Jump to content
Dogomania

15letni!!Fokus dochodzi do siebie w hotelu.Potrzebne fundusze aby tam został !!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najprawdopodobniej bede mogla zorganizowac przejazd Fokusa z Wrzesni do Poznania, poproszę o informację czy transport nadal jest potrzebny. Myszko, wysłałam Ci mail.

Posted

Ok no to chyba wszystko ustalone :)

Ja będę w schronisku ok 8.00, 8.30 przyjedzie Mroze z koleżanką szoferem :multi:
Bierzemy kochanego psiaka i jedziemy do Poznania, tam Mroze i koleżanka mają dwóch zaufanych i niedrogich weterynarzy w klinice więc Fokus zostanie dobrze przebadany.
Po 10.00 odbierze Nas Alicja i pojedziemy do Szamotuł

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Ok no to chyba wszystko ustalone :)

Ja będę w schronisku ok 8.00, 8.30 przyjedzie Mroze z koleżanką szoferem :multi:
Bierzemy kochanego psiaka i jedziemy do Poznania, tam Mroze i koleżanka mają dwóch zaufanych i niedrogich weterynarzy w klinice więc Fokus zostanie dobrze przebadany.
Po 10.00 odbierze Nas Alicja i pojedziemy do Szamotuł[/QUOTE]

No więc fajnie :)

[B]Myszka[/B], jak bedziesz w schronisku zobacz jak się czuje czarno - biały kotek, on jest po zabiegu.
Oraz zobacz czy jakieś koty wróciły na teren schroniska, bo wszystkie były chore i jak się ociepliło to dały nogę.... czy już wróciły ??

[B]magenka,[/B] zaraz Ci usuną podpis, za nieprawidłowy....

Posted

Pierwszy etap drogi (Września- Poznań) i wizytę u weterynarza Fokus ma już za sobą.Jest przesympatyczny i biedaczyna z niego straszna. O tej godzinie pewnie juz jest całkiem blisko hoteliku.

Posted

Też jestem ciekawa najnowszych wieści, ale chyba pozostaje nam cierpliwie czekać aż Myszka znajdzie czas i siły - w koncu to na był dla niej na pewno męczący dzień - i napisze jak tam Fokusowi na nowym. :)