Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [SIZE=4][B]DZIEŃ OTWARTY SCHRONISKA W KATOWICACH[/B]
[/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=Red][B]8 maja[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=Red]-[SIZE=5] sobota[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=4]
[B] 10.00. - 16.00.[/B][/SIZE]

[B] ul. Milowicka 1 b

[SIZE=4][COLOR=Red]ZAPRASZAMY[/COLOR][/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT]

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bart kocha wybiórczo
na niektórych szczeka jak wchodzę do budynku a nie wypuszczę go to głośno zawodzi
cieszy się jak mnie widzi, biega szczeka i zaczyna się bawić
jest na prawdę słodkim micholem
jak zrobi się cieplej to pojedzie na kastrację i przy okazji najprawdopodobniej zostanie obcięty( futro jest w strasznym stanie brudne i pokołtunione)
na dzień dzisiejszy wstrzymuję akcę ogłaszania Bartuia , bardzo prawdopodobne, że zostanie rezydentem)

Posted

[quote name='kuba123']Bart kocha wybiórczo
na niektórych szczeka jak wchodzę do budynku a nie wypuszczę go to głośno zawodzi
cieszy się jak mnie widzi, biega szczeka i zaczyna się bawić
jest na prawdę słodkim micholem
jak zrobi się cieplej to pojedzie na kastrację i przy okazji najprawdopodobniej zostanie obcięty( futro jest w strasznym stanie brudne i pokołtunione)
na dzień dzisiejszy wstrzymuję akcę ogłaszania Bartuia , bardzo prawdopodobne, że zostanie rezydentem)[/QUOTE]

Gdzie rezydentem?
Aga...wyślij mi swój nr telefonu...ten stary mi daje komunikat,że nie ma takiego numeru...

Posted

Bart zostanie na Maciejkowicach,
remont ruszył pełną parą, mamy już biuro, następna w kolejności łazienka z ambulatorium, stawia się powoli ogrodzenie
jak już wszystko bedzie , to postawimy Bartowi wielki kojec z budą( mamy go już na stanie) i będziemy mieli swojego benia fundacyjnego
takie są postanowienia na dziś
co do zachowania Barta, to ciągle jest tak samo
do Jarka pała miłością , do mnie też chętnie podchodzi, przytula się, zaprasza do zabawy,ale do innych, którzy równie często są tam jak ja a może nawet częściej podchodzi z rezerwą lub wcale
są tez tacy, na których szczeka namiętnie, choć nic mu nie zrobili

zuzliku mój nowy numer 791695574

Posted

[quote name='kuba123']Bart zostanie na Maciejkowicach,
remont ruszył pełną parą, mamy już biuro, następna w kolejności łazienka z ambulatorium, stawia się powoli ogrodzenie
jak już wszystko bedzie , to postawimy Bartowi wielki kojec z budą( mamy go już na stanie) i będziemy mieli swojego benia fundacyjnego
takie są postanowienia na dziś
co do zachowania Barta, to ciągle jest tak samo
do Jarka pała miłością , do mnie też chętnie podchodzi, przytula się, zaprasza do zabawy,ale do innych, którzy równie często są tam jak ja a może nawet częściej podchodzi z rezerwą lub wcale
są tez tacy, na których szczeka namiętnie, choć nic mu nie zrobili

zuzliku mój nowy numer 791695574

Nawet się dziwię,że ten pomysł i decyzja jednak mi sie podobają...ale co to za fundacja,która nie ma swojego beniutki? Bardzo się ciesze i będę czekać na info o kojcu Bertowym!
Kubusiu...tylko odwiedzaj chłopinkę często...widać Cię potrzebuje!

Nr sobie zapisałam!

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaa ja wrzuciłam w google co innego i wyszło mi mazowieckie i zgłupiałam ....

tak czy siak ...

potwierdzam słowa cioteczki Zuzlikowej co to za Fundacja co nie ma na stanie bernardyna toz to wizytówka piekna dostojnośći psiej

Posted

Uważam, że można przestać szukać domu psu czy kotu całkowicie nieadopcyjnemu. Bart jest całkowicie adopcyjny i nie ma powodu, żeby mu domu nie znaleźć. W Fundacji każde miejsce się liczy i domu Bartowi szukac trzeba. Jesli ktoś może pomóc, niech pomoże.

