dagos1 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No widzisz Aga, taki śliczny a nie chciałaś nam go pokazać. Od dzisiaj będziemy walczyć o prawa Westerna do równego traktowania. Quote
*Agnieszka* Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='jot11']Oj udzieliło :evil_lol: Ale ja tak łagodnie,bardziej się nie odważę bo zostałabym wyrzucona z całego forum...:roll: :evil_lol: Edit: [B]Aga dziękuję za foteczki dla mnie,bardzo to miłe :oops: Może częściej będę się czepiać co? :diabloti:[/B][/QUOTE] He he:)Jola zmobilizowałaś mnie do obfocenia Westa....czasem takie czepialstwo popłaca:)he he:)nie dobra pańcia oj niedobra-wstydż się Aga:oops: Ale on ten włos ma teraz...i jeszcze po tym podcięciu..... Quote
*Agnieszka* Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='dagos1']No widzisz Aga, taki śliczny a nie chciałaś nam go pokazać. Od dzisiaj będziemy walczyć o prawa Westerna do równego traktowania.[/QUOTE] Jak wyżej dlaczego niepokazywany!ale ok,jak chcecie szproteczkę to będziecie ją mieli:)no to teraz Moniego Wam nie pokaże:eviltong: Quote
*Jot* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='agamewa']He he:)Jola zmobilizowałaś mnie do obfocenia Westa....czasem takie czepialstwo popłaca:)he he:)nie dobra pańcia oj niedobra-wstydż się Aga:oops: [/QUOTE] No to mi się podoba.:multi: Teraz już będzie sprawiedliwie po 20 fotek każdego chłopaka.:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Szkoda że nie chcą pozować razem.... Quote
Borówka16 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hej Aga :loveu: [url]http://i53.tinypic.com/2j13kpc.jpg[/url] Piękniutki Westernik :) Quote
Marzena* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Oj jak dobrze, że nasza czepialska Jola czepiła się Ciebie :evil_lol: Mogłam chociaż napatrzeć się na ślicznego Weścika bo wiesz, że on jest baaaardzo w moim typie :) Oczywiście Monisiowi nic nie ujmując bo chłopak równie piękny ;) Quote
*kleo* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hej Aga :p Moni cudeńko :) A Westa i tak prędzej czy później ostrzyżesz, wróżę Ci to :diabloti: Jeszcze trochę w długich potrzymasz, a potem zacznie wyglądać jak Gracka przed obcięciem, a znając Ciebie będzie Cię to denerwować :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Aga :loveu: [url]http://i53.tinypic.com/2j13kpc.jpg[/url] Piękniutki Westernik :)[/QUOTE] Cześć Ola,dziękuje za komplemencik dla Weścika:) [quote name='Viky i Ja']Oj jak dobrze, że nasza czepialska Jola czepiła się Ciebie :evil_lol: Mogłam chociaż napatrzeć się na ślicznego Weścika bo wiesz, że on jest baaaardzo w moim typie :) Oczywiście Monisiowi nic nie ujmując bo chłopak równie piękny ;)[/QUOTE] Cześć Marzenka:) [quote name='*kleo*']Hej Aga :p Moni cudeńko :) A Westa i tak prędzej czy później ostrzyżesz, wróżę Ci to :diabloti: Jeszcze trochę w długich potrzymasz, a potem zacznie wyglądać jak Gracka przed obcięciem, a znając Ciebie będzie Cię to denerwować :eviltong:[/QUOTE] Cześć Klaudia:)już pomału zbliża się jego koniec z długimi włosami,nie wiem co się dzieje??dostaje witaminy,kąpie go w bardzo dobrych kosmetykach a problem coraz większy... od kąd zdjęłam papiloty z kolei trzymanie go w papilotach mija się z celem....i dlatego Klaudia masz racje prędzej czy póżniej Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No to czekamy na kolejnego obciętego yoraska. W długich czy krótkich zawsze będzie piękny. Quote
Yoko2009 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No w końcu i Westrna nam pokazałaś:), a tu chłopak cos przeskrobał ? hehhehe[URL]http://i51.tinypic.com/244uvwg.jpg[/URL] Quote
