Zofija Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [FONT=Times New Roman]W cieszyńskim schronisku pojawiły się dwa rozkoszne szczeniaczki. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Aktualnie przebywają w domu tymczasowym, ale pilnie szukają domów stałych!!! [/FONT] [FONT=Times New Roman]Mają około 3 miesięcy. To pieski. Nie będą duże. Dostały na imię Kacper i Tonik. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt : Anita tel.: 519-154-848 e-mail: [email protected] lub Kasia 785-04-04-04 e-mail: [email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]A to my:)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Zofija Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Zrobiłam ogłoszenia na: www.adopcjepsow.org www.adopcjapsa.pl www.adopcje.org www.przygarnijzwierzaka.pl www.petsy.pl Quote
Zofija Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Dzisiaj dostałam maila od BlueHorn, ze one są takie tycie tycie i przekochane:) do góry z piesiami Quote
Zofija Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 nowe zdjęcia ślicznotek do zjedzenia:) Quote
Blue_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Maleństwa mają już swoje domki.Kacperek,który nazywa się teraz Tosiek jest w dobrych rekach u pani z Gliwic.I on i pani sa w siódmym niebie.Kacperek trafił do Cieszyna do dobrej rodziny,która ubóstwia pieska. Quote
Blue_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Cieszę się bardzo,że kolejny psiak z mojego tymczasu znalazł dobry domek:) Quote
Blue_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Melduję,że szczeniaczki mają się bardzo dobrze. Kacperek teraz wabi się Tosiek trafił naprawdę w dobre ręce do pańci w Gliwicach.Jest oczkiem w głowie,kochany,zadbany i rosnie jak na drożdżach.Tosiek mniejszy braciszek tez ma się dobrze,przebywa w Cieszynie :) Quote
Recommended Posts