dagos1 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='dysia-u']Daria masz racje, patrzyłam na to zdjęcie i myslałam że to precież Livka[/QUOTE] :loveu:Prawie Livka, czyli Doris:loveu: Quote
Marzena* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wpadamy sie przywitać i lecimy dalej ;) Quote
dagos1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 cześć wszystkim, zimno, idę pobiegać po galeriach. Quote
andzia23 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Witamy się po raz pierwszy. Cudna psinka. Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Viky i Ja']Witamy i słoneczko przynosimy :)[/QUOTE] A my się witamy po raz drugi ale tym razem z deszczyskiem...brrrrrrr co za pogoda!!!!! Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Hej :) wpadlam z odwiedzinami..ale glodna sie robie wiec chyba pojde wstawic obiad..i reszte galerii potem odwiedze;) Quote
dysia-u Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 cześć na obiad przyszłam zaprosić , bo ty chyba z południa , nie? a skąd? kiedy jakąś sąsiadke znajde ??uuuuuuuuuu Quote
dagos1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 z Katowic. Ale jak nalegasz to na obiad jadę:eviltong: Quote
dysia-u Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ooo to może ty się wybierzesz na wystawe do Krakowa? pewnie , zaproszenie obiadowe aktualne Quote
dagos1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Niestety małż mój własny ma urodziny i goście się zejdą:crazyeye::crazyeye: Za tydzień postaram się podjechać do Chorzowa, może Karina będzie? Quote
Pegaza Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Uu to impreza wczoraj byla u Dagos:) a dzis kacyk?;) a w Chorzowie to gdzie dokladnie? Quote
*Jot* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Pegaza'] a dzis kacyk?;)[/QUOTE] A może to nie kacyk a KAC :eviltong: :evil_lol: Cześć wieczorkiem !! Quote
dysia-u Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 u nas nie kacyk a KOCYK od rana leje , zimno .no i na wystawe się nie wybrałam , a taka miałam ochote Quote
dagos1 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Cześć, impreza była wczoraj. Kaca nie ma, chociaż wstawało się ciężko. Wystawa jest dokładnie w Świętochłowicach, Ośrodek Sportu i Rekreacji SKAŁKA. Ja będę tak na 99%, jak mi nic nie wypadnie niespodziewanego. Quote
dysia-u Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='dagos1'] Wystawa jest dokładnie w Świętochłowicach, Ośrodek Sportu i Rekreacji SKAŁKA. .[/QUOTE] to panieńskie nazwisko mojej mamy hihi Quote
*Agnieszka* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wpadliśmy do Ciebie z wizytą wtorkową:)wpadnij do nas wieczorkiem na foteczki:) Quote
dagos1 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Będę na pewno, lubimy wasze foteczki. Quote
*Agnieszka* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='dagos1']Będę na pewno, lubimy wasze foteczki.[/QUOTE] O jak fajnie:)dzisiaj próba numer 2,przygotowania Moniego przed wystawą,zmagam się z top knotem,może dziś mi już wyjdzie???Na Weście ta bombka mi wychodzi a na Monim gorzej już jest,no ale zobaczymy może dziś będzie lepiej:) Quote
dagos1 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Wyjdzie, wyjdzie, dasz radę. Ewentualnie zabierz na wystawę knota Westa, a Moniego zostaw Westowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts