Jump to content
Dogomania

15letni!!Fokus dochodzi do siebie w hotelu.Potrzebne fundusze aby tam został !!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Dzisiaj kolejna osoba napisała do mnie, że myśli o adopcji Naszego Foksia[/QUOTE]
No ladnie, ale się ruszyło :) :) :)
No to Foksiku, nie bata. domek musisz mieć i basta!
Do góry psiaku!

Posted

[quote name='magenka1']Myszko wstyd to kraść a interesować psiakiem warto , [B]może naszego młodzieńca już nie ma[/B][/QUOTE]

A niby gdzie miałby być;) Od czego zależ y ta wizyta przedadopcyjna, bo czas ucieka i szkoda wydawać kasę na hotelik, jeżeli Fokus mógłby już w swoim domku siedzieć.

Czy u babci on miałby mieszkał w domu ??

MyszkaMiki, co z klatką?, ona musi być na schronisku.... po to ja zamawiałam.....

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Czekam aż pani Agnieszka ustali datę ze swoją rodziną i mam nadzieję, że będzie ona w tym tygodniu już, jak się skończy remont.

A klatka nadal nie dotarła..[/QUOTE]
Trochę to już trwa, jeśli tylko domek cudowny, to warto poczekać. Ja też czekam niecierpliwe na wieści, jeśli bym mogła jakoś pomóc przy wizycie, to ponawiam propozycję. Jednak czas ucieka, urlopy się zaczynają i zaraz mogą być problemy z dyspozycyjnością dogom.

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Dzisiaj lub najpóźniej jutro będzie ustalony termin wizyty :)

Amica Twoja pomoc będzie raczej wręcz niezbędna gdyż niestety nie bardzo znam kogoś z tamtych okolic[/QUOTE]
Zatem niezbędny będzie dokładny adres przede wszystkim, bo jeśli to będzie gdzieś dalej Łodzi to będę musiała poprosić kogoś z prawkiem o wsparcie. Druga sprawa, że codziennie pracuje i nie mam urlopu aż do sierpnia więc dobrze by było wspólnie dograć ten termin.
Na PW wyśle Ci namiar do mnie.

Posted

Witam! Rozmawiałam z mamą.Jeśli Amica nie będzie mogła dojechać to nie będzie problemu mama dojedzie do Łodzi. Ponieważ każdy z rodziny mieszka i przebywa gdzie indziej,a ja akurat jestem w samej Łodzi to mama i tak i tak ma do mnie przyjechać w weekend.
Więc tutaj decyzja już należy do Was.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Agnieszka.Renata']Witam! Rozmawiałam z mamą.Jeśli Amica nie będzie mogła dojechać to nie będzie problemu mama dojedzie do Łodzi. Ponieważ każdy z rodziny mieszka i przebywa gdzie indziej,a ja akurat jestem w samej Łodzi to mama i tak i tak ma do mnie przyjechać w weekend.
Więc tutaj decyzja już należy do Was.
Pozdrawiam[/QUOTE]
Powiem tak: Byłoby super spotkać się w Łodzi, bo tam właśnie mieszkam i wówczas mogłabym zarówno w sobotę jak i w niedziele spotkać z Paniami!:):):)
Koluszki też nie są jakimś wielkim problemem, ale Łódź jest po prostu najwygodniejszą opcją dla mnie. Czy mogę prosic na PW adres i telefon do Agnieszka.Renata by dograć szczegóły?

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Tak. Miałby mieszkać pod Łodzią w domu z ogródkiem[/QUOTE]

Może inaczej zadam pytanie... czy jego posłaniem będzie np kocyk przy łóżku starszej pani?, czy buda w ogródku?

Myszka, z kim kontaktowałaś się w sprawie naszego boksu?

Posted

Wizyta przedadopcyjna w czwartek w południe! MAxiu ma jechać do domu na początku sierpnia, więc wszystkie deklaracje lipcowe chyba są aktualne!