ela40 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Witam Psine Dajcie na pw nr konta pare zł napewno wplacę Quote
_Aga_ Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tyle było tutaj ciotek, a teraz mało kto zagląda do Fokuska... Życzę Fokuskowi i Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku :) Quote
MyszkaMiki Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Za poradą Moniki :) umieściłam info o Fokusie na facebooku. Monika również to zrobi. Jakby ktoś z Was miał ochotę być w znajomych to można mnie znaleźć pod nazwą wirtualny opiekun :) Quote
MyszkaMiki Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='_Aga_']Tyle było tutaj ciotek, a teraz mało kto zagląda do Fokuska... Życzę Fokuskowi i Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku :)[/QUOTE] Ważne, że jeszcze są Ci, którzy zaglądają ... Quote
MyszkaMiki Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='ela40']Witam Psine Dajcie na pw nr konta pare zł napewno wplacę[/QUOTE] Poszło już :) Quote
_Aga_ Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Za poradą Moniki :) umieściłam info o Fokusie na facebooku. Monika również to zrobi. Jakby ktoś z Was miał ochotę być w znajomych to można mnie znaleźć pod nazwą wirtualny opiekun :)[/QUOTE] Chyba pora się zarejestrować.. hmmm... :lol: [quote name='MyszkaMiki']Ważne, że jeszcze są Ci, którzy zaglądają ...[/QUOTE] Też prawda :) Quote
_Aga_ Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dodałam Twój album [B]Mieszkańcy Schroniska dla Zwierząt we Wrześni [/B] do swojego profilu na fb :) A jak dodać info o Fokusku? Ja dopiero co się zarejestrowałam i nie bardzo jeszcze wiem co i jak ;) Quote
ela40 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [B] [IMG]http://www.dogomania.../images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT] Szczęśliwego Nowego Roku [/INDENT] Quote
AgiW Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Wpłaciłam właśnie pieniążki na hotel Foksia. Myszko Miki, jeżeli o mnie chodzi, to jak najbardziej możesz wykorzystać część na wizytę u Fokusa - ucieszy się psinka :) Oczywiście zdjęcia z wizyty obowiązkowe :) Pozdrawiam wszystkich i życzę szczęśliwego Nowego Roku. Quote
ela40 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witam Wyslałam dziś Fokusiowi 30 zł na jutro powinny dojść. Tyle narazie mogłam Quote
MyszkaMiki Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='_Aga_']Dodałam Twój album [B]Mieszkańcy Schroniska dla Zwierząt we Wrześni [/B] do swojego profilu na fb :) A jak dodać info o Fokusku? Ja dopiero co się zarejestrowałam i nie bardzo jeszcze wiem co i jak ;)[/QUOTE] Zabij mnie ale za cholerkę nie wiem ... Ja po prostu napisałam to w swoim statusie Quote
MyszkaMiki Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='ela40'][B] [IMG]http://www.dogomania.../images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT] Szczęśliwego Nowego Roku [/INDENT][/QUOTE] Dziękujemy bardzo i oczywiście wzajemnie :) Quote
MyszkaMiki Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 A więc skorzystam z tego pozwolenie i na dniach wybiorę się do Fokusa. Myślę, że będzie to weekend bo jak ja kończę pracę o 16 to już się robi ciemno więc to się mija z celem. Chyba, że uda mi się w czwartek ... w sumie jest święto. Dogadam się z Kariną czy nie spodziewa się zbyt wielu wizyt w ten dzień Quote
MyszkaMiki Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Wszystkie wpłaty jakie do dzisiaj doszły są wpisane na pierwszej stronie :) Proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza Quote
MyszkaMiki Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Doszła wpłata od Agi i Eli :) Bardzo dziękuję :loveu: Zaraz opłacę za hotelik od razu jak już jestem przy komputerze Quote
MyszkaMiki Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Jestem umówiona z Fokusem w czwartek :) Quote
_Aga_ Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Super :) Wymiziaj go od nas :) :) I napisz jak się miewa :) I może jakieś zdjęcia jak dasz radę? ;) :) Quote
MyszkaMiki Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Zdjęcia to wręcz obowiązek :) Biorę zapasową parę baterii he he, tak na wszelki wypadek bo ostatnio mi wysiadły podczas wizyty. Quote
MyszkaMiki Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Dzień dobry Foksiu Już jutro się spotkamy :) Quote
AgiW Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Super Myszko Miki :) Uściski dla Foksia :) No i będziemy czekać na foty :) Quote
MyszkaMiki Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Fotki umieszczę dopiero w piątek ponieważ jutro przez cały dzień nie będę miała dostępu do komputera. Jutro o 11;00 ruszam więc tak około 13;00 powinnam dotrzeć do Fokusa :) Quote
Recommended Posts