Aga&Dakar Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Jestem kochane jestem ale wróciła szara rzeczywistość i znów mam dużo pracy :-( Quote
Aga&Dakar Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 A Ty widziałaś, że Dakar kończy dzisiaj 11 mies...? Quote
*Agnieszka* Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Aga&Dakar']A Ty widziałaś, że Dakar kończy dzisiaj 11 mies...?[/QUOTE] Nie!!!!czyli za miesiąc kończy roczek:)))) Quote
Aga&Dakar Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Nio...muszę się zabrać za przygotowanie urodzinowej imprezy ;-) Quote
Aga&Dakar Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='Viky i Ja']A tu co taka cisza ???[/QUOTE] A pracuje się ciężko...:-) [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Aga :multi:[/QUOTE] Cześć Karola :-) Quote
Aga&Dakar Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='agamewa']Hej,hej :multi:[/QUOTE] Cześć :loveu: Quote
Yoko2009 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Witamy i cieplutko słonecznie pozdrawiamy ze Szczecina:) Quote
Aga&Dakar Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Też witamy. U nas w końcu pokazało się słonko ale bardzo chętnie wróciłabym w Twoje strony... Quote
Pegaza Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Cze Aga zdjec nie widze co to za obijanie sie?;) Quote
Aga&Dakar Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Cześć dziewczyny a szczególnie Jolu :-) Nie było mnie, bo miałam problem ze starszą córką. Tydzień temu w niedzielę pojechałą na obóz jeździecki. W czwartek dostałam telefon, że złamała rękę. W rozmowie z lekarzem dowiedziałam się, że ręka będzie składana operacyjnie na druty:-(. Szok i przerażenie, więc wsiadłam w samochód i pojechałam na obóz. Na szczęście obyło się bez drutów ale gips ma na miesiąc. Najśmieszniejsze jest to, że ona nie spadła z konia, tylko koń przycisnął ją w stajni, a że miała wygiętą rękę to jej złamał. Po narkozie mówiła, że zostaje na obozie ale na drugi dzień już inaczej śpiewała, więc ją zabrałam do domu. To się dziewczyna najeździła konno. Quote
*Agnieszka* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Oj jakie smutne wiadomości!!!!no tak z tymi konikami tak jest!!!!ja miałam wstrząs mózgu jak spadłam z koniczka,nie zbyt przyjemne wspomnienia,ale szybko o nich zapomniałam:)Będzie dobrze Aga:) Quote
Aga&Dakar Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Ona się już pytała lekarza kiedy będzie mogła jeździć. Ja to się cieszę, bo się bałam, że będzie miała uraz. Quote
*Agnieszka* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Ona się już pytała lekarza kiedy będzie mogła jeździć. Ja to się cieszę, bo się bałam, że będzie miała uraz.[/QUOTE] Aga jak ktoś naprawdę kocha jeżdziectwo to dosiądzie konia po takim urazie!!!! Quote
Pegaza Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ojej byle sie dobrze by goilo.. wakacje a cora zagipsowana a ktora to reka lewa czy prawa? ja tam koni sie boje i w zyciu tego sportu bym nie uprawiala;) Quote
chrupcia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Oczywiście, że prawa...[/QUOTE] Dla mnie to by był mniejszy problem bo ja lewą pisze :lol: ale przygoda nie fajna :roll: Cześć! :multi: Quote
Recommended Posts