ansk Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wczoraj w Łodzi - Retkinia - Karolew - znaleziono półrocznego szczeniaka - zgubił się albo został wyrzucony pewne też wczoraj - czyściutki, niegłodny. Nie ma chipa. Jest do wysokości łydki, czarny podpalany, futerko miękkie trochę falujące - bardzo miły grzeczny, nie chodzi po schodach, od razu pcha się do windy - tyle wiem od pani, która go znalazła i nie może zatrzymać. Wczoraj porozwieszała gdzie się da ogloszenia, [psiak jest na razie u niej w domu, ale dziś musi zniknąć - szukamy albo jego wlaścciela, ale tymczasu dla stworka - mimo wczorajszychtelefonów po calej Łodzi ne udalo się znaleźć dt, pewnie czeka go schronisko... Może ktoś ma jakiś pomysł? Bardzo proszę.. Telefon tej pani podam na pw, do mnie - 600 985 675. Quote
Borówka16 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 O nie ! Nigdy do schroniska ! Trzeba mu zrobić ogłoszenia ,banerek ,tylko do tego są potrzebne zdjęcia ! Zdjęcia to podstawa ! Jak już foty będą zrobię mu ogłoszenia i banerek ! Może do hoteliku by go dać ? Doba z wyżywieniem kosztuje średnio 15-20 zł Zmień w tytule ,że potrzebne deklaracje na DT ! Ja obecnie nie mogę dożucić się do deklaracji ! Quote
ansk Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Witaj, Borówko. Opinię nt schroniska podzielam, ale nie mam innego pomysłu ani wyjścia, wczoraj pół nocy spędziłam dzwoniąc w rózne miejsca, i nic.... Na hotel nie mamy, zajmujemy się kotami, w tej chwili ponad 40 pod opieka a to zdecydowania wyczerpuje a raczej przekracza nasze możliwości finansowo-lokalowe. Pani, która znalazła psa dziś musi go usunąć z domu. Więc jedyne wyjście to tymczas - od zaraz. Albo schronisko... Dzis już tu nie wejdę, tracę net, jeśli ktoś ma jakiś pomysł - proszę o smsa. Quote
Borówka16 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kurcze skończyły mi się pomysły... Powysyłam wiadomości,może to coś da...:( Quote
Borówka16 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wysłałam wiadomość do dziewczyny ,która chciałaby szczeniaka na tymczas,tylko nie wiem skąd ona jest... Podałam jej Twój numer ... Quote
ansk Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Nikt nie dzwonił, nie pytał... Szczeniaczek ma czas do piątku.... pani ubłagała rodzinę.... W sobotę schron.. Choleraa, no. Quote
Borówka16 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Do ogłoszeń trzeba by mu jakieś imię dać... Quote
Borówka16 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Na razie piszę na psy.pl Czaki ,bo mi do niego pasuję ;) Jak ma być innę to krzyczcie !:) Quote
ansk Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Karolek? Z Karolewa on... Dzięki za ogloszenia :)) Quote
nika28 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Borówka, napisz później gdzie te ogłoszenia porobiłaś, to ja też coś od siebie dołożę :) Psiak śliczny, w schronisku nie da rady... Quote
ansk Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Dzięki, dziewczyny, on ma mało czasu ......... Quote
Borówka16 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zaraz dodam ,gdzie zrobiłam :) Mam pytanie,wystarczy same adresy stron ,czy z linkami do ogłoszenia ? Quote
Borówka16 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tylko uzięło w połowie "d" :( Proszę Was o podlinkowani,gdyż tego nie umiem :( Quote
nika28 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Borówka16 napisał(a): Tylko uzięło w połowie "d" :( Proszę Was o podlinkowani,gdyż tego nie umiem :( Podlinkowany. Wystarczą same adresy. Quote
hesia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ansk, moze przenies watek z "lodzkie" na ogolny. Tam wiecej osob czyta, moze ktos da mu DT. Quote
Borówka16 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ma ogłoszenia na : karusek.com psy.pl eoferty.com.pl kokosy.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl offer.pl adin.pl cafeanimal.pl nasipupile.pl ofertka.pl morusek.pl polskastrefa.eu Tyle tylko zdążyłam zrobić Quote
nika28 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No to teraz ode mnie : rozglos.net ale.gratka.pl e-zwierzak.pl najpewniej.pl tlenek.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl bono-polska.pl petworld.pl oglosili.pl sogl.pl vendito.pl top-ogloszenia.pl Quote
ansk Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dzięki Wam wielkie, naprawdę wielkie :)) A jaki telefon podawałyście? Mój? Żebym w razie czgo wiedziała... Quote
Borówka16 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ansk napisał(a):Dzięki Wam wielkie, naprawdę wielkie :)) A jaki telefon podawałyście? Mój? Żebym w razie czgo wiedziała... Tak,Twój ;) Quote
nika28 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ansk, nikt nie dzwonił ? :-( Cholera no... Quote
nika28 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Co z psem ? Mam nadzieję że jednak nie trafił na Marmurową... Quote
Recommended Posts