Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='slawi']Witam :lol: niedzielnie

I tak kobieto trzymaj :multi:. Twój spokój będzie dla niego bezcenny,pokaż mu ,że to może fajna zabawa, obserwuj co inni robią, jak pokazują psy. Moni nie musi od razu zdobywać medali, ale z potencjałem genów,które ma to jest tylko kwestia czasu.
I tak jest,że są psy robiące karierę od początku idące jak burza i takie ,które potrzebują więcej czasu bo np. włos wolniej rośnie.[/QUOTE]

[B]Mądre słowa-bardzo!!!!![/B]

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Aga ;)
zgadzam się z tym co napisała slawi, i dziewczyny też coś wcześniej wspominały .
To ma być świetna zabawa , jak się nie uda to się nic nie stanie, najważniejsze to się nie zniechęcić !! :happy1:

Posted

[quote name='Connected']Hej Aga ;)
zgadzam się z tym co napisała slawi, i dziewczyny też coś wcześniej wspominały .
To ma być świetna zabawa , jak się nie uda to się nic nie stanie, najważniejsze to się nie zniechęcić !! :happy1:[/QUOTE]

[quote name='andzia23']Witamy niedzielnie:lol:
Moni jest tak piękny, że nie masz się o co martwić.[/QUOTE]

Cześć dziewczyny:)

Posted

[quote name='agamewa']Witamy się słonecznym dniem ale i zimnym..brrr,czy u Was też jest tak wietrznie i zimno???[/QUOTE]

Zimno nie, ale wieje strasznie. Dobrze, że chociaż słonko świeci:)

Cześć Aga :)

Posted

Cześć Aga :)
Jazz dzisiaj jak był z mamą to kupke na dywan zrobił...

U mnie za oknem piękna pogoda, ale jak sie wyjdzie to też za ciepło nie jest.. w szkole tak zimno przez te mury że chodziłam w kurtce i cała się trzęsłam :roll: ostatnio jakoś tak mi dziwnie że ciągle mi zimno.

Posted

[quote name='agamewa']U nas tak wieje że nie wiem co....ale słoneczko jest..to z tym chociaż dobrze.
Moni mnie wkurzył,nalał mi na dywan:(świntuch..[/QUOTE]

U nas też słonecznie ,ale wietrzysko głowę urywa.
Mailo też czasem siuśnie ,tylko starannie omija dywany i niszczy mi podłogę :shake:
ale na dworze musi być koniecznie trawka :evil_lol: - on jeszcze siusia jak dziewczynka :lol:

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)
Jazz dzisiaj jak był z mamą to kupke na dywan zrobił...

U mnie za oknem piękna pogoda, ale jak sie wyjdzie to też za ciepło nie jest.. w szkole tak zimno przez te mury że chodziłam w kurtce i cała się trzęsłam :roll: ostatnio jakoś tak mi dziwnie że ciągle mi zimno.[/QUOTE]

[quote name='slawi']U nas też słonecznie ,ale wietrzysko głowę urywa.
Mailo też czasem siuśnie ,tylko starannie omija dywany i niszczy mi podłogę :shake:
ale na dworze musi być koniecznie trawka :evil_lol: - on jeszcze siusia jak dziewczynka :lol:[/QUOTE]

Witamy Was dziewczynki:)
u mnie to Weściu....sika jak dziewczynka..jak się zapomni:)ostatnio jak śmiesznie ucisza West Moniego,nie lubi bardzo jak on szczeka,podgryza go w tedy w pychola i jest cisza..w ogóle chodzi za nim krok w krok,nie da mu samemu nigdzie wyjść:)a raz Moni próbował pierwszy wyjść na dwór to Weściu szybciutko mu pokazał zębem,kto pierwszy ma prawo wyjść.......

Posted

[quote name='Princess_York']No Western pokazuje kto tu jest królem domu :lol: :) . Hej Aga :multi:[/QUOTE]

[quote name='Connected']musi ktoś przewodzić 'stadu' :evil_lol:[/QUOTE]

No oczywiście król Western:)