chrupcia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cześć Aga :) a kiteczek też będzie ścięty? Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) a kiteczek też będzie ścięty?[/QUOTE] a ty dziecko nie w szkole???:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='dagos1']No to czekamy na kolejnego obciętego yoraska. W długich czy krótkich zawsze będzie piękny.[/QUOTE] Na pewno w obciętych będzie schludniej wyglądał. [quote name='Yoko2009']No w końcu i Westrna nam pokazałaś:), a tu chłopak cos przeskrobał ? hehhehe[URL]http://i51.tinypic.com/244uvwg.jpg[/URL][/QUOTE] Witamy:)nie Weściu jest grzecznym psiaczkiem i rzadko jest karany...ewentualnie jak przeskrobie chłopak sam sobie karę wyznacza..idzie do transporterka:) [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) a kiteczek też będzie ścięty?[/QUOTE] Cześć Kasia:)kitek będzie zostawiony. [quote name='dagos1']a ty dziecko nie w szkole???:evil_lol:[/QUOTE] Kasia poszła na wagary. Quote
chrupcia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Aha to fajnie :) nie poszłam, ale legalnie :p Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='chrupcia']Aha to fajnie :) nie poszłam, ale legalnie :p[/QUOTE] Aha czyli legalne wagary:) Quote
dysia-u Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 łłłeee , legalne wagary łłłeeee Mejsi jak coś przeskrobie to płaszczy sie pod ścianą i ani drgnie kiedys weszłam do domu , patrze i oczom nie wierze , wszędzie leżą potargane chusteczki chigieniczne, kurna cała paczka a Mejsula przyklejona do ściany i ani drgnie sama se kare wymierzyła hihi Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='dysia-u']łłłeee , legalne wagary łłłeeee Mejsi jak coś przeskrobie to płaszczy sie pod ścianą i ani drgnie kiedys weszłam do domu , patrze i oczom nie wierze , wszędzie leżą potargane chusteczki chigieniczne, kurna cała paczka a Mejsula przyklejona do ściany i ani drgnie sama se kare wymierzyła hihi[/QUOTE] Dokładnie to tak jak West,wie co ma zrobić jak coś przeskrobie. Quote
Connected Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 uu ja na początku to miałam tyle rzeczy porozwalanych i poniszczonych że to szok . Kiedyś Pączek jak coś przeskrobał to kład się na podłodze i się tak ogólnie charakterystycznie zachowywał że wiadomo było że coś zrobił . :evil_lol: Miałam cytować fotki, ale nie będę bo co jedno to ładniejsze :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Connected']uu ja na początku to miałam tyle rzeczy porozwalanych i poniszczonych że to szok . Kiedyś Pączek jak coś przeskrobał to kład się na podłodze i się tak ogólnie charakterystycznie zachowywał że wiadomo było że coś zrobił . :evil_lol: Miałam cytować fotki, ale nie będę bo co jedno to ładniejsze :loveu:[/QUOTE] West wyznaczył sobie karę jak ostatnio narobił mi w domu,wie że tego nie lubię.....ale długo się na niego nie gniewałam bo jak przyszedł do mnie i spojrzał mi w oczy to zmiękczył mnie na maxa....i zawsze tak robi,wie jak mnie podejść...borsuk jeden!!! Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A ja wam powiem i nie uwierzycie, że moja Doris to nic nie przeskrobała jak długo u nas jest. Ona ogólnie bardzo grzeczna jest i przytulaśna taka. Jedyne czego nie lubię i ona dobrze o tym wie i stoi jak aniołek - jak jej się kupsko przykleja do włosów, niby ma podcięte ale ono się przykleja z boku i przy ogonie - masakra. Ale w końcu to nie jej wina. Quote
chrupcia Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jazz jak coś zrobi to przychodzi do mnie z taką smutną minką i już wiem że pewnie coś zrobił, a jak widzi że patrze na o co przeskrobał to ucieka albo pod narożnik w kuchni, albo pod fotel a ja mówie :co to ma być: i on już wie że to źle hehe :) Quote
Princess_York Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Hej Aga ,nareszcie przyszłam do Was :) . Chłopaki cudowne :loveu: nie cytuje bo nie wiem które zdj. wybrać :lol: . [COLOR="#f5deb3"]Ciekawi mnie jakby Western na krótko wyglądał :)[/COLOR] Arwena też jak coś zrobi źle to przychodzi i się kuli . Ale potem dowiaduje się że ja się nie gniewam i jest już okej :) Quote
Marzena* Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cześć Aga :) Wpadnij na fotki jeśli masz ochotę ;) Quote
Recommended Posts