Jump to content
Dogomania

15letni!!Fokus dochodzi do siebie w hotelu.Potrzebne fundusze aby tam został !!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czas ucieka, a jak tam badanie krwi Fokusa, jeżeli serduszko ma w porządku, dla szybszej adopcji (np. zagranicznej) powinien zostać wykastrowany.

Posted

Nie rozmawialam z Kariną, dostałam od niej smsa , że Fokus ma się świetnie i że jest to pies idealny.
Cały czas kombinuje jakby się do niego dostać, żeby go odwiedzić ...

Posted

Być może niedługo (za jakieś 2-3tygodnie) będę jechała w okolice Szamotuł więc odwiedzę Fokusa. Karina cały czas zaprasza wszystkich, nie tylko mnie. Szkoda tylko, że jednak tak ciężko się tam wybrać :(

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Być może niedługo (za jakieś 2-3tygodnie) będę jechała w okolice Szamotuł więc odwiedzę Fokusa. Karina cały czas zaprasza wszystkich, nie tylko mnie. Szkoda tylko, że jednak tak ciężko się tam wybrać :([/QUOTE]

A foteczek nie da rady zrobić?...wiele osób dopytuje mnie o losy Fokuska...naprawdę poruszył serca wielu osób!

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Karina mi pisała, że w tygodniu wyśle fotki.
Jeszcze jutro jej przypomnę :)[/QUOTE]

Byłoby fajnie! Podesłałabym pytającym o Fokuska...niech zobaczą ślicznego!

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Dobranoc kochany młodzieńcze :)[/QUOTE]

Co, jak co.... chyba pomyliłaś wątki, bo młodzieńcem to on już na pewno, od dawna nie jest:evil_lol:

Posted

Już się nie mogę doczekać aż go zobaczę.
Z Kariną uzgodniłam, że mniej więcej za 2 tygodnie powinno mi się udać przyjechać. Odpowiedziała, że bardzo się Fokus cieszy, że będzie miał gości :)
Być może fotki będą wcześniej jeśli czas jej na to pozwoli.