Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agamewa']ten włos to nie ja go wyhodowałam..to nie moja zasługa....to szefostwo:eviltong:[/QUOTE]
No jak nie Twoja, przecież teraz Moni już w Twoich rękach i Ty go pielęgnujesz :p

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']No jak nie Twoja, przecież teraz Moni już w Twoich rękach i Ty go pielęgnujesz :p[/QUOTE]

Teraz to już tak,ale jak przyjechał to miał już długie.Chociaż przeglądając fotki z początku a teraz to włos mu się poprawił..no cóż witaminy,kosmetyki.

Posted

[quote name='agamewa']Teraz to już tak,ale jak przyjechał to miał już długie.Chociaż przeglądając fotki z początku a teraz to włos mu się poprawił..no cóż witaminy,kosmetyki.[/QUOTE]
No i masz ich tylko dwóch więc więcej czasu możesz mu poświęcić niż gdybyś miała ich więcej ;)

Posted

A możesz Aga dla porównaia dać pierwszą fote Moniego włosa i najnowszą, na pewno mu trochę podrósł :)
A Westernowi już papilotów nie robisz to nie będzie tak rosnąć mu ładnie włos ;)

Cześć Aga :multi:

Posted

[quote name='Connected']Zaglądałam do Gabi , ładne banerki dla Ciebie robiła. Ja najpierw muszę pstryknąć jakąś ładną fotkę Pączusiowi dopiero zdecydujemy się na baner nowy ;)[/QUOTE]
Hej:)Gabi robi bardzo ładne banerki,Weronika łap za aparat i rób jakąś fajną sesje i będziesz miała baner.
[quote name='chrupcia']A możesz Aga dla porównaia dać pierwszą fote Moniego włosa i najnowszą, na pewno mu trochę podrósł :)
A Westernowi już papilotów nie robisz to nie będzie tak rosnąć mu ładnie włos ;)[/QUOTE]
Póżniej wkleję dla porównania jakieś fotki (muszę poszukać:))

[quote name='Yoko2009']Hej hej wpadnijcie na foteczki[/QUOTE]
Wpadnę jeszcze dziś:)
[quote name='Gucci13']hej Aga:multi: co u chłopaków słychać?;)[/QUOTE]

Cześć Guciaki:)

Posted

[quote name='chrupcia']A możesz Aga dla porównaia dać pierwszą fote Moniego włosa i najnowszą, na pewno mu trochę podrósł :)
A Westernowi już papilotów nie robisz to nie będzie tak rosnąć mu ładnie włos ;)

Cześć Aga :multi:[/QUOTE]

[B]Kasia,porównanko dla Ciebie:)[/B]
[IMG]http://i46.tinypic.com/2lk5rbl.jpg[/IMG]

[IMG]http://i56.tinypic.com/s3q9s1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i54.tinypic.com/29ntqoh.jpg[/IMG]

Posted

Aga.. włosy mu mega urosły na prawdę, nie kłamie nie słodze, ale różnice i w długości i w wyglądzie widać ogromną :loveu:
a na włosy ciągnące się po ziemi - poczekaj, będą przy takiej pielęgnacji będą :loveu:

Posted

[quote name='agamewa']W 2 miesiące to chyba w miarę co???[/QUOTE]

oczywiście, wiadomo że od razu nie urosną nie wiadomo jak, ale z czasem pewnie rosną troszkę szybciej, ale wiadomo trzeba czasu. :p

Posted

Aga, ja już Ci ostatnio pisałam, że mam wrażenie, że włosy urosły, a teraz widzę, że miałam rację :p

Mam nadzieję, że Ulci przez 2 miesiące też włosy podrosną...