Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamy możliwość "rozreklamować" TTB
rozmawiałam dzisiaj z Panią która chce zrobić program o NAS. obecnie robi prog o walkach psów. w tym programie będzie Piniek. szukamy pomocy, ponieważ jego stan psychiczny jest tragiczny. samotożsamość w kojcu robi swoje. zdarza się że nie poznaje swoich opiekunów. jeżeli nikt nam nie pomoże behawiorystycznie niestety zmuszeni jesteśmy dokonać Eutanazji.
Daniel został zaatakowany przez dwa pit bulle ma szarpnięta rękę. Tereska i Oktan całe. mamy tu niezłe zamieszanie. potrzebuje pomocy, ponieważ jeden z psów to szczeniak- tzn podrostek. od małego jest szkolony na psy, wyszło teraz że i na ludzi... nie mamy kasy na hotel. do schronu szkoda. tu na miejscu wszystkie DT są pełne, do tego mamy dług u wet ponad 1000 zł, więc kasy brak...
jeżeli ktoś ma jakieś rozwiązanie BŁAGAM POMOCY!
na razie sprawa idzie do sądu trzeba walczyć o zabranie psów.

od poniedziałku jestem w Szczecinie, proponuję spotkać się porozmawiać opracować wspólnie jak chcemy się pokazać w TV. mam kilka pomysłów, ale myślę że to nasza wspólna decyzja
dodatkowo skończymy i uzupełnimy dokumentację
czekam na propozycję gdzie i kiedy i kto chętny. ja do 19 jestem w pracy z tego co wiem Ada (Tiga) też

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata Dymer']od poniedziałku jestem w Szczecinie, proponuję spotkać się porozmawiać opracować wspólnie jak chcemy się pokazać w TV. mam kilka pomysłów, ale myślę że to nasza wspólna decyzja
dodatkowo skończymy i uzupełnimy dokumentację
czekam na propozycję gdzie i kiedy i kto chętny. ja do 19 jestem w pracy z tego co wiem Ada (Tiga) też[/QUOTE]

Rozmawialam na ten temat z Marta i na pewno bedziemy sie spotykac w przyszlym tygodniu. Ja pracuje do 16, a pozniej jestem wolna (chyba ze bede musiala dalej jezdzic ze szczeniorami, to wtedy najwyzej sie jakos ugadamy), a co do gdzie, to proponuje u mnie, jesli wszystkie jestescie za :)

Posted

[quote name='Freya73']Zorganizuje bazarek.[/QUOTE]
Dziekuje :calus:

PS i tak Cie nie lubie, bo znow sie nie spotkalysmy :eviltong:

[quote name='toska_latte']Rozmawialam na ten temat z Marta i na pewno bedziemy sie spotykac w przyszlym tygodniu. Ja pracuje do 16, a pozniej jestem wolna (chyba ze bede musiala dalej jezdzic ze szczeniorami, to wtedy najwyzej sie jakos ugadamy), a co do gdzie, to proponuje u mnie, jesli wszystkie jestescie za :)[/QUOTE]
Tak, przyszly tydzien spotkanie obowiazkowe...

A ja wlasnie probuje ochlonac po materiale o schronisku i Merlinku... sie poplakalam normalnie! Wyszlo niesamowicie!!! Pani Marto dziekuje z calego serducha za ten material :loveu: Zreszta zobaczcie same
[url]http://www.tvp.pl/szczecin/informacyjne-spoleczne-kulturalne/wokol-nas/wideo/100611/4666669[/url]

PS nasze amstaffki beda co jakis czas przemycane do TV :multi: Zabieramy sie za powolne oswajanie Szczecinian z rasa :cool3:

Posted

Marta ile bym dala, by miec wiecej czasu. Krazylam od Katowic, poprzez Wroclaw do Szczecina. We wlasnym domu pobylam tylko trzy dni, na dziewiec dni pobytu.:shake:

Nawet nad morzem nie bylam, a byla taka piekna pogoda ...:roll:

Do trzech razy sztuka, jak to mowia. I nie zlosc sie tak, to szkodzi urodzie. :eviltong:

Bazar wystawie w ten weekend, nie wiem jaki bedzie popyt gdyz wysylki dopiero zrealizuje pod koniec sierpnia.

Posted

[quote name='Freya73']Zorganizuje bazarek.[/QUOTE]

[quote name='Freya73']Marta ile bym dala, by miec wiecej czasu. Krazylam od Katowic, poprzez Wroclaw do Szczecina. We wlasnym domu pobylam tylko trzy dni, na dziewiec dni pobytu.:shake:

Nawet nad morzem nie bylam, a byla taka piekna pogoda ...:roll:

Do trzech razy sztuka, jak to mowia. I nie zlosc sie tak, to szkodzi urodzie. :eviltong:

Bazar wystawie w ten weekend, nie wiem jaki bedzie popyt gdyz wysylki dopiero zrealizuje pod koniec sierpnia.[/QUOTE]
Koniec swiata z Toba :evil_lol: A bazarek jak zwykle pewnie pobije rekordy popularnosci ;)

A ja Wam chcialam przedstawic Ole, ktora bardzo by chciala wesprzec nas w pomaganiu amstaffom. Zreszta same zobaczcie czemu ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209318[/url]

PS Ola dopiero poznaje dogo, wiec chwile jej zajmie wpisanie sie tutaj ;)

Posted

Witam Wszystkich !!
Marta dziekuje Ci za miłe przywitanie :) znalazłam sie tutaj mianowicie dlatego ze znalazłam przed chwila pewne ogłoszenie na iswinoujscie tresci :Kontakt: [B]660412630 [/B] WAŻNE!!!! Na terenie Warszawy zlikwidowano pseudohodowlę yorków, maltańczyków, chihuahua, buldożków francuskich i shitzu - jest ponad 90 psów do adopcji, łącznie z trzydniowymi szczeniaczkami i kociakami!!! Zainteresowanych proszę o kontakt na gg: 28828618 lub 660412630 Przekazujcie info dalej! Pytajcie znajomych i rodzinę! TRZEBA URATOWAĆ JAK NAJWIĘCEJ ZWIERZĄT!!!

Posted

[quote name='Ola_Hexa']Pisałam na gg ale nikt sie nie odzywa :([/QUOTE]

I się nie odezwie,aferę zrobiła dziewczyna,która nie ma zielonego pojęcia o sytuacji prawnej,w jakim mieście ta hodowla,ani nie miała prawa tego rozgłaszać,proszę te ogłoszenie nie brać w ogóle pod uwagę-jest nieprawdziwe.Marta-wiesz o co chodzi,bo ci mówiłam ;)

Posted

ok. było to dziwne troche dla mnie ale lepiej dmuchac czasmi na zmine :) tak sami jak z tymi dogami ... widziałam to ogłoszenie wczoraj i wydalo mi sie bardzo dziwne .... no ale teraz wiem ze moge pujsc spac spokojnie :)...

Posted

[quote name='Ola_Hexa']Witam Wszystkich !!
Marta dziekuje Ci za miłe przywitanie :) [/QUOTE]

[quote name='White dogs']Witam wszystkich po długich próbach zalogowania wreszcie jestem :D Mama Amosa( Skrapiego ) witam wszystkie ciotki :D[/QUOTE]
O ja ale sie dzisiaj swiezo zrobilo :evil_lol: Czesc dziewczyny :multi:

Kaska a Ty to faktycznie dlugo bladzilas, dogo znalezc nie moglas :mad: Juz przeprowadzona do Szczecina?
PS tu masz watek swojego lobuza, lec i szybko pisz co tam u Was slychac...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/204158[/url]

Posted

[quote name='gryf80']ciotki ale u was wartko życie płynie,nie nadążam!!!ola_hexa- jakie koty są z tej pseudo...daj znać.najlepiej na pw.[/QUOTE]
No co, nie proznujemy :evil_lol: A ta cala psudo to sciema ;) Ktos wyslal plotke w eter i sie szybko rozniosla... na szczecie dziewczyna zostala zdemaskowana na samym starcie. Pewnie chciala zarobic :shake:

Posted

Zapraszam na bazarek.

[B]Kosmetyki Calvin Klein na TTB Szczecin.[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/209334-Kosmetyki-Calvin-Klein-na-TTB-Szczecin-do-25-06.-Zapraszam.?p=17042974#post17042974[/URL]

Pzdr, Freya

Posted

[quote name='Freya73']Zapraszam na bazarek.

[B]Kosmetyki Calvin Klein na TTB Szczecin.[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/209334-Kosmetyki-Calvin-Klein-na-TTB-Szczecin-do-25-06.-Zapraszam.?p=17042974#post17042974[/URL]

Pzdr, Freya[/QUOTE]
Pedze ogladac, oby cos jeszcze dla mnie zostalo :eviltong:

Posted

[quote name='White dogs']Witam wszystkich po długich próbach zalogowania wreszcie jestem :D Mama Amosa( Skrapiego ) witam wszystkie ciotki :D[/QUOTE]

ooooo szczęściara jest wśród nas :)
wycałuj tego piękniutka

Posted

Wlasnie dostalam zgloszenie mlodej, bialej, lagodnej do ludzi amstaffki w bardzo zaawansowanej ciazy, na wsi na lancuchu :placz: Wlascicielka 83 letnie kobieta, nie chce jej u siebie, powiedziala wprost, ze da jej przez leb siekiera, a male w wiadrze utopi, bo to tylko klopot. P. SLawomira, ktora wypatrzyla sunie i nam ja zglosila, dala babie worek karmy i dopilnowala, zeby miala wode w misce.
[B]Pilnie szukam lokum dla suni[/B], ktora bedzie musiala dojsc do siebie po sterylce aborcyjnej. Musimy sie spieszyc, bo jak nam urodzi, bedzie ogromny dylemat, czy nam sie zalamie psychicznie i lepiej jej jednego dzieciaka zostawic, czy moze otrzasnie sie szybko i nie bedzie zamrozona do adopcji przez 4 miesiace, odkarmiajac szczyla :placz:

POMOZCIE, TUTAJ MOGA LICZYC SIE GODZINY :(

Posted

[quote name='ageralion']Wlasnie dostalam zgloszenie mlodej, bialej, lagodnej do ludzi amstaffki w bardzo zaawansowanej ciazy, na wsi na lancuchu :placz: Wlascicielka 83 letnie kobieta, nie chce jej u siebie, powiedziala wprost, ze da jej przez leb siekiera, a male w wiadrze utopi, bo to tylko klopot. P. SLawomira, ktora wypatrzyla sunie i nam ja zglosila, dala babie worek karmy i dopilnowala, zeby miala wode w misce.
[B]Pilnie szukam lokum dla suni[/B], ktora bedzie musiala dojsc do siebie po sterylce aborcyjnej. Musimy sie spieszyc, bo jak nam urodzi, bedzie ogromny dylemat, czy nam sie zalamie psychicznie i lepiej jej jednego dzieciaka zostawic, czy moze otrzasnie sie szybko i nie bedzie zamrozona do adopcji przez 4 miesiace, odkarmiajac szczyla :placz:

POMOZCIE, TUTAJ MOGA LICZYC SIE GODZINY :([/QUOTE]

no i juz wiemy, ze jest po sprawie... suka sie oszczenila, ma 9 szczeniorow, podobno chca ja przygarnac jacys ludzie, a miot uspic. zobaczymy, co bedzie dalej, na razie zostajemy w stalym kontakcie, bo na ta chwile niewiele wiecej jestemy w stanie zrobic :(

Posted

Znalazlam jej juz nawet bardzo awaryjne DT, ktore dzwonilo do zglaszajacej...
[QUOTE]nooo, byłam pełna podejrzeń, ale po rozmowie ze zgłaszającą uspokoiłam się. Ustaliłam, że sunia zostanie z jednym dzieciątkiem (psem), a pozostałe psy i suczki zostaną humanitarnie uśpione jeszcze dziś. Sunia jest śnieżno-biała i niestety m...ieszka w metalowej beczce;((( Jej nowi właściciele odbiorą ją za około 3 tygodnie- jak zakończą grodzenie swojej posesji, są pewnymi ludźmi kupili od znajomej zgłaszającej konia. Pani zgłaszająca będzie kontrolowała sytuację suczki, w razie problemów da znać. Jest tylko jedno ale... pozostanie szczeniak któremu będzie trzeba znaleźć domek[/QUOTE]

Jesli psychicznie sunia da rade, jak najbardziej jestem za usypianiem calych miotow, ale sa suczki bardziej wrazliwe, ktorej zabranie calego miotu konczy sie zdruzgotana psychika i wtedy trzeba zostawic chociaz jednego szczyla. Najlepszym wyjsciem byla by oczywiscie aborcja, ale kobita za pozno do nas trafila...