Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu nadal cicho :niewiem: Zefir ciągle u kobix? Allegro się skończyło, przydałoby się następne ale wolę się upewnić czy ten cudny psiaczek nadal potrzebuje domku?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan niestety totalna cisza:shake:
z allegro nie było odzewu,szczerze mówiąc nie miałam żadnego tel ani maila o Zefira.
ech...nie trzeba się zrażać.

Zefir zrobił ostatnio niezły numer,zagapiałam się w necie chwilkę,mieszkam na parterze,był uchylony balkon...patrzę na śpiące psiaki,liczę i coś nie tak,brakuje Zefira,przeszukałam mieszkanie,balkon,psa nie ma...:crazyeye:
...znalazł sie za godzinkę ,biegał w najlepsze koło bloku

• 3 weeks later...
Posted

właśnie aktywowałam linka stąd widzę że ktoś pamięta o Zefirku:loveu:
dziś miałam ciężki dzień:łapałam chorego zdziczałego kota,
jeszcze mi się za to oberwało od ludzi...jasne wolność nade wszytko,nawet jeśli oznacza agonię w krzakach:p

gdzie mogę dostać taki piękny banerek Zulusa?:razz:

Posted

Kiedyś chciałam złapać i wysterylizować bezdomną młoda kotkę w ciąży i musiałam odpuścić bo sąsiadka tak mnie wystraszyła, że ciąża już zbyt zaawansowana, że kicia nie przeżyje itp. Kotki nowe były, jeden chyba zdechł, drugiego cudem uratowano, kotka zniknęła w mroźną sylwestrowa noc i już się nie pojawiła więcej wiec być może gdzieś zamarzła :(

Banerek Zulusa pewnie jest gdzieś w jego wątku ;-) Ale jeśli go chcesz w tej chwili to proszę bardzo:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Lidan']kobix, dostałam wiadomość z allegro z pytaniem o Zefira. Prześlę Ci zaraz treść mailem i/lub na pw bo może akurat to będzie to.[/QUOTE]

Lidan dziękuję :)odebrałam maila odnośnie domu dla Zefira.skontaktuję się z panią w dniu jutrzejszym,bo dziś to troszkę za późno.dzięki ogromne.
miejmy nadzieję że to będzie to.mail brzmi sensownie.

Posted

A ja wysłałam do niej maila z pytaniem czy dostała odpowiedź na swoje pytania i poprosiłam, żeby napisała do Ciebie nawet gdyby już się rozmyśliła bo potrzebujemy tej informacji choćby po to, żeby wiedzieć czy odnawiać ogłoszenia.

Posted

[quote name='Lidan']A ja wysłałam do niej maila z pytaniem czy dostała odpowiedź na swoje pytania i poprosiłam, żeby napisała do Ciebie nawet gdyby już się rozmyśliła bo potrzebujemy tej informacji choćby po to, żeby wiedzieć czy odnawiać ogłoszenia.[/QUOTE]

to się nazywa nakłanianie do adopcji i nie jest karane:diabloti:
zaproponowałam,ze z racji odległości możemy się spotkać i przedyskutować adopcję:loveu:

nic-czekamy.zmuszać jej chyba siłą :mad:nie będziemy,co nie?

Posted

No i już po sprawie. Pani Magda napisała, że z powodu wieleogodzinnych nieobecności w domu rezygnuje z adopcji, chyba, że coś się zmieni. Szkoda. Ale rozumiem ją bo ja tego samego powodu przez 7 lat nie miałam psa. Widać, że kobieta poważnie podchodzi do sprawy.
No to Zefirku pewnie musimy odnowić allegro wkrótce.

Posted

[quote name='Lidan']No i już po sprawie. Pani Magda napisała, że z powodu wieleogodzinnych nieobecności w domu rezygnuje z adopcji, chyba, że coś się zmieni. Szkoda. Ale rozumiem ją bo ja tego samego powodu przez 7 lat nie miałam psa. Widać, że kobieta poważnie podchodzi do sprawy.
No to Zefirku pewnie musimy odnowić allegro wkrótce.[/QUOTE]
Lidan ogłoszenia trza odnowić,to prawda.Dostałam taką samą odpowiedz,natomiast napisałam z prośbą o telefon,abym mogła się skontaktować i porozmawiać.nie chodzi tu rzecz jasna o namawianie na siłę ,lecz przedyskutowanie wszystkich "za" i "przeciw".Jeśli ktoś twierdzi że nie czuje się na siłach otoczyć opieką psa nigdy nie przekonuję na siłę.Dodam tylko że u mnie Zefir też zostaje ładnych kilka godzin sam,tzn.z psami i nie uważam żeby specjalnie cierpiał z tego powodu;)

• 2 weeks later...