Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nefesza']

Rzuce temat, bo coraz blizej - kto bedzie w Poznaniu? (chyba nie musze dodawac kiedy i po co?)[/quote]

[SIZE=3]My będziemy :evil_lol:....[SIZE=2]w końcu mamy rzut beretem i czekaliśmy na tę imprezke od lat ;)[/SIZE][/SIZE]

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nefesza']
Rzuce temat, bo coraz blizej - kto bedzie w Poznaniu? (chyba nie musze dodawac kiedy i po co?)[/quote]

Ja osobiście się wybieram, nie wiem tylko czy Bona będzie chciała ze mną jechać :evil_lol: . Jakoś ostatnio nie możemy ustalić wspólnego planu działania:razz: .

Posted

[quote name='nefesza']Bo widzisz Bognik, tak normalnie to ona stanowczo tak ladnie nie wyglada (potargana i tuz przed kapiela na przyklad) :lol: :lol: :lol:
Jakis maslo maslane mi wyszlo.... ech nic to.[/quote]
Skąd ja to znam :evil_lol:

Teraz w piątek lub sobotę idę do wujka fotografa porobić fotki Lharze - oczywiście fotki robić będę ja ( :lol: ) a pomocnikami moimi będą kuzynki. Wujek użycza tylko tło, światło, miejsce i mam nadzieję lepszy aparat :diabloti:

[quote name='nefesza']Rzuce temat, bo coraz blizej - kto bedzie w Poznaniu? (chyba nie musze dodawac kiedy i po co?)[/quote]
My będziemy! :multi: :multi: :multi: Dzisiaj pocztą przyszło potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia, numerek startowy i kupon na katalog :sweetCyb:
Jeszcze (albo tylko) ... [SIZE=4][U]25 dni! :cool3: [/U][/SIZE]

Posted

[quote name='Dzidtka']śpimy, przewracamy sie, ogólnie słodkie dzieciństwo :)

[IMG]http://img349.imageshack.us/img349/9933/1510jho4.jpg[/IMG]

[/quote]

Śpiące szczeniaczki zawsze są rozkoszne:lol: .Oby całe ich życie było tak rozkoszne jak dzieciństwo.
Tylko,że jedna rzecz mi na tym zdjęciu nie pasuje.Nie chcę, żeby to było potraktowane jako czepianie się, ale Dzidtka chyba coś zaniedbałaś:shake: .

Posted

[quote name='Dzidtka']:) tak ten szczeniaczek miał dodatkowe paluszki ale tak małych nie kroje, nic sie nie bój, nie zaniedbałam, ale dziekuję za troskę :)[/quote]

Nie ma za co. Niektórzy twierdzą, że mam większe serce dla zwierząt niż dla ludzi, może coś w tym jest. Z tego co się doczytałam, to ponoć najlepie pozbyć się ich jak najszybciej.

Posted

[quote name='Dzidtka']PONom tez odczekuje za nim obetne ogonki, wprawdzie u lhasa jeszcze nie miałam wilczych pazórków ale konsultowałam to[/quote]
Ok, ja akurat to zagadnienie zgłębiałam w aspekcie jamników, gdzie chyba częściej się pojawiają. Każdy wet ma swoje teorie i należy ufać własnemu :lol: .Co do ogonków to się nie wypowiadam, brak znajomości tematu.

Posted

[quote name='Dzidtka']ja mojemu ufam :)[/quote]
Ja mojemu również :lol: , komuś trzeba wierzyć. Zresztą po kilkunast latach znajomości .............to już jak tzw. na dobre i na złe:evil_lol: .

Posted

a kto obcinać chce ogonki u jamników????????? dawać mi zboczeńca !!
KTO WOGÓLE PSOM JESZCZE COŚ OBCINA ???????????
NIECH SE SAM OBETNIE !!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='ursus']a kto obcinać chce ogonki u jamników????????? dawać mi zboczeńca !!
KTO WOGÓLE PSOM JESZCZE COŚ OBCINA ???????????
NIECH SE SAM OBETNIE !!!!!!!!!!![/quote]
No nie sądzę, żeby ktoś chciał obcinać ogonki jamnikom .No chyba, że wariat lub psychopata :evil_lol: .

Posted

Witam jestem tu nowa (na dogomani) ale stara kynologicznie.Bardzo mi się podobaja sczeniaki Dzidtki ,a że pazurki wyrosły ,no cóż zdarza się w najlepszej hodowli.Poprostu wystarczy je uciąć i będzie po sprawie.Pare lat temu przerabiałam to z pudlami ,do dzisiaj nie wiem skąd się to bierze.I pewno się nie dowiem ;)

Posted

[quote name='Dzidtka']ale ja się nie wstydzę pazurków, ja się chwale maluszkami :)[/quote]

Dzidtka, czy Ty odebrałas moją uwage jako zarzut co do urody maluszka?.Bo o jakimś wstydzeniu się piszesz.Pazurki są to są, w wielu rasach od czasu do czasu wyskakują, chyba żadna tragedia. Niektore rasy , choć nieliczne, mają wpisane je we wzorzec.W tym wypadku ni jak to się ma do ogólnej urody szczenięcia, tutaj nic nie negowałam. Mnie interesowało zagadnienie terminu ich usunięcia i z tego wynikła uwaga.
Przyjęłam do wiadomości, że Twój wet zaleca późniejszą ingerencję. Różne szkoły i tyle.:lol:

Posted

[quote name='Dzidtka']nie jako zarzut bo to by było śmieszne ale jako zwykła, jak zawsze złosliwość :) tylko, ze juz sie przyzwyczaiłam ;)[/quote]

Złośliwość :crazyeye: .Czy Ty każde pytanie traktujesz jako złośliwość? Gdyby to była sukienka własnoręcznie przez Ciebie uszyta, pomarszczona na szwach to może bym się na drobną złośliwośc wysiliła. W stosunku do natury jestem pełna pokory. Nie dopatruj się złośliwości tam gdzie jej nie ma :lol: .

Posted

nie zauwazyłam na wystawach abys była znawca mody tzn trendy itd ;) ale oki ;) wiesz jakos nigdy Ci nie wychodzi nic miłego napisać pod adresem moich psów/szczeniat, pozatym to nie było pytanie :) ale uwierz ja to na prawde traktuje z duzum usmiechem :D

Posted

[quote name='Dzidtka']nie zauwazyłam na wystawach abys była znawca mody tzn trendy [/quote]

No i kto tu usiłuje być złośliw:evil_lol: .Nie pisałam o treny tylko o technicznych sprawach związanych z szyciem odzieży. Ja nie usiłuję być trendy :evil_lol: .
Co do miłego pisania o Twoich szczeniętach i psach - tyle samo, o ile nie więcej miłego napisałam ja Tobie co Ty mnie.
Już wiele razy Ci pisałam,że przesadasz mocno w doszukiwaniu się ciągle ataków na Ciebie i Twoje psy. Ty chyba wychodzisz z założenia, że każdy kto nie rozpływa się z zachwytu to wróg.To zaczyna być faktycznie śmieszne.

Posted

[quote name='Dzidtka']ok :) pozwolisz, ze bedę miała na ten temat inne zdanie ? :)[/quote]
Ależ oczywiście:lol: . Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnego odbioru rzeczywistości. Należę do osób tolerancyjnych i przyjmuję do wiadomości, że są inne poglądy niż moje.Więc wszystko jest ok :lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...