Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']Oj udzieliło :evil_lol:
Ale ja tak łagodnie,bardziej się nie odważę bo zostałabym wyrzucona z całego forum...:roll: :evil_lol:

Edit: [B]Aga dziękuję za foteczki dla mnie,bardzo to miłe :oops: Może częściej będę się czepiać co? :diabloti:[/B][/QUOTE]

He he:)Jola zmobilizowałaś mnie do obfocenia Westa....czasem takie czepialstwo popłaca:)he he:)nie dobra pańcia oj niedobra-wstydż się Aga:oops:
Ale on ten włos ma teraz...i jeszcze po tym podcięciu.....

Posted

[quote name='dagos1']No widzisz Aga, taki śliczny a nie chciałaś nam go pokazać.

Od dzisiaj będziemy walczyć o prawa Westerna do równego traktowania.[/QUOTE]

Jak wyżej dlaczego niepokazywany!ale ok,jak chcecie szproteczkę to będziecie ją mieli:)no to teraz Moniego Wam nie pokaże:eviltong:

Posted

[quote name='agamewa']He he:)Jola zmobilizowałaś mnie do obfocenia Westa....czasem takie czepialstwo popłaca:)he he:)nie dobra pańcia oj niedobra-wstydż się Aga:oops:
[/QUOTE]

No to mi się podoba.:multi:
Teraz już będzie sprawiedliwie po 20 fotek każdego chłopaka.:loveu:

Posted

Oj jak dobrze, że nasza czepialska Jola czepiła się Ciebie :evil_lol:
Mogłam chociaż napatrzeć się na ślicznego Weścika bo wiesz, że on jest baaaardzo w moim typie :)
Oczywiście Monisiowi nic nie ujmując bo chłopak równie piękny ;)

Posted

Hej Aga :p
Moni cudeńko :)

A Westa i tak prędzej czy później ostrzyżesz, wróżę Ci to :diabloti: Jeszcze trochę w długich potrzymasz, a potem zacznie wyglądać jak Gracka przed obcięciem, a znając Ciebie będzie Cię to denerwować :eviltong:

Posted

[quote name='Borówka16']Hej Aga :loveu:
[url]http://i53.tinypic.com/2j13kpc.jpg[/url] Piękniutki Westernik :)[/QUOTE]
Cześć Ola,dziękuje za komplemencik dla Weścika:)
[quote name='Viky i Ja']Oj jak dobrze, że nasza czepialska Jola czepiła się Ciebie :evil_lol:
Mogłam chociaż napatrzeć się na ślicznego Weścika bo wiesz, że on jest baaaardzo w moim typie :)
Oczywiście Monisiowi nic nie ujmując bo chłopak równie piękny ;)[/QUOTE]
Cześć Marzenka:)
[quote name='*kleo*']Hej Aga :p
Moni cudeńko :)

A Westa i tak prędzej czy później ostrzyżesz, wróżę Ci to :diabloti: Jeszcze trochę w długich potrzymasz, a potem zacznie wyglądać jak Gracka przed obcięciem, a znając Ciebie będzie Cię to denerwować :eviltong:[/QUOTE]

Cześć Klaudia:)już pomału zbliża się jego koniec z długimi włosami,nie wiem co się dzieje??dostaje witaminy,kąpie go w bardzo dobrych kosmetykach a problem coraz większy... od kąd zdjęłam papiloty z kolei trzymanie go w papilotach mija się z celem....i dlatego Klaudia masz racje prędzej czy póżniej

Posted

[quote name='dagos1']No to czekamy na kolejnego obciętego yoraska. W długich czy krótkich zawsze będzie piękny.[/QUOTE]
Na pewno w obciętych będzie schludniej wyglądał.
[quote name='Yoko2009']No w końcu i Westrna nam pokazałaś:), a tu chłopak cos przeskrobał ? hehhehe[URL]http://i51.tinypic.com/244uvwg.jpg[/URL][/QUOTE]
Witamy:)nie Weściu jest grzecznym psiaczkiem i rzadko jest karany...ewentualnie jak przeskrobie chłopak sam sobie karę wyznacza..idzie do transporterka:)
[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)
a kiteczek też będzie ścięty?[/QUOTE]
Cześć Kasia:)kitek będzie zostawiony.
[quote name='dagos1']a ty dziecko nie w szkole???:evil_lol:[/QUOTE]
Kasia poszła na wagary.

Posted

łłłeee , legalne wagary łłłeeee
Mejsi jak coś przeskrobie to płaszczy sie pod ścianą i ani drgnie
kiedys weszłam do domu , patrze i oczom nie wierze , wszędzie leżą potargane chusteczki chigieniczne, kurna cała paczka
a Mejsula przyklejona do ściany i ani drgnie
sama se kare wymierzyła hihi

Posted

[quote name='dysia-u']łłłeee , legalne wagary łłłeeee
Mejsi jak coś przeskrobie to płaszczy sie pod ścianą i ani drgnie
kiedys weszłam do domu , patrze i oczom nie wierze , wszędzie leżą potargane chusteczki chigieniczne, kurna cała paczka
a Mejsula przyklejona do ściany i ani drgnie
sama se kare wymierzyła hihi[/QUOTE]

Dokładnie to tak jak West,wie co ma zrobić jak coś przeskrobie.

Posted

uu ja na początku to miałam tyle rzeczy porozwalanych i poniszczonych że to szok . Kiedyś Pączek jak coś przeskrobał to kład się na podłodze i się tak ogólnie charakterystycznie zachowywał że wiadomo było że coś zrobił . :evil_lol:

Miałam cytować fotki, ale nie będę bo co jedno to ładniejsze :loveu:

Posted

[quote name='Connected']uu ja na początku to miałam tyle rzeczy porozwalanych i poniszczonych że to szok . Kiedyś Pączek jak coś przeskrobał to kład się na podłodze i się tak ogólnie charakterystycznie zachowywał że wiadomo było że coś zrobił . :evil_lol:

Miałam cytować fotki, ale nie będę bo co jedno to ładniejsze :loveu:[/QUOTE]

West wyznaczył sobie karę jak ostatnio narobił mi w domu,wie że tego nie lubię.....ale długo się na niego nie gniewałam bo jak przyszedł do mnie i spojrzał mi w oczy to zmiękczył mnie na maxa....i zawsze tak robi,wie jak mnie podejść...borsuk jeden!!!

Posted

A ja wam powiem i nie uwierzycie, że moja Doris to nic nie przeskrobała jak długo u nas jest. Ona ogólnie bardzo grzeczna jest i przytulaśna taka.
Jedyne czego nie lubię i ona dobrze o tym wie i stoi jak aniołek - jak jej się kupsko przykleja do włosów, niby ma podcięte ale ono się przykleja z boku i przy ogonie - masakra.
Ale w końcu to nie jej wina.

Posted

Jazz jak coś zrobi to przychodzi do mnie z taką smutną minką i już wiem że pewnie coś zrobił, a jak widzi że patrze na o co przeskrobał to ucieka albo pod narożnik w kuchni, albo pod fotel a ja mówie :co to ma być: i on już wie że to źle hehe :)

Posted

Hej Aga ,nareszcie przyszłam do Was :) .

Chłopaki cudowne :loveu: nie cytuje bo nie wiem które zdj. wybrać :lol: . [COLOR="#f5deb3"]Ciekawi mnie jakby Western na krótko wyglądał :)[/COLOR]

Arwena też jak coś zrobi źle to przychodzi i się kuli . Ale potem dowiaduje się że ja się nie gniewam i jest już okej :)