Jump to content
Dogomania

15letni!!Fokus dochodzi do siebie w hotelu.Potrzebne fundusze aby tam został !!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caromina']wow!! Ata nie ma czegoś tańszego w okolicy? Widziałam w Poznaniu PDT już za 200 zł. Chyba, że nie chcecie zmienic miejsca[/QUOTE]

To miejsce, w którym teraz jest Fokus jest wg mnie idealne. Ma duży boks, codziennie długo biega po całym wielkim podwórku. Karina jest cudowną osobą, która kocha chyba wszelkie zwierzaki i nie chciałabym Foksia stamtąd zabierać w inne miejsce...

Agi pieniążki dzisiaj doszły, 100zł i 93 gr :)

Posted

Nie sprawdziłam kursu euro i wyszło trochę mniej niż za tydzień. Tak w ogóle, to nie zadeklarowałam żadnej stałej sumy, ale postaram się zawsze coś dorzucić dla naszego Foksia :)

Myszko Miki, a słyszałaś może o stronce [URL="http://www.psiegrane-marzenia.pl"]www.psiegrane-marzenia.pl[/URL]? (natknęłam się na nią przez przypadek) Może by i tam Fokuska ogłosić?
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :)

Posted

Aga Ty wiesz, że każdy grosz się przyda dla Fokusa bez względu na to, czy starczy na tydzień hotelu czy też nie :)

A o stronce chyba nie słyszałam ... przejrzę ją sobie na spokojnie jak się wykuruję bo weekend mam straszny :(

Posted

Dzisiaj, najpóźniej jutro postaram się uzupełnić Fokusowe wpłaty. Chwilowo jestem bez komputera bo w moim nowym laptopie padł mi dysk ale jutro powinnam go odebrać już naprawionego i pouzupełniam wszystko.

W wolnej chwili zadzwonię do Kariny ale jestem przekonana, że jeśli coś by się działo to by dzwoniła ...

Tak się zastanawiam czy by się nie przejechać tam i porobić nowe fotki ale jak zwykle ciężko z finansami :(

Posted

Myszko, zadzwoń do Kariny i dowiedz się co u psiaka. Mogłabyś się również wybrać do niego i porobić fajne nowe zdjęcia a przy okazji odwiedziłabyś p. Wandę i obfociła pieski wiesz jakie :cool3:

Posted

Bardzo bym chciała wybrać się do Fokusa ...
Niestety fundusze mi na to nie pozwalają :(

A co do allegro hmm myślę, że to dobry pomysł. Tylko teraz pytanie czy osoby, które wpłacają na hotelik zgodza się aby część tej kwoty na to allegro przeznaczyć. Jeśli tak to od razu robię allegro.
Czekam w takim razie na opinie

Posted

Ja myślę, że warto spróbować z tym allegro, zawsze to szansa na znalezienie domku... mam nadzieję, że z opłatami za hotelik jakoś sobie poradzimy? Ile by to allegro kosztowało? (a propos, wpłacę coś w tym tygodniu)

Posted

Zaktualizowałam wszystkie wpłaty. Mam nadzieję, że nic nie opuściłam.
Wynika, że niestety wiele osób wykruszyło się ze swoimi deklaracjami stałymi :(

Pieniążków zostało już strasznie mało :(

Jako, że jeszcze trochę czasu mi zostało biorę się za odświeżanie ogłoszeń Młodzieńca