Avilia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 LANER Jest młodziutkim psiakiem,ma 2 lata. Laner jest psem w typie labradora (brak rodowodu). Jest wesoły i łagodny.Do ludzi i psów leci jak opętany aby ich przywitać.Co nie zawsze jest mile odbierane,zarówno przez inne psy jak i ludzi. W domu spokojny,zostawiony sam nie sprawia kłopotów.Łagodny w stosunku do dzieci-obecnie mieszka z 7 letnią córką znajomego. Załatwia się na dworze,umie chodzić na smyczy.-tyle informacji mam na temat psa. Laner jest psem mojego znajomego,który go wziął od swojego znajomego.Ma go od roku. "Musi" go oddać z z bardzo głupiego jak dla mnie powodu-a mianowicie brak czasu dla psa. Jego żona pracuje po całe dnie,znajomy także niedługo rozpoczyna pracę (po wypadku nie pracował parę lat) i nie będzie miał kto się psem zając tj.wydaje mi się,że głównie chodzi o wyprowadzanie na spacery. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dobrego domu dla psa.Znajomy powiedział,że jeżeli mi się nie uda nic dla niego znaleźć to on da ogłoszenie w gazecie,że odda "rasowego" labradora (znajomy nie uznaje zasady rasowy=rodowodowy),a wtedy nie wiadomo gdzie psiak trafi,czy nie będzie przechodził z rąk do rąk... Pies znajduje się w okolicach Sosnowca. Quote
pumcia02 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 nooo taki w typie. witajcie pseudohodowców :/ cholera. pewnie na kastracje sie nie zgadza? Quote
Avilia Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Może i by się zgodził na kastrację,ale jestem pewna,że na pewno by za nią nie zapłacił...Cieszę się jedynie,że z prośbą o poszukiwanie domu dla psa zwrócił się wpierw do mnie,a nie odwiózł psa do schroniska czy oddał w niepowołane ręce. Cioteczki pomocy!Potrzebne ogłoszenia i banerek! Quote
pumcia02 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zmien moze tytul na cos w stylu: "LABRADOR potrzebna pomoc zanim trafi do PSEUDOhodowców!" Quote
pumcia02 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 moze napisz do dziewczyn z adopcji labradorów Quote
Avilia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Założyłam mu wątek na labradory.info http://labradory.info/viewtopic.php?p=620107#620107 Quote
Avilia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Psiak jest w Sosnowcu,w niedzielę jadę na wizytę przedadopcyjną do Dąbrowy Górniczej. Quote
Avilia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 E tam to tylko 300km;] Ale wrócę do Warszawy za ok 1,5 roku;) Trzymajcie kciuki,żeby domek był fajny! Quote
Recommended Posts