Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja napiszę za chwilę, wczoraj wieczorem nie miałam już czasu;
z moich znajomych w zasadzie wszyscy mają dzieci, taki wiek :) gdyby nie jego stosunek do dzieci byłby już u mnie...

Posted

jest taki mały piesek, który czeka na Ciebie całym sobą, od koniuszka psiego nosa po czubek ogona
Łatek ma dopiero pół roku, to psie dziecko, pełne miłości do człowieka i spragnione jego czułości, jednak zamiast ciepłego kąta dostał ciężki łańcuch, zamiast dobrego słowa obietnicę wywiezienia do schroniska...
to maleństwo waży zaledwie 6 kg i ma około 30cm wielkości, spuszczony cieszy się wolnością, biega, skacze, zaprasza do zabawy, ale grzecznie wraca na wołanie mimo szaleństwa jakie go ogarnia
za każdą chwilkę uwagi, za każdy przyjazny gest, okazuje wdzięczność całym swoim małym ciałkiem, chce się przytulać, być głaskanym, pieszczonym, drapanym po brzuszku...
nie pozwól by stracił radość życia, pokaż mu łąki i lasy, pokaż mu serce

Łatek jest zdrowy, jednak wymaga szczepień i odrobaczenia,
prawdopodobnie ze względu na swoje wcześniejsze doświadczenia źle reaguje na dzieci, będzie jednak fantastycznym kompanem dla dorosłego i innych zwierząt - uwielbia wspólne szaleństwa i zabawy, zachowuje czystość, będzie czuł się równie dobrze na kanapie w mieszkaniu, jak i w ciepłej budzie

Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa.
Zastrzegam sobie prawo do jej zakończenia przed czasem.

Pies nie będzie wydany na łańcuch.
Warunkiem wydania psa jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na zabieg sterylizacji.

Bardzo proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy przed zalicytowaniem.

Posted

ja zrobie kilka ogloszen jutro najdalej w czwartek alle mysle ze najwazniejsze to i tak allegro i alegratka(tego akurat nie zrobie bo nie mam polskiego nr a tam sie jakies kody smsem wysyla )