Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://img52.imageshack.us/img52/6337/pofryzjerze0.jpg[/URL] śliczna mordka :p [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]ale ja bym mu małą korektę fryzury zrobiła...[/COLOR][/SIZE]

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='laurin']Witamy [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/885.gif[/IMG]

Ja kocham wszystkie zwierzaczki! Chętnie przygarnęłabym koteczka ale mój M się nie chce zgodzić...

cudny pysiulek [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8FA.gif[/IMG] [url]http://img52.imageshack.us/img52/6337/pofryzjerze0.jpg[/url][/QUOTE]
Cześć Laurin :loveu:
Szkoda ,że mąż nie chce kota :(

Posted

[quote name='*kleo*'][URL]http://img52.imageshack.us/img52/6337/pofryzjerze0.jpg[/URL] śliczna mordka :p [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]ale ja bym mu małą korektę fryzury zrobiła...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
No właśnie , mi też coś nie grało w tej fryzurze ,a mianowicie zadługi płaszczyk i przód mu zostawiła.
Ale poszłam wczoraj i mu skróciła :p

Posted

[quote name='Borówka16']No właśnie , mi też coś nie grało w tej fryzurze ,a mianowicie zadługi płaszczyk i przód mu zostawiła.
Ale poszłam wczoraj i mu skróciła :p[/QUOTE]
No to dobrze, bo do tej długiej falbany taka krótka główka była nieproporcjonalnie mała ;)
I na przyszłość - niech mu nie obcina uszu tak nisko.

Posted

[quote name='Paulinka10']Cześć Wam:)ale słodziak z niego,wygląda jak szczeniaczek:loveu::loveu:[/QUOTE]
Hej :multi:

[quote name='*kleo*']No to dobrze, bo do tej długiej falbany taka krótka główka była nieproporcjonalnie mała ;)
I na przyszłość - niech mu nie obcina uszu tak nisko.[/QUOTE]
Dzięki Klaudia za porady ;)
Jak bym mogła to bym chodziła do Ciebie albo do Nati28 ,ale Wy mieszkacie za daleko :placz:

Posted

[quote name='Borówka16']No z Łodzi , z Łodzi :)
A Ty nie przyjedziesz ta taki kurs ? ;)[/QUOTE]
Na razie nie, ale może kiedyś? A ogólnie to kilka lat temu bywałam w Łodzi od czasu do czasu.
Chociaż ja to bym bardziej chciała jakiś taki prawdziwy, porządny kurs trymowania przejść, bardzo mnie interesuje i chciałabym się kiedyś nauczyć tak zupełnie poprawnie to robić.

Posted

[quote name='*kleo*']Na razie nie, ale może kiedyś? A ogólnie to kilka lat temu bywałam w Łodzi od czasu do czasu.
Chociaż ja to bym bardziej chciała jakiś taki prawdziwy, porządny kurs trymowania przejść, bardzo mnie interesuje i chciałabym się kiedyś nauczyć tak zupełnie poprawnie to robić.[/QUOTE]
Jak będziesz to się koniecznie musimy spotkać :p
Trymowanie- fajna rzecz ;)

Posted

[quote name='Borówka16']Jak będziesz to się koniecznie musimy spotkać :p
Trymowanie- fajna rzecz ;)[/QUOTE]
Może na wystawę się wybiorę, chyba jakoś na jesieni macie krajówkę III i IX grupy nie?

A trymować lubię, wczoraj jednego westa przerywałam. A w bardziej odległej przyszłości planuję sobie sprawić jakiegoś szorstkacza ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Może na wystawę się wybiorę, chyba jakoś na jesieni macie krajówkę III i IX grupy nie?

A trymować lubię, wczoraj jednego westa przerywałam. A w bardziej odległej przyszłości planuję sobie sprawić jakiegoś szorstkacza ;)[/QUOTE]
Tak ,tak mamy ;)

Posted

[quote name='Borówka16']Tak ,tak mamy ;)[/QUOTE]
No to dobrze pamiętałam. Ulka wtedy już będzie w młodzieży, więc kto wie, może przyjedziemy :p

Posted

[quote name='Borówka16']Ulci zawsze dobrze idzie :)[/QUOTE]
Jeśli 'zawsze' można powiedzieć o trzech wystawach, to by się zgadzało :eviltong: Ale w młodzieży już większa konkurencja ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Jeśli 'zawsze' można powiedzieć o trzech wystawach, to by się zgadzało :eviltong: Ale w młodzieży już większa konkurencja ;)[/QUOTE]
Ulcia i tak pokona tą konkurencję :p

Posted

[quote name='Borówka16']Ulcia i tak pokona tą konkurencję :p[/QUOTE]
Zobaczymy za 2 miesiące, od września już do młodzieży przechodzi, a o wynikach zawsze informuję (dziewczyny by mnie pewnie zabiły, jakbym nie pisała jak poszło :evil_lol:), wtedy się okaże, czy miałaś rację :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Zobaczymy za 2 miesiące, od września już do młodzieży przechodzi, a o wynikach zawsze informuję (dziewczyny by mnie pewnie zabiły, jakbym nie pisała jak poszło :evil_lol:), wtedy się okaże, czy miałaś rację :eviltong:[/QUOTE]
A zobaczysz ,że miałam :eviltong:

Posted

Cześć Dziewuchy :eviltong:
Na weeken zmykamy na działkę , wracamy z fotkami :cool3:
Proszę się dobrze zająć galerią , tzn. powycierać kurze , poodkurzać :evil_lol:
Buźki , trzymajcie się :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Cześć Olka :multi:
Baw się dobrze na działce.
Galerię oczywiście przypilnujemy.:p[/QUOTE]
Hej Jolciu :loveu:
Właśnie wróciłam z działki , fotki nie wiem czy dziś czy jutro będą ,bo padnięta jestem...
Po drodze był wielki korek , myślałam ,że już nie dojedziemy...

Posted

Witam u Ciebie Borówko:) przyjdę na fotki jak będą:) i gdzie moge znaleść wątek Grey'a ? jest u Ciebie czy może już nie, bo kiedyś czytałam że ktoś miał po niego (chyba) przyjść.. ;)??