paulinken Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Byłam w sklepie oglądać anonse :cool3: Nie kupiłam, ale jeśli ktoś jest ciekawy to Drejfus jest jako pierwszy w dziale "Gratis" (czy jakoś tak). Strona chyba trzecia od końca. Ze zdjęciem i w rameczce. Myślę, że to super pomysł z ogłoszeniami w mzk :) Mogę się coś dorzucić, ale niestety niewiele póki co. Quote
AgnieszkaO Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja ostatnio zamówiłam reklamę dla szczeniąt w mzk i na słupach, i odzew był. Ciągle ludzie do mnie dzwonią, bo te plakaty nadal są. Druga opcja to reklama w City Toruń i/lub CityBydgoszcz, ostatnio rozmawiałam z Panem który się tym zajmuje, i powiedział, że 200 zł będzie to kosztowało ( zdjęcie oczywiście będzie w ogłoszeniu:). Tylko trzeba się zastanowic co lepiej zrobic? Bo City wychodzi w czwartek i wiem, że sporo ludzi to czyta ( ale to tylko jeden dzień:(, reklama w mzk będzie co najmniej tydzień...Jak myślicie? Quote
AgnieszkaO Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 W razie czego wszystko załatwię, i rachunek też przedstawię:) Tylko musimy podjąc decyzję, co lepsze:) Gdybyśmy się sprężyły (-yli) to w City pewnie mogłoby byc już w ten czwartek, bo w środę zamykają numer. Tylko nie wiem co z tym Kaliszem...? Quote
Nastkak Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Pani odezwala sie drugi raz,poki co sa jakies szanse... Quote
Nastkak Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Dziewczyny-prosze poki co wstrzymajcie sie z ogloszeniami,jest odzew Quote
Ania :) Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja jestem z Kalisza .. ale po 1 jestem jeszcze niepełnoletnia, po 2 nigdy nie brałam udziału w takich wizytach przedadopcyjnych ..więc nie wiem, czy bym się nadawała na taką rozmowę.. ale jeśli mogę pomóc w jakiś inny sposób to chętnie ;) Quote
Emilia111 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witam ja też jestem z Kalisza i gdyby byla potrzebna pomoc do sprawdzenia domku przed adopcją to moge pomóc, jestem po adopcji z dogo:loveu:,jak coś proszę o maila.pozdrawiam Quote
Nastkak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Dzieki dziewczyny! Skontaktuje sie z wami :) Mam nadzieje,wyglada,ze fajny Quote
kameralna Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nastkak, fajny domek? Masz jakieś nowe wiadomości? Wysłałam do Ciebie pw. Quote
Nastkak Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Narazie nie wiem,czy ta pani jst w koncu zdecydowana ,czy nie.Napisze jak bede wiedziala:) Quote
kamilka91 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 I tu też napiszę, że Dreyfi w domku :):) Quote
kamilka91 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nie znam szczegółów, szczegóły poda Nastka ;) Quote
Ania :) Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 To super ! :) Do Kalisza trafił, czy jednak gdzieś indziej ? :) :) Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Nastka, wiesz co? Chyba powinnaś opowiedzieć o tym, co się dzieje... Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kiedy okazało się, że pies jest głuchy? Wcześniej nie było o tym mowy. Pies przecież przeszedł szkolenie, słuchał i wykonywał komendy. weterynarz nic o tym nie wiedział, schronisko też? Rozumiem, że nowa opiekunka odkryła ten defekt. O, fotki opiekunki zniknęły?! coś mi Dodo wariuje :roll: kamilka, usunęłaś post. Quote
kamilka91 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Nikt nie wiedział, że jest głuchy. Owszem, zauważyliśmy, że jest jakby... autystyczny, ale przypisywaliśmy to jego zaawansowanemu wiekowi i ogólnie charakterowi psa. Owszem, przeszedł szkolenie, zdał egzamin, jest wyszkolony. Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='kamilka91']Nikt nie wiedział, że jest głuchy. Owszem, zauważyliśmy, że jest jakby... autystyczny, ale przypisywaliśmy to jego zaawansowanemu wiekowi i ogólnie charakterowi psa. Owszem, przeszedł szkolenie, zdał egzamin, jest wyszkolony.[/QUOTE] A pani zadowolona? Jak się czuje Drejfus? Dlaczego usunęłaś post ze zdjęciem nowej opiekunki i tekstem, który napisałaś? Quote
kamilka91 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No właśnie nie za bardzo zadowolona... Przepraszam, że usunęłam... Skontaktowałam się z Nastką i stwierdziłam, że lepiej będzie, jeśli ona napisze. Nie wiedziałam, że ktoś zdążył to już zauważyć :oops: Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Pani nie jest zadowolona? A co jej przeszkadza? Przecież wiedziała, że piesek nie jest młody. Kamilko, w Twoim poście ze zdjęciami z adopcji nie było nic złego (po usunięciu go ktoś mógłby posądzać Cię, że jest inaczej). Wstaw go ponownie. To przecież aktualności :) Skoro Nastak kontaktuje się z Tobą, to niech i z nami się skontaktuje ;) Quote
Nastkak Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Jestem na wasze wezwanie ->wczesniej tu nie wchodzilam , ogolnie z Dreyfusem byly pewne problemy,ale pani pisala,ze ogolnie jest dobrze,pytala kiedy jadl ,jakie lubil zabawki itd. Ale wczoraj odpisala mi ,ze odkryla ,ze Dreyfus zupelnie nic nie slyszy. [COLOR=#000000][FONT=Arial]"...dzisiaj odkryłam, że on jest zupełnie głuchy!W sobotę wcześnie rano, wyszłam z nim na spacer. Było zupełnie cicho.Wyszliśmy na polną drogę. Spuściłam go ze smyczy.Biegł prosto drogą ,oglądał się za mną co kilkanaście metrów i biegł dalej. Usłyszałam jadący bardzo daleko ciągnik. Dreyfus nie słyszał biegł swobodnie dalej.Zaczęłam biec za nim, on się oglądał i biegł jeszcze szybciej, prosto w kierunku hałasu. Był już pod ciągnikiem, gdy kierowca zobaczył mnie i zaczął gwałtownie hamować.Oboje byliśmy o krok od śmierci. Nie opiszę już zachowania traktorzysty! Ja nie mogłam dojść do siebie przez cały dzień, Dreyfus zachowywał się obojętnie, zupełnie bez emocji. [/FONT][/COLOR][COLOR=#717171][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial]Zupełnie nie wiem co teraz zrobić,nie mogę się nim zająć! " Mysle co jej odpisac bo to ostatnie dostalam przed chwilka, chyba podam jej mail pani ,ktora prowadzi u nas szkolenia dla psow , wiec moze cos doradzi . Zobaczymy [/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts