iwa63 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 witamy sie wieczornie Sweterek to sama zrobie, ale muszę kupić kombinezonik na śnieg żeby te kulki sie nie robiły przy łapkach ,płaszczyk ortalionowy kupiłam na wiosnę ,szkoda że juz ta wstrętna zima się zbliża :( Quote
dagos1 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='iwa63']witamy sie wieczornie Sweterek to sama zrobie, ale muszę kupić kombinezonik na śnieg żeby te kulki sie nie robiły przy łapkach ,płaszczyk ortalionowy kupiłam na wiosnę ,szkoda że juz ta wstrętna zima się zbliża :([/QUOTE] Jakbym umiała, też bym zrobiła. Chociaż kiedyś tam robiłam dla lalki barbie, kupionej w Pewexie. To były czasy. Quote
Pegaza Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Super ta kurtka i ten sweterek..chyba moim tez fundne takie kurtki.. bo sweterki to mi mama zrobi..:) Quote
Borówka16 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Cześć :multi: [url]http://i51.tinypic.com/693m38.jpg[/url] Kurteczka zajefajna ,ale Dorotka coś niezadowolona :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Oj tak pamiętam te czasy lalek barbie:) Quote
*Jot* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cześć !! Te sweterki są świetne. Tak się zastanawiam nad tym jasno żółtym i ciemno zielonym.Róż też super no,ale już dla tych moich rozrabiaków nie będę różowych kupować.:evil_lol: Quote
dagos1 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='jot11']Cześć !! Te sweterki są świetne. Tak się zastanawiam nad tym jasno żółtym i ciemno zielonym.Róż też super no,ale już dla tych moich rozrabiaków nie będę różowych kupować.:evil_lol:[/QUOTE] Kup im różowe, do tego różowe kokardki. Quote
Connected Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ja bym z chęcią kupiła różowe, ale czy ja wiem . wszyscy od razu myślą że to suczka. miałam już takie przypadki jak Pącz miał tylko różowe gumki :roll: Witamy się :cool3: Quote
dagos1 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Connected']ja bym z chęcią kupiła różowe, ale czy ja wiem . wszyscy od razu myślą że to suczka. miałam już takie przypadki jak Pącz miał tylko różowe gumki :roll: Witamy się :cool3:[/QUOTE] Ja za różem nie przepadam, chociaż sweterek jest w różowe i fioletowe paski i bardzo ładny jest! Quote
*Jot* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Connected']ja bym z chęcią kupiła różowe, ale czy ja wiem . wszyscy od razu myślą że to suczka. miałam już takie przypadki jak Pącz miał tylko różowe gumki :roll: Witamy się :cool3:[/QUOTE] A właśnie o to chodzi.Od razu pytanie--a to dziewczynka? Znam to.Chociaż i tak wszyscy myślą,że Apollo to dziewczynka.Obojętnie jaki ma kolor np.gumki. Nie wiem dlaczego.:roll: Quote
dagos1 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Bo na co dzień spotyka się raczej obcięte yorki, a jak ma trochę dłuższy włos to od razu dziewczynka. Quote
chrupcia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Cześć Dorki :) mnie się też niektórzy pytają czy to pies czy suczka, bo uważają że jak ma kucyka to dziewczynka musi być, a moja siostra się smieje że mam psa geja :evil_lol: Quote
dagos1 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Dzisiaj testujemy Vulpesa kokosowego. Quote
Pegaza Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 A wiecie co ze juz 2 razy spotkalam sie z opinia ludzi ktorzy na osiedlu mnie znaja i mysla ze yorki to maja byc obciete i pytaja sie mnie dlaczego Liv ma dlugie wlosy haha a to pewnie dlatego ze Liv jako jedyna na osiedlu jest z dlugimi wlosami a reszta a jest ich sporo obciete...taa znawcy yorkow haha no to daj znac czy bedziesz zadowolona:) Quote
andzia23 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Witam :lol: Bardzo ładnie mała się w nowych ubrankach prezentuje też będę musiała Oskarowi sprawić coś na zimę. Ja też tak mam jak ktoś zobaczy to mówi ale ładna suczka a jak powiem, że to piesek to wtedy wielkie zdziwienie dlaczego on ma kitkę? Już zaczynają mnie denerwować tacy ludzie:angryy: Pozdrawiam :lol: Quote
*kleo* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 U nas jak Gracja chodziła w papilotach to zawsze była dziewczynka, bo "kokardki", a Ulka chłopiec bo jeszcze miała krótsze włosy, więc zwykle słyszałam "Jaka śliczna parka". Teraz Gracka obcięta to pewnie będzie dla odmiany za chłopca robiła :diabloti: Quote
Marzena* Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 U nas za to Viky i Carmen to mama z córką. Kiedyś tłumaczyłam, że nie a teraz co nie powiedzą to przytakuje bo już mi się "nie chce gadać". Ludzie przecież i tak wiedzą lepiej ode mnie co mam :evil_lol: Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Tak, a ta córka wiecznie mała, dobrze, że się pytają czemu nie rośnie, co by mamusię dogoniła. Quote
*Agnieszka* Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Witamy:) u nas też jest podobnie,jak wychodzę z moją dwójką to każdy myśli że to parka:)choć Moni to i tak za cudaka robi przez ubranko i papiloty,teraz chłodniej to już tak nie patrzą z wielkim zdziwieniem,po prostu widok pieska w ubranku zimą jest mniejszym żdziwieniem niż latem.... Quote
Borówka16 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Hej Dorcie :loveu: Kawke przynoszę :morning::morning::morning: Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Dorcie :loveu: Kawke przynoszę :morning::morning::morning:[/QUOTE] Cześć Luckusie, kawka się przyda, bo spać się chce Quote
Connected Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 jak poszłam z Pączem do fryzjerki , to zdziwiona była że chłopak z kucykiem.. tyle yorków obcina ,a dziwne dla niej że kitalka ma .. Quote
dagos1 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 no bo jak obcięte, to najczęściej bez kitki, taka smutna rzeczywistość yoraskowa Quote
*Jot* Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Dorcie :loveu: Kawke przynoszę :morning::morning::morning:[/QUOTE] Trzy kubki kawy :crazyeye: Jeden zabieram ze sobą :diabloti: Cześć Dorki :loveu: Quote
Recommended Posts