*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [URL]http://img52.imageshack.us/img52/6337/pofryzjerze0.jpg[/URL] śliczna mordka :p [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]ale ja bym mu małą korektę fryzury zrobiła...[/COLOR][/SIZE] Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='laurin']Witamy [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/885.gif[/IMG] Ja kocham wszystkie zwierzaczki! Chętnie przygarnęłabym koteczka ale mój M się nie chce zgodzić... cudny pysiulek [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8FA.gif[/IMG] [url]http://img52.imageshack.us/img52/6337/pofryzjerze0.jpg[/url][/QUOTE] Cześć Laurin :loveu: Szkoda ,że mąż nie chce kota :( Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*'][URL]http://img52.imageshack.us/img52/6337/pofryzjerze0.jpg[/URL] śliczna mordka :p [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]ale ja bym mu małą korektę fryzury zrobiła...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] No właśnie , mi też coś nie grało w tej fryzurze ,a mianowicie zadługi płaszczyk i przód mu zostawiła. Ale poszłam wczoraj i mu skróciła :p Quote
Paulinka10 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Cześć Wam:)ale słodziak z niego,wygląda jak szczeniaczek:loveu::loveu: Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Borówka16']No właśnie , mi też coś nie grało w tej fryzurze ,a mianowicie zadługi płaszczyk i przód mu zostawiła. Ale poszłam wczoraj i mu skróciła :p[/QUOTE] No to dobrze, bo do tej długiej falbany taka krótka główka była nieproporcjonalnie mała ;) I na przyszłość - niech mu nie obcina uszu tak nisko. Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Paulinka10']Cześć Wam:)ale słodziak z niego,wygląda jak szczeniaczek:loveu::loveu:[/QUOTE] Hej :multi: [quote name='*kleo*']No to dobrze, bo do tej długiej falbany taka krótka główka była nieproporcjonalnie mała ;) I na przyszłość - niech mu nie obcina uszu tak nisko.[/QUOTE] Dzięki Klaudia za porady ;) Jak bym mogła to bym chodziła do Ciebie albo do Nati28 ,ale Wy mieszkacie za daleko :placz: Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 A Ty z Łodzi jesteś tak teraz patrzę - moja mama robiła tam kurs ;) Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']A Ty z Łodzi jesteś tak teraz patrzę - moja mama robiła tam kurs ;)[/QUOTE] No z Łodzi , z Łodzi :) A Ty nie przyjedziesz ta taki kurs ? ;) Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Borówka16']No z Łodzi , z Łodzi :) A Ty nie przyjedziesz ta taki kurs ? ;)[/QUOTE] Na razie nie, ale może kiedyś? A ogólnie to kilka lat temu bywałam w Łodzi od czasu do czasu. Chociaż ja to bym bardziej chciała jakiś taki prawdziwy, porządny kurs trymowania przejść, bardzo mnie interesuje i chciałabym się kiedyś nauczyć tak zupełnie poprawnie to robić. Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']Na razie nie, ale może kiedyś? A ogólnie to kilka lat temu bywałam w Łodzi od czasu do czasu. Chociaż ja to bym bardziej chciała jakiś taki prawdziwy, porządny kurs trymowania przejść, bardzo mnie interesuje i chciałabym się kiedyś nauczyć tak zupełnie poprawnie to robić.[/QUOTE] Jak będziesz to się koniecznie musimy spotkać :p Trymowanie- fajna rzecz ;) Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Borówka16']Jak będziesz to się koniecznie musimy spotkać :p Trymowanie- fajna rzecz ;)[/QUOTE] Może na wystawę się wybiorę, chyba jakoś na jesieni macie krajówkę III i IX grupy nie? A trymować lubię, wczoraj jednego westa przerywałam. A w bardziej odległej przyszłości planuję sobie sprawić jakiegoś szorstkacza ;) Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']Może na wystawę się wybiorę, chyba jakoś na jesieni macie krajówkę III i IX grupy nie? A trymować lubię, wczoraj jednego westa przerywałam. A w bardziej odległej przyszłości planuję sobie sprawić jakiegoś szorstkacza ;)[/QUOTE] Tak ,tak mamy ;) Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Borówka16']Tak ,tak mamy ;)[/QUOTE] No to dobrze pamiętałam. Ulka wtedy już będzie w młodzieży, więc kto wie, może przyjedziemy :p Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']No to dobrze pamiętałam. Ulka wtedy już będzie w młodzieży, więc kto wie, może przyjedziemy :p[/QUOTE] Przyjeżdżaj , przyjeżdżaj ! :D Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Trochę to ode mnie drogi jest do przejechania, zobaczy się jak Ulce będzie szło i wtedy zdecyduję. Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']Trochę to ode mnie drogi jest do przejechania, zobaczy się jak Ulce będzie szło i wtedy zdecyduję.[/QUOTE] Ulci zawsze dobrze idzie :) Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Borówka16']Ulci zawsze dobrze idzie :)[/QUOTE] Jeśli 'zawsze' można powiedzieć o trzech wystawach, to by się zgadzało :eviltong: Ale w młodzieży już większa konkurencja ;) Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']Jeśli 'zawsze' można powiedzieć o trzech wystawach, to by się zgadzało :eviltong: Ale w młodzieży już większa konkurencja ;)[/QUOTE] Ulcia i tak pokona tą konkurencję :p Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Borówka16']Ulcia i tak pokona tą konkurencję :p[/QUOTE] Zobaczymy za 2 miesiące, od września już do młodzieży przechodzi, a o wynikach zawsze informuję (dziewczyny by mnie pewnie zabiły, jakbym nie pisała jak poszło :evil_lol:), wtedy się okaże, czy miałaś rację :eviltong: Quote
Borówka16 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']Zobaczymy za 2 miesiące, od września już do młodzieży przechodzi, a o wynikach zawsze informuję (dziewczyny by mnie pewnie zabiły, jakbym nie pisała jak poszło :evil_lol:), wtedy się okaże, czy miałaś rację :eviltong:[/QUOTE] A zobaczysz ,że miałam :eviltong: Quote
Borówka16 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Cześć Dziewuchy :eviltong: Na weeken zmykamy na działkę , wracamy z fotkami :cool3: Proszę się dobrze zająć galerią , tzn. powycierać kurze , poodkurzać :evil_lol: Buźki , trzymajcie się :loveu: Quote
*Jot* Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Cześć Olka :multi: Baw się dobrze na działce. Galerię oczywiście przypilnujemy.:p Quote
Borówka16 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='jot11']Cześć Olka :multi: Baw się dobrze na działce. Galerię oczywiście przypilnujemy.:p[/QUOTE] Hej Jolciu :loveu: Właśnie wróciłam z działki , fotki nie wiem czy dziś czy jutro będą ,bo padnięta jestem... Po drodze był wielki korek , myślałam ,że już nie dojedziemy... Quote
chrupcia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Witam u Ciebie Borówko:) przyjdę na fotki jak będą:) i gdzie moge znaleść wątek Grey'a ? jest u Ciebie czy może już nie, bo kiedyś czytałam że ktoś miał po niego (chyba) przyjść.. ;)?? Quote
Recommended Posts