Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam w sklepie oglądać anonse :cool3: Nie kupiłam, ale jeśli ktoś jest ciekawy to Drejfus jest jako pierwszy w dziale "Gratis" (czy jakoś tak). Strona chyba trzecia od końca. Ze zdjęciem i w rameczce.

Myślę, że to super pomysł z ogłoszeniami w mzk :) Mogę się coś dorzucić, ale niestety niewiele póki co.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ostatnio zamówiłam reklamę dla szczeniąt w mzk i na słupach, i odzew był. Ciągle ludzie do mnie dzwonią, bo te plakaty nadal są. Druga opcja to reklama w City Toruń i/lub CityBydgoszcz, ostatnio rozmawiałam z Panem który się tym zajmuje, i powiedział, że 200 zł będzie to kosztowało ( zdjęcie oczywiście będzie w ogłoszeniu:). Tylko trzeba się zastanowic co lepiej zrobic? Bo City wychodzi w czwartek i wiem, że sporo ludzi to czyta ( ale to tylko jeden dzień:(, reklama w mzk będzie co najmniej tydzień...Jak myślicie?

Posted

W razie czego wszystko załatwię, i rachunek też przedstawię:) Tylko musimy podjąc decyzję, co lepsze:) Gdybyśmy się sprężyły (-yli) to w City pewnie mogłoby byc już w ten czwartek, bo w środę zamykają numer. Tylko nie wiem co z tym Kaliszem...?

Posted

Ja jestem z Kalisza .. ale po 1 jestem jeszcze niepełnoletnia, po 2 nigdy nie brałam udziału w takich wizytach przedadopcyjnych ..więc nie wiem, czy bym się nadawała na taką rozmowę.. ale jeśli mogę pomóc w jakiś inny sposób to chętnie ;)

Posted

Witam ja też jestem z Kalisza i gdyby byla potrzebna pomoc do sprawdzenia domku przed adopcją to moge pomóc, jestem po adopcji z dogo:loveu:,jak coś proszę o maila.pozdrawiam

Posted

Kiedy okazało się, że pies jest głuchy? Wcześniej nie było o tym mowy. Pies przecież przeszedł szkolenie, słuchał i wykonywał komendy. weterynarz nic o tym nie wiedział, schronisko też? Rozumiem, że nowa opiekunka odkryła ten defekt.

O, fotki opiekunki zniknęły?! coś mi Dodo wariuje :roll: kamilka, usunęłaś post.

Posted

Nikt nie wiedział, że jest głuchy. Owszem, zauważyliśmy, że jest jakby... autystyczny, ale przypisywaliśmy to jego zaawansowanemu wiekowi i ogólnie charakterowi psa.
Owszem, przeszedł szkolenie, zdał egzamin, jest wyszkolony.

Posted

[quote name='kamilka91']Nikt nie wiedział, że jest głuchy. Owszem, zauważyliśmy, że jest jakby... autystyczny, ale przypisywaliśmy to jego zaawansowanemu wiekowi i ogólnie charakterowi psa.
Owszem, przeszedł szkolenie, zdał egzamin, jest wyszkolony.[/QUOTE]

A pani zadowolona? Jak się czuje Drejfus?
Dlaczego usunęłaś post ze zdjęciem nowej opiekunki i tekstem, który napisałaś?

Posted

No właśnie nie za bardzo zadowolona...

Przepraszam, że usunęłam... Skontaktowałam się z Nastką i stwierdziłam, że lepiej będzie, jeśli ona napisze. Nie wiedziałam, że ktoś zdążył to już zauważyć :oops:

Posted

Pani nie jest zadowolona? A co jej przeszkadza? Przecież wiedziała, że piesek nie jest młody.
Kamilko, w Twoim poście ze zdjęciami z adopcji nie było nic złego (po usunięciu go ktoś mógłby posądzać Cię, że jest inaczej). Wstaw go ponownie. To przecież aktualności :)
Skoro Nastak kontaktuje się z Tobą, to niech i z nami się skontaktuje ;)

Posted

Jestem na wasze wezwanie ->wczesniej tu nie wchodzilam , ogolnie z Dreyfusem byly pewne problemy,ale pani pisala,ze ogolnie jest dobrze,pytala kiedy jadl ,jakie lubil zabawki itd.
Ale wczoraj odpisala mi ,ze odkryla ,ze Dreyfus zupelnie nic nie slyszy.
[COLOR=#000000][FONT=Arial]"...dzisiaj odkryłam, że on jest zupełnie głuchy!W sobotę wcześnie rano, wyszłam z nim na spacer. Było zupełnie cicho.Wyszliśmy na polną drogę. Spuściłam go ze smyczy.Biegł prosto drogą ,oglądał się za mną co kilkanaście metrów i biegł dalej. Usłyszałam jadący bardzo daleko ciągnik. Dreyfus nie słyszał biegł swobodnie dalej.Zaczęłam biec za nim, on się oglądał i biegł jeszcze szybciej, prosto w kierunku hałasu. Był już pod ciągnikiem, gdy kierowca zobaczył mnie i zaczął gwałtownie hamować.Oboje byliśmy o krok od śmierci. Nie opiszę już zachowania traktorzysty! Ja nie mogłam dojść do siebie przez cały dzień, Dreyfus zachowywał się obojętnie, zupełnie bez emocji.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#717171][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial]Zupełnie nie wiem co teraz zrobić,nie mogę się nim zająć! "

Mysle co jej odpisac bo to ostatnie dostalam przed chwilka, chyba podam jej mail pani ,ktora prowadzi u nas szkolenia dla psow , wiec moze cos doradzi . Zobaczymy
[/FONT][/COLOR]