Jump to content
Dogomania

15letni!!Fokus dochodzi do siebie w hotelu.Potrzebne fundusze aby tam został !!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za poradą Moniki :) umieściłam info o Fokusie na facebooku. Monika również to zrobi.
Jakby ktoś z Was miał ochotę być w znajomych to można mnie znaleźć pod nazwą wirtualny opiekun :)

Posted

[quote name='_Aga_']Tyle było tutaj ciotek, a teraz mało kto zagląda do Fokuska...

Życzę Fokuskowi i Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku :)[/QUOTE]

Ważne, że jeszcze są Ci, którzy zaglądają ...

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Za poradą Moniki :) umieściłam info o Fokusie na facebooku. Monika również to zrobi.
Jakby ktoś z Was miał ochotę być w znajomych to można mnie znaleźć pod nazwą wirtualny opiekun :)[/QUOTE]
Chyba pora się zarejestrować.. hmmm... :lol:

[quote name='MyszkaMiki']Ważne, że jeszcze są Ci, którzy zaglądają ...[/QUOTE]
Też prawda :)

Posted

Dodałam Twój album
[B]Mieszkańcy Schroniska dla Zwierząt we Wrześni [/B]

do swojego profilu na fb :)

A jak dodać info o Fokusku? Ja dopiero co się zarejestrowałam i nie bardzo jeszcze wiem co i jak ;)

Posted

Wpłaciłam właśnie pieniążki na hotel Foksia. Myszko Miki, jeżeli o mnie chodzi, to jak najbardziej możesz wykorzystać część na wizytę u Fokusa - ucieszy się psinka :) Oczywiście zdjęcia z wizyty obowiązkowe :)
Pozdrawiam wszystkich i życzę szczęśliwego Nowego Roku.

Posted

[quote name='_Aga_']Dodałam Twój album
[B]Mieszkańcy Schroniska dla Zwierząt we Wrześni [/B]

do swojego profilu na fb :)

A jak dodać info o Fokusku? Ja dopiero co się zarejestrowałam i nie bardzo jeszcze wiem co i jak ;)[/QUOTE]

Zabij mnie ale za cholerkę nie wiem ...
Ja po prostu napisałam to w swoim statusie

Posted

[quote name='ela40'][B] [IMG]http://www.dogomania.../images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]

[INDENT] Szczęśliwego Nowego Roku [/INDENT][/QUOTE]

Dziękujemy bardzo i oczywiście wzajemnie :)

Posted

A więc skorzystam z tego pozwolenie i na dniach wybiorę się do Fokusa. Myślę, że będzie to weekend bo jak ja kończę pracę o 16 to już się robi ciemno więc to się mija z celem. Chyba, że uda mi się w czwartek ... w sumie jest święto. Dogadam się z Kariną czy nie spodziewa się zbyt wielu wizyt w ten dzień

Posted

Fotki umieszczę dopiero w piątek ponieważ jutro przez cały dzień nie będę miała dostępu do komputera.
Jutro o 11;00 ruszam więc tak około 13;00 powinnam dotrzeć do Fokusa :)