Magda Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Kissi!! Rosnij zdrowo malenstwo kochane:loveu::loveu: Quote
marlena924 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Happy Birthay Kassie, Happy Birthday Kassie...:Dog_run: :BIG: :new-bday: from:Marlena&Toffi Quote
SwEet_LiLi Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Dziekujemy Bardzo za Wszytkie życzonka ...:multi: Quote
marlena924 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Kassi piękna...A te ubranka... Zapraszamy do nas :loveu: Quote
Magda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Co tak skromniutko? Wiecej zdjec prosimy:mad: Takie malenstwo trzeba focic i focic!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='SwEet_LiLi'] Dzisiejsza Kassi .... Kassi jest śliczniutka, tylko co tak mało ?? :shake: Quote
SwEet_LiLi Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Zapraszam Wieczorkiem na Foteczki Kassuni... Juz są gotowe tylko musze pozmniejszac i wysłać na serwer :mad: Quote
Magda Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Zapraszam Wieczorkiem na Foteczki Kassuni... Juz są gotowe tylko musze pozmniejszac i wysłać na serwer :mad: Jeej! To ja bede na pewno:loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Zapraszam Was ...Na film Pt. " Jak pies z Kotem ..." Wystąpili ... W roli głównej : Kasandra & Sylwester Quote
SwEet_LiLi Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Wybaczcie źle sie czuje ... I do tego przycina się okropnie imageshack.us i nie moge przesłac fotek :mad: Może późniejszym wieczorkiem jak serwer się zwolni ... Jak nie to jutro z rana ... Pozdrawiam Quote
Nitka&Gosia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 :evil_lol: świetne fotki ;) Jaaaa chora jestem ;| Po dysce ;p :p Pozdrawiamy Nitka i Gosia ;D Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ooo.... to mam nadzieje, ze sie poczujesz lepiej , a imageshack bedzie dzialal nalezycie:lol::lol: To w takim razie nadal czekam:roll: Quote
Figusia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ojejku ale słodziutka :loveu: I jeszcze zdjęcia z misiem...miodzio:loveu: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Jejku jaka sliczna!!:loveu::loveu: Kissi sama powinna miec takie ubranko;) Quote
SwEet_LiLi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Przepraszam że tak na raty ... ale ten imegeshack ...raz mi działa raz nie :mad: Quote
SwEet_LiLi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jejku jaka sliczna!!:loveu::loveu: Kissi sama powinna miec takie ubranko;) Yhhmm... Nie Kissi ..Tylko Kassi ...:oops: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Nie szkodzi! Skad ty masz tyle misiow z Kubusia Puchatka?:lol::lol: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Yhhmm... Nie Kissi ..Tylko Kassi ...:oops: A przepraszam! Zapomnialam jak sie je odmienia:oops::oops: Quote
SwEet_LiLi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Magda_Miki napisał(a):Nie szkodzi! Skad ty masz tyle misiow z Kubusia Puchatka?:lol::lol: Bo ..Bo.... Jestem jego Fanką :oops: Trocha stara już jestem ... Ale uwielbam go :loveu: Dywan mam w Kubulka ..obrazy na ścianie ... Mnustwo maskotek ... piżame nawet :oops: I firanko-zasłonki w okanch też ... Kubusiowe ...:loveu: I oczywiście ....smycz do kluczy ... breleoczki itp obowiązkowo ... :cool3: Puchatkowe ... A na "waleftynki" Mojemu nażeczonemu ... Kupiłam Tygryska ( Puchatkowego) z serduchem "kocham Cie" :loveu: Chyba mnie zakatrupi .. Bo czasem ma ju.z dość ... i jak zobaczy jakiegoś Kubusia to mówi ... "tego już masz ..tego też ..." a za chwile .."Ty masz już wszytkie" :evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Przygotowanie do ataku ... I atak ... Przepraszam za jakość ..troszke ciemnawe .. :oops: Quote
SwEet_LiLi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Na balkon ... NOo wypuście mnie tam ... NoOo dalej ... Tak ... Oo tak ... JesOoOs ... gdzie ten Sylwester tam wlazł ... Ja wole poobserwować otoczenie z tąd ... Ok...tyle wystarczy ...Teraz do domku .. Quote
SwEet_LiLi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 A teraz pokaże wam mojego ....mojego... " Przyszłego mężulka" Co tak wolno ... Szybciej ... Quote
Recommended Posts