*Agnieszka* Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='tigrunia']No chwilę jestem ale coś trzeba robić.. ładna pogoda się robi więc chyba zabiorę laski do lasu :cool3:[/QUOTE] Dokładnie,trzeba korzystać póki jeszcze można...ja też dziś zaraz zmykam na cały dzień:) Quote
chrupcia Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Cześć Aga :) u mnie tak jakoś dziś pochmurnie... ale teraz w sumie może być, bo Jazz wykąpany to musi i tak trochę w domu posiedzieć zanim pójdzie na dwór :lol: Quote
Mawe Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Witam niedzielnie. U Was pogoda a u mnie już deszczowo. Quote
Connected Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja bym się gdzieś przeszła właśnie z Pączkiem , ale koleżanka na poprawinach to samej mi się nie chce iść :evil_lol: jesień się zaczęła to i banerek trzea zmienić :cool3: Quote
Borówka16 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Cześć Aguś :loveu: Boski ten Twój nowy banerek , takie moje (czyt. różowe :eviltong:) klimaty :p:loveu: Marzenki też niczego sobie ;):loveu: Quote
Kadina_Malina Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [CENTER][B][quote name='tigrunia']Aleście laski poszalały z tymi banerkami :multi: Co jeden to ładniejszy :loveu:[/QUOTE][/B] [B]To prawda :razz:[/B] [B]Ale ta pogodami się zepsuła ... pada i leje, i kropi .. ech..:shake:[/B] [/CENTER] Quote
*Agnieszka* Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Cześć dziewczyny:) Pogoda dziś paskudna,takie ładne było słoneczko!!!....wczoraj miałam małą imprezkę tzn.nie ja lecz mój dziadek....kończył 80l.ładny wiek co?????oj chciałabym tyle lat przeżyć co on!!!!a co najważniejsze wcale na te lata nie wygląda.... Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Hej Agnieszka :multi: Wpadnij na fotki ;) Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:) Pogoda dziś paskudna,takie ładne było słoneczko!!!....wczoraj miałam małą imprezkę tzn.nie ja lecz mój dziadek....kończył 80l.ładny wiek co?????oj chciałabym tyle lat przeżyć co on!!!!a co najważniejsze wcale na te lata nie wygląda....[/QUOTE] Faktycznie ładny wiek :) Ja też chce tyle przeżyć ;) Quote
dysia-u Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 moja babcia 3 msce temu kończyła 88 lat jest tak sprawną osobą i fiz i umysłowo ze tylko pozazdrościć Quote
chrupcia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:) Pogoda dziś paskudna,takie ładne było słoneczko!!!....wczoraj miałam małą imprezkę tzn.nie ja lecz mój dziadek....kończył 80l.ładny wiek co?????oj chciałabym tyle lat przeżyć co on!!!!a co najważniejsze wcale na te lata nie wygląda....[/QUOTE] Cześć Aga :) mnie w we wtorek zmarła sąsiadka 101lat i 2miesiące miała, była bardzo sprawną osobą jak na taki wiek, ale cóż.. kiedyś życie się kończy. przeżyć dwie wojny i i te trudne czasy... Quote
Marzena* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Cześć Aga :) U Was tez tak dziś leje ??? Quote
Karolina. Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Hej Aga :) Jak tam emocje przed debiutem? To już chyba niedługo, prawda? :) Już nie mogę się doczekać :multi: Quote
*Agnieszka* Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Oj tak już nie długo debiut:)jest już lista:)po raz pierwszy jest moje imię i nazwisko:)mamy 5 psów w pośredniej..... a co do pogody to dziś nawet ładną mieliśmy:) Małego wyprałam,siedzi biedak teraz na moich kolanach i trzęsie się...ma na sobie odżywkę i czekamy do spłukania. Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='agamewa']Oj tak już nie długo debiut:)jest już lista:)po raz pierwszy jest moje imię i nazwisko:)mamy 5 psów w pośredniej..... a co do pogody to dziś nawet ładną mieliśmy:) Małego wyprałam,siedzi biedak teraz na moich kolanach i trzęsie się...ma na sobie odżywkę i czekamy do spłukania.[/QUOTE] 5 psów to pryszcz dla Harmonisia , zmiecie je momentalnie !!! :) Quote
*Agnieszka* Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='Borówka16']5 psów to pryszcz dla Harmonisia , zmiecie je momentalnie !!! :)[/QUOTE] He he oby one nie nas...jak nas z ringu przegonią:) Quote
Marzena* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='agamewa']He he oby one nie nas...jak nas z ringu przegonią:)[/QUOTE] A Ty znowu swoje:mad::mad::mad: Miałaś myśleć pozytywnie :mad::mad::mad: Quote
*Agnieszka* Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Myślę ,myślę!!!!już widzę ten puchar w swoich rękach he he he:)dobra idziemy się zmywać bo miałam mu trzymać do 22,a wystarczyło że usiadłam chwilę i już opóżnienie. Quote
Marzena* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='agamewa']Myślę ,myślę!!!!już widzę ten puchar w swoich rękach he he he:)dobra idziemy się zmywać bo miałam mu trzymać do 22,a wystarczyło że usiadłam chwilę i już opóżnienie.[/QUOTE] Chłopak porządnie się odżywił :evil_lol: Quote
chrupcia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Aga, można powiedzieć że już tylko 10dni do debiutu ;) Quote
Marzena* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='chrupcia']Aga, można powiedzieć że już tylko 10dni do debiutu ;)[/QUOTE] A nie 13 przypadkiem ;):eviltong:;) ??? Quote
chrupcia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Viky i Ja']A nie 13 przypadkiem ;):eviltong:;) ???[/QUOTE] no tak :lol: ja tak już zaokrągliłam :eviltong: Quote
*kleo* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Aga poobserwuj suki kl. młodzieży i daj znać po wystawie jaka konkurencja Ulci się szykuje ;) Quote
Yoko2009 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Pozdrawiam porannie i kawowo i zapraszam na działkowe foteczki i orzeszki:) Quote
Recommended Posts