Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Jeest ! To się spotkamy ;) . A 6 czy 7 jedziecie ? :cool3:[/QUOTE]

6 jedziemy:)a właśnie czy płacić można w kasie na wystawie czy lepiej wcześniej???przelewem z np.jakimś dopiskiem że to o mnie chdzi???

Posted

Kurczę i tak będę płaciła po terminie czyli 150zł.to co za różnica??przyjęli mi zgłoszenie ale było tam coś o xero rodowodu(a ja jeszcze nie mam go)tak więc czy nie będzie problemu?a Wy dołączaliście??
Klaudia zgłaszaj:)tylko się szybko zastanawiaj bo termin zgłoszeń tylko do 12 września(krótki jakiś)

Posted

[quote name='agamewa']Klaudia zgłaszaj:)tylko się szybko zastanawiaj bo termin zgłoszeń tylko do 12 września(krótki jakiś)[/QUOTE]
Wiem, że krótki i muszę szybko myśleć, ale mam ostatnio niewesołą sytuację w rodzinie i nie wiadomo co się wydarzy, czy będzie czas i możliwość jechać.

U Be odpowiedziałam o tych seminariach, o które pytałaś.

Posted

[quote name='*kleo*']Wiem, że krótki i muszę szybko myśleć, ale mam ostatnio niewesołą sytuację w rodzinie i nie wiadomo co się wydarzy, czy będzie czas i możliwość jechać.

U Be odpowiedziałam o tych seminariach, o które pytałaś.[/QUOTE]

To w takiej sytuacji to rzeczywiście ważniejsze są sprawy rodzinne.Dobra to lecę do Be bo do niej nie zaglądałam jakiś czas!

Posted

[quote name='karkakarka']na nasze kciuki możesz liczyć :D[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']No napewno bedzie wygrana:) ja tam na to licze..:cool1:[/QUOTE]

Witamy się:)
Dziękujemy za kciuki i fajnie że w nas wierzycie ale wiem że nie będzie łatwo...

Posted

[quote name='Princess_York']Coś Ty Aga ,wjedziecie i od razu wszystkich zdmuchniecie :evil_lol: ,wkoncu to Bakarat :loveu: ; )[/QUOTE]

[quote name='Borówka16']Świetnie :multi:
Ogromniaste kciukole od nas :loveu: :)[/QUOTE]

Dziewczyny Moni to aż się zaczerwienił od tego że w niego wierzycie:)

Posted

[quote name='agamewa']Zgłosiłam Moniego na międzynarodówkę do Poznania:)mam nadzieję że dojedziemy:eviltong:[/QUOTE]

Ja też zgłosiłam Carmen ;)

[quote name='agamewa']6 jedziemy:)a właśnie czy płacić można w kasie na wystawie czy lepiej wcześniej???przelewem z np.jakimś dopiskiem że to o mnie chdzi???[/QUOTE]

Szkoda, że na 6-go zgłosiłaś bo my bedziemy 7-go.
Więc chyba tylko z Martyną się spotkamy ...

[quote name='agamewa']Kurczę i tak będę płaciła po terminie czyli 150zł.to co za różnica??przyjęli mi zgłoszenie ale było tam coś o xero rodowodu(a ja jeszcze nie mam go)tak więc czy nie będzie problemu?a Wy dołączaliście??
Klaudia zgłaszaj:)tylko się szybko zastanawiaj bo termin zgłoszeń tylko do 12 września(krótki jakiś)[/QUOTE]

Ja dołączyłam i scan rodowodu i wtórnik przelewu ;)

Posted

[quote name='Princess_York']No i o to chodzi :evil_lol: Niech się wstydzi chłopak :) . Potem na wystawach nie będzie się wstydził z tego że wygrał :p[/QUOTE]

He he wygrał:)żeby chociaż na lokatę ostatnią się załapał:)