caromina Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 wow!! Ata nie ma czegoś tańszego w okolicy? Widziałam w Poznaniu PDT już za 200 zł. Chyba, że nie chcecie zmienic miejsca Quote
MyszkaMiki Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='caromina']wow!! Ata nie ma czegoś tańszego w okolicy? Widziałam w Poznaniu PDT już za 200 zł. Chyba, że nie chcecie zmienic miejsca[/QUOTE] To miejsce, w którym teraz jest Fokus jest wg mnie idealne. Ma duży boks, codziennie długo biega po całym wielkim podwórku. Karina jest cudowną osobą, która kocha chyba wszelkie zwierzaki i nie chciałabym Foksia stamtąd zabierać w inne miejsce... Agi pieniążki dzisiaj doszły, 100zł i 93 gr :) Quote
AgiW Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nie sprawdziłam kursu euro i wyszło trochę mniej niż za tydzień. Tak w ogóle, to nie zadeklarowałam żadnej stałej sumy, ale postaram się zawsze coś dorzucić dla naszego Foksia :) Myszko Miki, a słyszałaś może o stronce [URL="http://www.psiegrane-marzenia.pl"]www.psiegrane-marzenia.pl[/URL]? (natknęłam się na nią przez przypadek) Może by i tam Fokuska ogłosić? Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :) Quote
MyszkaMiki Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Aga Ty wiesz, że każdy grosz się przyda dla Fokusa bez względu na to, czy starczy na tydzień hotelu czy też nie :) A o stronce chyba nie słyszałam ... przejrzę ją sobie na spokojnie jak się wykuruję bo weekend mam straszny :( Quote
AgiW Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Też wpadłam żeby się przywitać z Fokuskiem :) Quote
_Aga_ Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Wpłaciłam na Fokusa za listopad i październik... Quote
ata Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Myszka, zadzwoń i dowiedz się co słychać u psiaka.... Quote
MyszkaMiki Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Dzisiaj, najpóźniej jutro postaram się uzupełnić Fokusowe wpłaty. Chwilowo jestem bez komputera bo w moim nowym laptopie padł mi dysk ale jutro powinnam go odebrać już naprawionego i pouzupełniam wszystko. W wolnej chwili zadzwonię do Kariny ale jestem przekonana, że jeśli coś by się działo to by dzwoniła ... Tak się zastanawiam czy by się nie przejechać tam i porobić nowe fotki ale jak zwykle ciężko z finansami :( Quote
magenka1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nowe fotki by się przydały takie bardzo dobre do ogłoszeń, ja właśnie przelałam swoją deklarację Quote
AgiW Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Też odwiedzam Fokuska. Jakieś pomysły gdzie można jeszcze psinę ogłosić? Kurczę, przecież musi być gdzieś dla niego dom... Quote
magenka1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a allegro ma? może takie trzeba zrobić wypasione pogrubione i podświetlana ładne robi cioteczka Isadora i lillka Quote
ata Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Myszko, zadzwoń do Kariny i dowiedz się co u psiaka. Mogłabyś się również wybrać do niego i porobić fajne nowe zdjęcia a przy okazji odwiedziłabyś p. Wandę i obfociła pieski wiesz jakie :cool3: Quote
MyszkaMiki Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Bardzo bym chciała wybrać się do Fokusa ... Niestety fundusze mi na to nie pozwalają :( A co do allegro hmm myślę, że to dobry pomysł. Tylko teraz pytanie czy osoby, które wpłacają na hotelik zgodza się aby część tej kwoty na to allegro przeznaczyć. Jeśli tak to od razu robię allegro. Czekam w takim razie na opinie Quote
AgiW Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja myślę, że warto spróbować z tym allegro, zawsze to szansa na znalezienie domku... mam nadzieję, że z opłatami za hotelik jakoś sobie poradzimy? Ile by to allegro kosztowało? (a propos, wpłacę coś w tym tygodniu) Quote
magenka1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jeśli finase są na allegro to ja jestem za tym aby zrobić wypaśiione allegro Quote
MyszkaMiki Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Oki, w takim razie postaram się jeszcze dzisiaj zrobić mu piękne allegro :) Quote
AgiW Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Hej, przelałam właśnie pieniążki dla Foksia. Quote
MyszkaMiki Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Właśnie wydrukowałam sobie wyciąg za listopad i biorę się za uzupełnianie spraw finansowych. Akurat mam chwilę czasu bo przed ten śnieg nie mogę wyjechać z domu do pracy :) Quote
MyszkaMiki Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Zaktualizowałam wszystkie wpłaty. Mam nadzieję, że nic nie opuściłam. Wynika, że niestety wiele osób wykruszyło się ze swoimi deklaracjami stałymi :( Pieniążków zostało już strasznie mało :( Jako, że jeszcze trochę czasu mi zostało biorę się za odświeżanie ogłoszeń Młodzieńca Quote
Recommended Posts