Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']No chwilę jestem ale coś trzeba robić.. ładna pogoda się robi więc chyba zabiorę laski do lasu :cool3:[/QUOTE]

Dokładnie,trzeba korzystać póki jeszcze można...ja też dziś zaraz zmykam na cały dzień:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B][quote name='tigrunia']Aleście laski poszalały z tymi banerkami :multi: Co jeden to ładniejszy :loveu:[/QUOTE][/B]

[B]To prawda :razz:[/B]
[B]Ale ta pogodami się zepsuła ... pada i leje, i kropi .. ech..:shake:[/B]
[/CENTER]

Posted

Cześć dziewczyny:)
Pogoda dziś paskudna,takie ładne było słoneczko!!!....wczoraj miałam małą imprezkę tzn.nie ja lecz mój dziadek....kończył 80l.ładny wiek co?????oj chciałabym tyle lat przeżyć co on!!!!a co najważniejsze wcale na te lata nie wygląda....

Posted

[quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)
Pogoda dziś paskudna,takie ładne było słoneczko!!!....wczoraj miałam małą imprezkę tzn.nie ja lecz mój dziadek....kończył 80l.ładny wiek co?????oj chciałabym tyle lat przeżyć co on!!!!a co najważniejsze wcale na te lata nie wygląda....[/QUOTE]
Faktycznie ładny wiek :)
Ja też chce tyle przeżyć ;)

Posted

[quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)
Pogoda dziś paskudna,takie ładne było słoneczko!!!....wczoraj miałam małą imprezkę tzn.nie ja lecz mój dziadek....kończył 80l.ładny wiek co?????oj chciałabym tyle lat przeżyć co on!!!!a co najważniejsze wcale na te lata nie wygląda....[/QUOTE]
Cześć Aga :)
mnie w we wtorek zmarła sąsiadka 101lat i 2miesiące miała, była bardzo sprawną osobą jak na taki wiek, ale cóż.. kiedyś życie się kończy. przeżyć dwie wojny i i te trudne czasy...

Posted

Oj tak już nie długo debiut:)jest już lista:)po raz pierwszy jest moje imię i nazwisko:)mamy 5 psów w pośredniej.....
a co do pogody to dziś nawet ładną mieliśmy:)

Małego wyprałam,siedzi biedak teraz na moich kolanach i trzęsie się...ma na sobie odżywkę i czekamy do spłukania.

Posted

[quote name='agamewa']Oj tak już nie długo debiut:)jest już lista:)po raz pierwszy jest moje imię i nazwisko:)mamy 5 psów w pośredniej.....
a co do pogody to dziś nawet ładną mieliśmy:)

Małego wyprałam,siedzi biedak teraz na moich kolanach i trzęsie się...ma na sobie odżywkę i czekamy do spłukania.[/QUOTE]
5 psów to pryszcz dla Harmonisia , zmiecie je momentalnie !!! :)

Posted

[quote name='agamewa']Myślę ,myślę!!!!już widzę ten puchar w swoich rękach he he he:)dobra idziemy się zmywać bo miałam mu trzymać do 22,a wystarczyło że usiadłam chwilę i już opóżnienie.[/QUOTE]

Chłopak porządnie się odżywił :evil_lol: