Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Tak zapomniałam ... Dam jutro ! ;) .

Chyba że nie o tym mówimy :cool3:[/QUOTE]

O tym o tym,ja Ci nie odpuszczę idę skomleć do Twojej galerii o foty,czekaj już idę..będziesz miała mnie dość!!!!!!

Posted

[quote name='Gucci13']hehe zła Aga:evil_lol:

a mi brakuje ochotników do sprawdzania uzębienia:evil_lol:[/QUOTE]

A bo on z tych co palce odgryzają???ciekawa jestem Moni do,której grupy się zalicza??no już się nie długo dowiem....

Posted

[quote name='Princess_York']Niespodzianka w galerii mojej :-D hehe .

Ja mogę sprawdzic uzębienie Guciaka :cool3:
A my Aga mamy tego samego dnia wystawe :p[/QUOTE]

Za tydzień??a gdzie będziecie???

Posted

[quote name='Princess_York']A jakich bo ja klikam na stawke a nie może mi jakoś wyjść :angryy: . Nie no to nie najgorzej jak tylko 4 psy :) A pewnie jakiś nie dojedzie :-D[/QUOTE]

Pokaże linki do 2 konkurentów bo nie będę sypać tu imionami...
[url]http://www.yorkland.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=544&Itemid=51&lang=pl_PL[/url]
To jest pies z 4 lolatą w klasie pośredniej.-i on jest już mł.championem.
[url]http://www.yorkland.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=537&Itemid=51&lang=pl_PL[/url]-to jest ten z pierwszą lokatą w pośredniej
I zmierza wesoło do championatu,ten ostatni fajnie się składa bo jesteśmy prawie sąsiadami,Pani tego pieska mieszka od Nowego Dworu jakieś 5 km.:)-ale się nie znamy..

Posted

[quote name='Gucci13']Moniś powinien pokonać swoją konkurencje;)[/QUOTE]

Dzięki,co prawda przestawiłam się troszkę...teraz jedziemy po to żeby zobaczyć,obeznać się z ringiem,podpatrzeć u innych jak się wystawia psy,jak trzeba się zachować itd...wiem że nastawianie się na wygraną lub nawet nawet na wysoką lokatę jest zgubne i może przynieść więcej rozczarowania niż pożytku..a tego nie chcę.Chce lubić wystawy,chcę tam miło spędzić czas.Dobrze jest tez widzieć jak wyglądają konkurenci by móc wiedzieć czego się spodziewać...Kiedyś ktoś wspominał..a wiem Klaudia że pies może być piękny a nie będzie czuł wystaw dużo straci a ten mniej urodziwy,umiejący się pokazać wiele zyska.-mądre słowa!!!!
Dużo zależy od psiaka no i od wystawiającego także...bo łatwo można coś szybko sknocić.
Nie wiem jak Moni zniesie otoczenie hali,czy nie będzie zdenerwowany???wiem że muszę go w tą atmosferę wprowadzić bardzo powoli i delikatnie by nic nie sknocić....he he będę zaklinaczką Moniego:)

Posted

Z tych dwóch widziałam na żywo tylko tego 1 - bardzo mi się podoba :loveu:
Masz rację Aga najpierw trzeba się przyzwyczaić z otoczeniem i z góry na nic nie liczcie :) . A jak później Moniś stanie na jakiejś lokacie to będzie dla Was wieelka niespodzianka :-D .

Posted

[quote name='Gucci13']Martyna-jesteś hardcorem?:evil_lol:[/QUOTE]

Ja też mogę ćwiczyć pokazywanie ząbków z Gucci :lol:

Aga Cześć :) myślę że nie pójdzie Wam najgorzej :p Moni to bardzo ładny psiak, tylko największą niespodzianką i głównie od tego będzie zależeć jak się zachowa na ringu ... ;)

Posted

[quote name='chrupcia']Ja też mogę ćwiczyć pokazywanie ząbków z Gucci :lol:

Aga Cześć :) myślę że nie pójdzie Wam najgorzej :p Moni to bardzo ładny psiak, tylko największą niespodzianką i głównie od tego będzie zależeć jak się zachowa na ringu ... ;)[/QUOTE]

Cześć Kasia:)o tak zdecydowanie..nie wiem jak się zachowa??może będzie aniołeczkiem a może zamieni się w diabełka:)my zresztą jedziemy tam dobrze się bawić...to taki dłuższy spacer,pozna nowych kolegów ....

Posted

Nie no pewnie spoko będzie,ja już nie mogę się doczekać...dla mnie najważniejsze jest to wyrwanie z tego domu bo ostatnio to czuję sie jak kura domowa tylko grzędę mi jeszcze dać to zacznę znosić jaja:evil_lol:

Posted

[quote name='agamewa']Dzięki,co prawda przestawiłam się troszkę...teraz jedziemy po to żeby zobaczyć,obeznać się z ringiem,podpatrzeć u innych jak się wystawia psy,jak trzeba się zachować itd...wiem że nastawianie się na wygraną lub nawet nawet na wysoką lokatę jest zgubne i może przynieść więcej rozczarowania niż pożytku..a tego nie chcę.Chce lubić wystawy,chcę tam miło spędzić czas.Dobrze jest tez widzieć jak wyglądają konkurenci by móc wiedzieć czego się spodziewać...Kiedyś ktoś wspominał..a wiem Klaudia że pies może być piękny a nie będzie czuł wystaw dużo straci a ten mniej urodziwy,umiejący się pokazać wiele zyska.-mądre słowa!!!!
Dużo zależy od psiaka no i od wystawiającego także...bo łatwo można coś szybko sknocić.
Nie wiem jak Moni zniesie otoczenie hali,czy nie będzie zdenerwowany???wiem że muszę go w tą atmosferę wprowadzić bardzo powoli i delikatnie by nic nie sknocić....he he będę zaklinaczką Moniego:)[/QUOTE]

Witam :lol: niedzielnie

I tak kobieto trzymaj :multi:. Twój spokój będzie dla niego bezcenny,pokaż mu ,że to może fajna zabawa, obserwuj co inni robią, jak pokazują psy. Moni nie musi od razu zdobywać medali, ale z potencjałem genów,które ma to jest tylko kwestia czasu.
I tak jest,że są psy robiące karierę od początku idące jak burza i takie ,które potrzebują więcej czasu bo np. włos wolniej rośnie.