ata Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Czas ucieka, a jak tam badanie krwi Fokusa, jeżeli serduszko ma w porządku, dla szybszej adopcji (np. zagranicznej) powinien zostać wykastrowany. Quote
MyszkaMiki Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Nie rozmawialam z Kariną, dostałam od niej smsa , że Fokus ma się świetnie i że jest to pies idealny. Cały czas kombinuje jakby się do niego dostać, żeby go odwiedzić ... Quote
MyszkaMiki Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Ehhhh 9 szczeniaków szuka domku [url]http://www.dogomania.pl/threads/185062-9-szczeniak%C3%B3w-pilnie-szuka-domu-!!!-Wrze%C5%9Bnia[/url] Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Fokusiku...allegrowicze o Ciebie pytają! Chcą wiedzieć jak się czujesz...czy pomaga dt? Spokojnej nocy maleńki!Śnij dobre sny staruszku! Quote
MyszkaMiki Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Być może niedługo (za jakieś 2-3tygodnie) będę jechała w okolice Szamotuł więc odwiedzę Fokusa. Karina cały czas zaprasza wszystkich, nie tylko mnie. Szkoda tylko, że jednak tak ciężko się tam wybrać :( Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Być może niedługo (za jakieś 2-3tygodnie) będę jechała w okolice Szamotuł więc odwiedzę Fokusa. Karina cały czas zaprasza wszystkich, nie tylko mnie. Szkoda tylko, że jednak tak ciężko się tam wybrać :([/QUOTE] A foteczek nie da rady zrobić?...wiele osób dopytuje mnie o losy Fokuska...naprawdę poruszył serca wielu osób! Quote
MyszkaMiki Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Karina mi pisała, że w tygodniu wyśle fotki. Jeszcze jutro jej przypomnę :) Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Karina mi pisała, że w tygodniu wyśle fotki. Jeszcze jutro jej przypomnę :)[/QUOTE] Byłoby fajnie! Podesłałabym pytającym o Fokuska...niech zobaczą ślicznego! Quote
MyszkaMiki Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Najpóźniej fotki będą za ok 2 tygodnie jak ja tam pojadę :) Ale miejmy nadzieję, że Karinie uda się wysłać kilka wcześniej. Quote
ata Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='MyszkaMiki']Dobranoc kochany młodzieńcze :)[/QUOTE] Co, jak co.... chyba pomyliłaś wątki, bo młodzieńcem to on już na pewno, od dawna nie jest:evil_lol: Quote
MyszkaMiki Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Jednak z opowieści Kariny tak właśnie się zachowuje a więc dla mnie będzie młodzieńcem Quote
MyszkaMiki Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Już się nie mogę doczekać aż go zobaczę. Z Kariną uzgodniłam, że mniej więcej za 2 tygodnie powinno mi się udać przyjechać. Odpowiedziała, że bardzo się Fokus cieszy, że będzie miał gości :) Być może fotki będą wcześniej jeśli czas jej na to pozwoli. Quote
Recommended Posts