J.G Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [COLOR=Blue][SIZE=4]Sędzia Pani Maria Zasada PL. [COLOR=Black][SIZE=3]Psy. [SIZE=2]Klasa otwarta: CHOCOLATE TOFFI Neudeck Celebration FCI-[COLOR=Red]Dosk.I,CWC,ZW,BOB,BOG III. [SIZE=3][COLOR=Black]Suki. [SIZE=2]Klasa młodzieży: DOLCE-VITA AMORE MIO Złote Gwiazdy Szkocji-[COLOR=Red]Lok.II,Ocena B.D.[/COLOR] Little King's FLOWER-[COLOR=Red]Dosk.I,Zw.Mł.,NJwR.[COLOR=Black] Klasa pośrednia: KASANDRA Bobrolandia-[COLOR=Red]Dosk.I,CWC,ZW. [COLOR=Purple][SIZE=4]Wielkie serdeczne gratulacje dla zwycięzców. [COLOR=Red][SIZE=1]Mam fotki z tej wystawy ale nie potrafię ich wstawic:-(.[/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Tofipom Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [B][COLOR=green]WIELKIE DZIĘKI :* [/COLOR][/B][COLOR=green]Gratulacje dla Kasandry :) [/COLOR] Quote
J.G Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [b][color=purple][u][i]uzupełniłem brakujące wyniki,teraz są aktualne.[/i][/u][/color][/b] Quote
Błyskotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jacku od tego roku nie ma tytułów: NDPwR i NDSwR tylko "Zwycięzca". Jeśli chcesz wyślij mi fotki na maila to wstawię zdjęcia. Quote
kayli Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ja rowniez serdecznie gratuluje hodowcom i ich pieskom.Czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia. Quote
J.G Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Błyskotka']Jacku od tego roku nie ma tytułów: NDPwR i NDSwR tylko "Zwycięzca". Jeśli chcesz wyślij mi fotki na maila to wstawię zdjęcia.[/QUOTE] Nie wiedziałem,a jak się to pisze prawidłowo,czy np tak-Dosk.I,CAC,ZW,BOB... Wysłałem e-maila na adres ten co masz na stronie i mi się wrócił z komunikatem że nie ma takiego adresu:-( Quote
Pencia2 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dokładnie Jacku,od nowego roku zastąpiono NDPwR/NDSwR=Zw Ja również gratuluję wystawcom,szczególnie miłe dla serca osiągnięcie synka Pusia,gratuluję.:loveu: Quote
Błyskotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='J.G'] Wysłałem e-maila na adres ten co masz na stronie i mi się wrócił z komunikatem że nie ma takiego adresu:-([/QUOTE] Jak nie ma takiego adresu ? Przecież poczta działa mi prawidłowo: [email][email protected][/email] [EMAIL="[email protected]"] [/EMAIL] [EMAIL="[email protected]"][/EMAIL] Quote
J.G Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Poprawiłem. Aniu fotki dostaniesz okrężną drogą. Quote
Tofipom Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [B][COLOR=MediumTurquoise]Dziękujemy ;) A dla tatusia buziaki od synka :* [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts