*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Zgłosiłam Moniego na międzynarodówkę do Poznania:)mam nadzieję że dojedziemy:eviltong: Quote
Princess_York Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jeest ! To się spotkamy ;) . A 6 czy 7 jedziecie ? :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Princess_York']Jeest ! To się spotkamy ;) . A 6 czy 7 jedziecie ? :cool3:[/QUOTE] 6 jedziemy:)a właśnie czy płacić można w kasie na wystawie czy lepiej wcześniej???przelewem z np.jakimś dopiskiem że to o mnie chdzi??? Quote
Princess_York Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Lepiej przelewem przez internet bądź na poczcie osobiscie ,bo na wystawie płacisz więcej niż normalnie ,nie wiem tam chyba jest normalnie za 120 zł a po terminie 150 ? . Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A ja się zastanawiam czy zgłaszać, a jeśli tak to czy na 1 czy 2 dni - nie wiem, a czasu niewiele. Kurde pojechałabym chętnie, ale czy się opłaca?? Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Kurczę i tak będę płaciła po terminie czyli 150zł.to co za różnica??przyjęli mi zgłoszenie ale było tam coś o xero rodowodu(a ja jeszcze nie mam go)tak więc czy nie będzie problemu?a Wy dołączaliście?? Klaudia zgłaszaj:)tylko się szybko zastanawiaj bo termin zgłoszeń tylko do 12 września(krótki jakiś) Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='agamewa']Klaudia zgłaszaj:)tylko się szybko zastanawiaj bo termin zgłoszeń tylko do 12 września(krótki jakiś)[/QUOTE] Wiem, że krótki i muszę szybko myśleć, ale mam ostatnio niewesołą sytuację w rodzinie i nie wiadomo co się wydarzy, czy będzie czas i możliwość jechać. U Be odpowiedziałam o tych seminariach, o które pytałaś. Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='*kleo*']Wiem, że krótki i muszę szybko myśleć, ale mam ostatnio niewesołą sytuację w rodzinie i nie wiadomo co się wydarzy, czy będzie czas i możliwość jechać. U Be odpowiedziałam o tych seminariach, o które pytałaś.[/QUOTE] To w takiej sytuacji to rzeczywiście ważniejsze są sprawy rodzinne.Dobra to lecę do Be bo do niej nie zaglądałam jakiś czas! Quote
Kadina_Malina Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='agamewa']Zgłosiłam Moniego na międzynarodówkę do Poznania:)mam nadzieję że dojedziemy:eviltong:[/QUOTE] [CENTER][B]Ooo! Super ! Już trzymamy kciuki :multi:[/B] [/CENTER] Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Kadina_Malina'][CENTER][B]Ooo! Super ! Już trzymamy kciuki :multi:[/B] [/CENTER][/QUOTE] Dziękujemy za kciuki-oj będą potrzebne:) Quote
karkakarka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 na nasze kciuki możesz liczyć :D Quote
Pegaza Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No napewno bedzie wygrana:) ja tam na to licze..:cool1: Quote
*Agnieszka* Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='karkakarka']na nasze kciuki możesz liczyć :D[/QUOTE] [quote name='Pegaza']No napewno bedzie wygrana:) ja tam na to licze..:cool1:[/QUOTE] Witamy się:) Dziękujemy za kciuki i fajnie że w nas wierzycie ale wiem że nie będzie łatwo... Quote
Princess_York Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Coś Ty Aga ,wjedziecie i od razu wszystkich zdmuchniecie :evil_lol: ,wkoncu to Bakarat :loveu: ; ) Quote
Borówka16 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Świetnie :multi: Ogromniaste kciukole od nas :loveu: :) Quote
*Agnieszka* Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Princess_York']Coś Ty Aga ,wjedziecie i od razu wszystkich zdmuchniecie :evil_lol: ,wkoncu to Bakarat :loveu: ; )[/QUOTE] [quote name='Borówka16']Świetnie :multi: Ogromniaste kciukole od nas :loveu: :)[/QUOTE] Dziewczyny Moni to aż się zaczerwienił od tego że w niego wierzycie:) Quote
Princess_York Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No i o to chodzi :evil_lol: Niech się wstydzi chłopak :) . Potem na wystawach nie będzie się wstydził z tego że wygrał :p Quote
Marzena* Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='agamewa']Zgłosiłam Moniego na międzynarodówkę do Poznania:)mam nadzieję że dojedziemy:eviltong:[/QUOTE] Ja też zgłosiłam Carmen ;) [quote name='agamewa']6 jedziemy:)a właśnie czy płacić można w kasie na wystawie czy lepiej wcześniej???przelewem z np.jakimś dopiskiem że to o mnie chdzi???[/QUOTE] Szkoda, że na 6-go zgłosiłaś bo my bedziemy 7-go. Więc chyba tylko z Martyną się spotkamy ... [quote name='agamewa']Kurczę i tak będę płaciła po terminie czyli 150zł.to co za różnica??przyjęli mi zgłoszenie ale było tam coś o xero rodowodu(a ja jeszcze nie mam go)tak więc czy nie będzie problemu?a Wy dołączaliście?? Klaudia zgłaszaj:)tylko się szybko zastanawiaj bo termin zgłoszeń tylko do 12 września(krótki jakiś)[/QUOTE] Ja dołączyłam i scan rodowodu i wtórnik przelewu ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Szkoda Marzena że się nie zobaczymy:( dzwoniłam do związku w sprawie scanu rodowodu,-jest ok,najważniejszy jest jego numer. Quote
*Agnieszka* Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Princess_York']No i o to chodzi :evil_lol: Niech się wstydzi chłopak :) . Potem na wystawach nie będzie się wstydził z tego że wygrał :p[/QUOTE] He he wygrał:)żeby chociaż na lokatę ostatnią się załapał:) Quote
Princess_York Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A ja się tak zastanawiam co z tą wpłatą .. Trzeba tą kopie im koniecznie wysłać ?? :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Gucci13']hej wieczorkiem:)[/QUOTE] Hej Guciaki:) Quote
Gucci13 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 jakoś coraz rzadziej na dogo wchodzimy i musimy nadaciać:mad: Quote
*Agnieszka* Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Gucci13']jakoś coraz rzadziej na dogo wchodzimy i musimy nadaciać:mad:[/QUOTE] Zauważyłam!!!musisz się poprawić....nieładnie:shake::eviltong: Quote
Recommended Posts