Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Princess_York']Hej Aga ,nareszcie przyszłam do Was :) .

Chłopaki cudowne :loveu: nie cytuje bo nie wiem które zdj. wybrać :lol: . [COLOR="#f5deb3"]Ciekawi mnie jakby Western na krótko wyglądał :)[/COLOR]

Arwena też jak coś zrobi źle to przychodzi i się kuli . Ale potem dowiaduje się że ja się nie gniewam i jest już okej :)[/QUOTE]
Cześć Martyna:)
[quote name='chrupcia']Jazz jak coś zrobi to przychodzi do mnie z taką smutną minką i już wiem że pewnie coś zrobił, a jak widzi że patrze na o co przeskrobał to ucieka albo pod narożnik w kuchni, albo pod fotel a ja mówie :co to ma być: i on już wie że to źle hehe :)[/QUOTE]
Oj tak nasze pieski jak zbroją coś to robią z siebie wielkie niewiniątka..i ta ich prześmieszna minka...
[quote name='dagos1']A ja wam powiem i nie uwierzycie, że moja Doris to nic nie przeskrobała jak długo u nas jest. Ona ogólnie bardzo grzeczna jest i przytulaśna taka.
Jedyne czego nie lubię i ona dobrze o tym wie i stoi jak aniołek - jak jej się kupsko przykleja do włosów, niby ma podcięte ale ono się przykleja z boku i przy ogonie - masakra.
Ale w końcu to nie jej wina.[/QUOTE]
My mamy ten sam problem..
[quote name='Viky i Ja']Cześć Aga :)
Wpadnij na fotki jeśli masz ochotę ;)[/QUOTE]
No też tekst..jeśli masz ochotę..pewnie że mam i byłam już nawet :) jak Ci już pisałam widzę poprawę we włosie:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Connected']ja też się nie umiem gniewać na takie maleństwo . one chyba wiedzą właśnie jak nas podejść, te spojrzenie rozbraja .. ;)[/QUOTE]

No właśnie jak tu się gniewać na takie malutkie diabełki????

Posted

Cześć.
Elik jak coś przeskrobie to ogonek pod siebie i taka maluteńka się rob -i a nuż jej nie zobaczę. A po chwili już oczkami przewraca i tuli się i jak się na nią długo gniewać :evil_lol:

Posted

[quote name='Mawe']Cześć.
Elik jak coś przeskrobie to ogonek pod siebie i taka maluteńka się rob -i a nuż jej nie zobaczę. A po chwili już oczkami przewraca i tuli się i jak się na nią długo gniewać :evil_lol:[/QUOTE]
Mała cwaniara co??:)
[quote name='Gucci13']cześć Aga i bakaraty:p[/QUOTE]
Cześć Guciaki...
[quote name='Viky i Ja']Moje robią minki i niewinne oczka w stylu "przecież to nie ja"
Też nie potrafię się gniewać na te moje diablice ;)[/QUOTE]
Chyba każdy z naszych łobuziaków tak ma:)
[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)[/QUOTE]
Cześć Kasia:)
[quote name='Borówka16']Cze Aguś :loveu:[/QUOTE]
Cześć Ola:)
[quote name='Viky i Ja']Aga czemu Ciebie jest tak mało na dogo ???[/QUOTE]
Faktycznie ostatnio mniej mnie tu jest...Damian(mój najmłodszy brzdąc)jest tak absorbując że czasu mam coraz mniej:( 11 miesiąc już zaczyna,zębów jeszcze niema,przechodzi teraz okres wyrzynania,marudny jest troszkę i to on jest sprawcą mojej nieobecności, chłopakom też nie mogę poświęcić zbyt dużo czasu,Moniego tez już dawno nie ćwiczyłam...i nie wiem jak to będzie????w domu go postawie ale w plenerze na razie nie ćwiczymy..kurcza nie ma nawet jak???ach......
[quote name='Connected']Aga pewnie na wystawę ćwiczy Moniego :evil_lol:[/QUOTE]
No właśnie Marzenie już napisałam jak my ładnie przygotowujemy się do wystawy!!brak ostatnio czasu:(

Posted

nie przejmuj się , i tak jestem przekonana że wszystko umiecie świetnie i super wam pójdzie ! [SIZE=1][COLOR=Pink]co za dużo to nie zdrowo i tak[/COLOR][/SIZE] :eviltong:
najlepiej to wziąć głęboki oddech policzyć do 10 i się wyluuzować :evil_lol:

Posted

[quote name='Connected']jak was znajdziemy to osobiście z chęcią jeszcze zobaczę Moniego :loveu: na pewno najpiękniejszy ze wszystkich tam będzie ;)[/QUOTE]
Fajnie,jakby co to nas na pewno znajdziesz...
[quote name='kiniaaa']Witamy:lol: może jakieś fotki dziś?:loveu: w ten pochmurny zimny wieczór, z chęcią pooglądam słodziaki :cool3:[/QUOTE]
Witamy:)oj nie na razie na foty nie mam czasu,ostatnio i na dogo także:(
[quote name='Mawe']Witamy wieczorkiem. U nas zimno, deszczowo i okropnie.[/QUOTE]
A ja witam przed południem:)
[quote name='chrupcia']Aga coś nas pomału opuszcza... :placz: no ale rozumiem w sumie jak synek marudzi:p[/QUOTE]
Cześć Kasiu:)nie nie opuszczam,mam teraz troszkę ciężki okres z Damianem i dlatego!!!!
[quote name='Yoko2009']Witam i zmykam dalej:)[/QUOTE]
Witamy..a ja dziś troszkę mam zamiar nadrobić małe zaległości..

Posted

[quote name='agamewa']

Cześć Kasiu:)nie nie opuszczam,mam teraz troszkę ciężki okres z Damianem i dlatego!!!!

..[/QUOTE]
ooo to Damian też ma okres?? haaahahhhhhhhhh