widziałam że niektórzy właśnie albo szybko idą albo biegną w takim jakby zwolnionym tępie;)[/QUOTE]

No właśnie w takim jakby zwolnionym tępie....

Posted

[quote name='agamewa'] tylko kurczę żeby pokazać go w ruchu muszę z nim biegać..ach te jego długie kulasy,bo wolniej idzie jak...zgarbione ciele:diabloti:a nie wiem jak to wyglądać będzie w ringu bieganie z yorkiem???
[/QUOTE]

Ja mam podobny problem z Viky. Jak idzie zbyt wolno to źle jej ruch wygląda, z nią trzeba biegnąć. I niestety ze mną wychodzi to dość przeciętnie :(
Za to moja Przyjaciółka potrafi idealnie się z nią zgrać. Mam nadzieje, że jeśli będę wystawiać Viky to właśnie Ona pójdzie z nią do ringu ;) Oczywiście o ile w tym samym czasie nie będzie musiała ze swoimi chłopakami się pokazać ;)
A Carmen to przeciwieństwo Viky, ona musi iść, gdy się z nią biegnie to zaczyna podskakiwać jak zając i też wygląda to paskudnie. No i nie pójdzie z nikim poza mną ;)

Posted

na tej wystawie w Legionowie to dużo właśnie osób biegało z yorasami ;)
Najlepsza była pani ze szpicem miniaturowym a tam większość rywali to były psy z dużych ras . wszyscy biegali w szybkim tempie , a ta pani musiała dreptać pomału bo ten piesek nie nadążał :evil_lol:

Posted

[quote name='Connected']Witam sie Agnieszka w sobotni ranek ;)
Pączek mnie punkt 7 obudził, na spacerek :mad: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='chrupcia']a my pospaliśmy sobie do 9 :eviltong:

i cześć Aga :p[/QUOTE]

[quote name='tigrunia']Mnie nie pobijecie - ja miałam pobudkę o 6 :roll:[/QUOTE]

[quote name='kiniaaa']Dobrze, że Antoś śpi tak długo jak ja, w tym wypadku do 9 :)

Cześć Aga ;)[/QUOTE]

Cześć dziewczyny:multi:
Na to wygląda że ja z was dzisiaj byłam najlepsza..pospało mi się do 10;)