Posted

[quote name='jotka']Uważam, że można przestać szukać domu psu czy kotu całkowicie nieadopcyjnemu. Bart jest całkowicie adopcyjny i nie ma powodu, żeby mu domu nie znaleźć. W Fundacji każde miejsce się liczy i domu Bartowi szukac trzeba. Jesli ktoś może pomóc, niech pomoże.

JUŻ NIC NIE ROZUMIEM!
nIE MOGĄ NAPŁYWAĆ SPRZECZNE INFORMACJE I POLECENIA OD OPIEKUNÓW bARTA...jeśli takie są,to mylą wszystkich,a za dużo jest teraz psiaków w potrzebie by pozwalać sobie na takie sytuacje...po informacji by zaprazestać szukania,wiele osób odpuściło,bo Bart jest bezpieczny...

Tu musza być jednoznaczne decyzje i wskazówki!
I sory...jeśli będzie znowu trzeba ogłaszać chłopaka będę mogła robić je za kilka dni- jest wiele nowych benków i innych psiaków nie tylko z powodzi.

Posted

[quote name='ANETTTA']UCIESZYŁYSMY SIE Z TEJ INF ...OD KUBY ...

NO NIC SZUKAJMY PSU DOMKU

NA www.bernardyn.com.pl go chyba nie ma

Zweryfikowałam informacje od Kubusia...jest aktualna!!!
Jeśli pojawi się super domek niedaleko...i Bart zaakceptuje ludzi,nikt nie stanie na przeszkodzie by tam zamieszkał!Teraz nie szuka się jednak domu w Polsce...Bart jest fundacyjny i ma tam swoich ukochanych i akceptowanych ludzi oraz swoje miejsce na ziemi!Będzie miał też swój kojec i swoją budę...specjalnie dla niego wybudowaną!

Nie ogłaszamy Barta na forach ogólnopolskich!

Bartuniu...Ty wiesz!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Barta przyjedzie dziś poznać rodzina z Bytomia
mieszkają w kamienicy z ogródkiem dwoje nastolatków i rodzice
nie znaczy to, że na pewno dostaną psa
wiele zależy od ich determinacji jak i reakcji samego Barta
co do zdjęć to muszę zmęczyć Publikację to porobi

Posted

przyjechali- tata i synowie
poszliśmy na wspólny spacer
Bart początkowo nie zwracał na nich szczególnie uwagi ale po kilku chwilach prosił pana o głaski
ustaliliśmy, że rodzina przyjedzie jeszcze kilka razy zanim wezmą Barta do domu
następne spotkanie w piątek

Posted

JOMA napisał(a):
Czyli jest szansa :lol:

Ozywiście,że jest i zawsze była.
Bardzo się będę cieszyć,jeśli Bart zaakceptuje rodzinę i zamieszka w swoim własnym domu,blisko Was...będzie pewność,że nie zostanie wyrzucony i będzie szczęśliwy...dzięki,że nie rezygnowaliście i rozumiem motywy szukania w okolicy domku!
Trzymam kciuki za ciepły,sympatyczny dom dla Barta!Niech znajdzie tego jednego człeka do kochania!

• 2 weeks later...
Posted

po przeprowadzeniu wielu rozmów między sobą i z dziewczyną od beniów doszliśmy do wniosku, że Bart zaczeka na nowy dom, po rozmowie przeprowadzonej z chętnymi wiem, że podjęliśmy słuszną decyzję,
pan powiedział, że nie podołałby opiece nad bernardynem i poszukają mniejszego psa,żeby chłopcy również dali sobie z nim radę

Posted

kuba123 napisał(a):
po przeprowadzeniu wielu rozmów między sobą i z dziewczyną od beniów doszliśmy do wniosku, że Bart zaczeka na nowy dom, po rozmowie przeprowadzonej z chętnymi wiem, że podjęliśmy słuszną decyzję,
pan powiedział, że nie podołałby opiece nad bernardynem i poszukają mniejszego psa,żeby chłopcy również dali sobie z nim radę

I zawsze należy bardzo dogłębnie rozpatrywać sprawę adopcji...Bart,jeśli ma trafić na swój dom,to trafi,a lepiej poczekać,niż dopuścić do następnej traumy i urazu...szkoda psiaka na to.