*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Viky i Ja']A mój typ to Weścik :) Uwielbiam takie ciemniejsze yorki ;) Aga, Moniś w różu wygląda słodziutko ;)[/QUOTE] Ja też wolę te mocniej nasycone,Back jest ciemny a wyszedł tu Moniś jaśniutki,matka też ciemniejsza,....i nawet nie wiem do kogo on podobny:)heh Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']Ja też wolę te mocniej nasycone,Back jest ciemny a wyszedł tu Moniś jaśniutki,matka też ciemniejsza,....i nawet nie wiem do kogo on podobny:)heh[/QUOTE] Do sąsiada może :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Viky i Ja']Do sąsiada może :evil_lol:[/QUOTE] Chciałam to samo powiedzieć:evil_lol: Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']Chciałam to samo powiedzieć:evil_lol:[/QUOTE] A ja jak już to napisałam to pomyślałam, że możesz sie obrazić i właśnie miałam edytować :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Viky i Ja']A ja jak już to napisałam to pomyślałam, że możesz sie obrazić i właśnie miałam edytować :evil_lol:[/QUOTE] No coś ty!!!:)znam się na żartach spoko:)hehe:) Hmm...a może go podmienili?????? Quote
Aleksandra:) Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ja też wolę ciemniejsze yorki ale sreberka mi nie przeszkadzają:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Przefarbuje go to będzie ciemniejszy tylko ciiiiii ok.....:diabloti::evil_lol: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Dobra nikomu nie powiemy :eviltong: Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']No coś ty!!!:)znam się na żartach spoko:)hehe:) Hmm...a może go podmienili??????[/QUOTE] I całe szczęście ;) A z tym podmienianiem to różne historie słyszałam więc lepiej trzymajmy sie wersji sąsiada ;) Quote
*kleo* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Moje obydwie laski są do dziadków swoich podobne :p Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='*kleo*']Moje obydwie laski są do dziadków swoich podobne :p[/QUOTE] A ja muszę wybadać jak wygląda dziadek Moniego???...Whirlwinds HIGH HOPES??nie widziałam go na fotach jeszcze???? Quote
*kleo* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']A ja muszę wybadać jak wygląda dziadek Moniego???...Whirlwinds HIGH HOPES??nie widziałam go na fotach jeszcze????[/QUOTE] Uuu nie mam zielonego pojęcia... Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='*kleo*']Moje obydwie laski są do dziadków swoich podobne :p[/QUOTE] Ojj baaaaardzo bym chciała, żeby Carmen była do dziadka Ladykillera podobna ;) Albo do taty :evil_lol: Quote
*kleo* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Viky i Ja']Ojj baaaaardzo bym chciała, żeby Carmen była do dziadka Ladykillera podobna ;) Albo do taty :evil_lol:[/QUOTE] Ulka mi (i nie tylko mi) się wydaje podobna do dziadka Clarus KOH-I-NOOR, natomiast Gracka czasem jak spojrzy to ma ryjek jak jej dziadek Durrer's I REMEMBER YOU - ale tylko to spojrzenie, resztę niestety nie. Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Matka Moniego jest po Ukaiali a dziadek wyczytałam że to zwycięzca świata 2008,znalazłam fotkę ale jest z tych ciemniejszych... Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']Matka Moniego jest po Ukaiali a dziadek wyczytałam że to zwycięzca świata 2008,znalazłam fotkę ale jest z tych ciemniejszych...[/QUOTE] To daj tą fotke :) Quote
Karolina. Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='agamewa']A ja muszę wybadać jak wygląda dziadek Moniego???...Whirlwinds HIGH HOPES??nie widziałam go na fotach jeszcze????[/QUOTE] [URL]http://www.sweetyblue.com/sweety/principali/pedinfo1a.asp?socod=37550[/URL] Ten czy nie ten? Jeszcze tu jakiś link: [URL]http://www.radasvictory.com/RU/nieuws.htm[/URL] :) edit: ups, spóźniłam się chyba ;) Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Też macie tak dużo DURRER'Sów w rodowodach ? Np. Arweny dziadek od strony taty to DURRER'S STRUT YOUR STUFF i od tego dziadka III i IV pokolenie to saame DURRER'Sy :) Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Karolina.'][URL]http://www.sweetyblue.com/sweety/principali/pedinfo1a.asp?socod=37550[/URL] Ten czy nie ten? Jeszcze tu jakiś link: [URL]http://www.radasvictory.com/RU/nieuws.htm[/URL] :) edit: ups, spóźniłam się chyba ;)[/QUOTE] O Karola tego nie widziałam:)tu już jaśniejszy jest,tak to jest ten:)...hmmm...podobny????nie chyba co?? Z tego linku co podałaś to podobne kolorki mają na głowie:) Quote
Karolina. Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Aga, chyba się zapędziłam, to z drugiego linku to chyba nie jest Whirlwinds HIGH HOPES, tylko Mini Shop Rinaldo :oops: Coś mi się pokićkało, bo tam on jest tylko wspomniany chyba, a podpis pod zdjęciami jest inny, więc to chyba nie on :roll: Bo nie doczytałam dokładnie tej drugiej strony, ale chyba ten pierwszy link jest dobry... [B][COLOR=red] [/COLOR][/B][URL]http://www.yorki-sweetcandy.pl.tl/--GALERIA-----/pic-1000115.htm[/URL][B][COLOR=red] [/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=Black]i ten jeszcze jakiś mam[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=red] [/COLOR][/B] Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Aguś i dziewczyny - dodałam już ten filmik !!!:) Wreszcie! Quote
*Agnieszka* Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Dopiero też to zauważyłam,ale kolorki takie same i te oczy bardzo są podobne....no to jednak Moni do sąsiada jest podobny he he he:) Cześć dziewczyny-bo to już sobota:) Quote
chrupcia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Mnie ten co Karolina wstawiła to przypomina bardzo Moniego naszego :loveu: te oczka i z kolorków podobny też :p Cześć dzisiaj :multi: Quote
Recommended Posts