Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Bleki został przywieziony po wypadku do Kliniki Weterynaryjnej w Cieszynie. Ma około 5 lat. Stracił w wypadku oko, ma przetraconą szczęke. Jak trafi do schronu to przepadnie!!!! Bedzie wysterylizowany w ten weekend. Piesek jest bardzo przyjazny, potrzeby załatwia na zewnątrz. Dogaduje się z innymi zwierzkami.[/FONT]
[FONT=Arial]PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY LUB STAŁY MA CZAS DO ŚRODY POTEM IDZIE DO SCHRONU!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=Arial]Kontakt: Fundacja Dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "Emir" Kasia 785-04-04-04 e-mail [email protected] lub Zosia -508-063-271 e-mail: [email protected][/FONT]
[FONT=Arial]PIESIO ZOSTAŁ ADOPTOWANY PRZEZ PANIA, KTÓRA WZIEŁA GO NA ŚWIĘTA:)[/FONT]

Posted

choma napisał(a):
Zofija, napisz proszę jakiej opieki wymaga, czy to oko to stara czy świeża rana?Czy szczęka zrośnie się sama?Jak reaguje na koty?

Piesio jest w klinice i dobrzez reaguje na inne psy i koty. Je wszystko w miarę możliwości. Widziałam go osobiscie i rozmawiałam z Pania Ola i mówiła, ze piesek jest bezproblemowy- w klinice mają też dwa koty.

Posted

Zofija napisał(a):
Podnoszę Blekusia- może ktoś wypatrzy i pomoże

Zofija mogę mu tylko zrobić allegro wyróżnione. Czy na 100% pójdzie do schroniska w środę jak sie nie znajdzie DT?

Posted

asl napisał(a):
Zofija mogę mu tylko zrobić allegro wyróżnione. Czy na 100% pójdzie do schroniska w środę jak sie nie znajdzie DT?

Ja już go nie mam gdzie upchnąć dwóm moim przyjaciółkom wcisnełam 2 bidy schroniskowe, to i tak jest sukces. Cholera, piesek jest bezproblemowy. Byłam widziałam. Jak on pójdzie do schronu to koniec dla niego. Okropnie się czuję w takich sytuacjach kiedy nie wiem co zrobić....

Posted

Zofija napisał(a):
no to jutro ostatni dzień............ jak nie będzie nikogo to idzie do schronu

Pytałam znajomej czy nie zna kogoś kto by go wziął na święta, ale niestety... