Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Slyszeliscie o obozie z Akademia Psa Pracujacego z Pzń?
Ja bylam w tamtym roku i bylo super.
Piekna okolica,jezioro,super instruktorzy i uczestnicy.
Wiele sie dowiedzialam i uslyszalam wiele ciekawych opini na rozne tematy.
Rozmowy nieraz ciagnely sie przy ognisku do rana.
Naprawde super zabawa z psiakiem jak i duze doswiadczenie.
W tym roku tez sie wybieram.Moze ktos jeszcze zainteresowany?
Wszystko jest napisane tutaj:

[url]http://www.psiaakademia.com/[/url]

Oboz odbywa sie w Osiecznej.Osobiescie uwazam ze naprawde warto pojechac :)

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Metoda jest pozytywna z uzyciem klikera.
Oboz jest skierowany na ogolne posluszenstwo ale do dyspozycji jest tor agility oraz instruktorzy pokazywali jak uczyc psa pokonywania danej przeszkody.Ale agi jest tam bardzo podstawowe jest slalom,hopki i tunel.
Co do minimalnego wieku nie jestem pewna jak to jest.Mysle ze wazne abys panowala nad psem no i zgoda rodzicow.
Jesli bedziesz zainteresowana to poprostu napisz do nich maila napewno udziela odpowiedzi na wszelkie pytania.
No i kadra.W tamtym roku byla Agnieszka Orlowska z Alteri,weterynarz (nie pamietam nazwiska),istruktorzy Akademi i specjalista od zywienia psow.
Bylo naprawde super.Widac ze maja wiedze na temat psow i tym naprawde zyja.

Posted

Czyli głównie posłuszeństwo, tak? Chodziliście nad wodę czy coś? Super, że jest klikerowo, bo my klikerowa para. No i cena naprawdę przystępna. Szkoda, że przeszkód mało, ale my ew. rekreacyjnie coś sobie porobimy. A był ktoś kto sie na frisbee znal?;>

Posted

Z kadry nie ale jedna z uczestniczek byla w tym bardzo dobra wraz ze swoim borderem i pokazywala wszytskim.
Tak nad wode chodzilismy z psiakami.Nie tylko pomiedzy zajeciami ale czasem takze na nich.

Posted

Niestety nazwy osrodka nie pamietam ale mieszalismy w domach paro osobowych.
Instruktorzy dbali o to zeby wszystkim bylo wygodnie wiec jesli bylo wiecej psow w domku to zawsze dobierali je tak aby kazdy czul sie komfortowo.
Osobiscie bylo mi tam bardzo wygodnie w domkach bylo sie tylko w nocy. Normalnie to albo nad jeziorem badz tez przed domkiem na trawce.
Kuchnia moze nie byla za dobra ale zawsze mozna bylo sie posilic na plazy ktora byla pare krokow od osrodka.
Tak w tym roku tez jade.

edit.:osrodek nazywa sie '[B][U]Ośrodek Wczasowo-kolonijny "Relax"'[/U][/B]

Posted

Masz jakieś może zdjęcia tych domków? Bo nie moge nigdzie znalezc zdjec. Kurcze, ale jesli przezylam obóz wandrusowy, to tu tez przezyje ;pp I mama jest jak najbardziej na tak, ja tez, zwlaszcza ze jest kliker.
A jesli moge spytac, ile masz lat? Ogółem jaki był przedział wiekowy?

Posted

Zdjec nie mam ale domki wygladaja przecietnie,kawalek podlogi, lozka,szafa.
Ja mam 14 lat,a przedzial byl bardzo rozny.Od ludzi 17-20 lat do 30-40.
A wracajac do domkow to mysle ze to najmniejsze bo i tak sie w nich nie siedzi bo jest za goraco.
Glownie nad woda albo gdzies na trwie :)
To jak wybierasz sie? ;)

Posted

Super, ja tez mam 14, nieskonczone jeszcze, no ale ;pp NA obozie 14 bedzie. No ja raczej sie wybieram, tylko sie boje, zeby nie zdecydowac sie za pozno, kiedy miejsc nie bedzie. A jak Ty bylas to byly jakies osoby w naszym wieku?;>

Posted

Byl chlopak ale z mama.
Tam wszyscy fajni zazwyczaj sa ja sie trzymalam z taka dziewczyna 17 lat i bylo super.
Ja tam napewno bede wiec ktos na Twoim poziomie bedzie ;)
No tam sa jakies znizki cenowe jak wczesniej sie zdecydujesz.

Posted

a jesli chodzi o Agi to bysmy sobie mogly same we wlasnym zakresie potrenowac bo ja tez sie w to bawie :)
fajnie by bylo jakbys pojechala bo ktos na moim poziomie by byl ;]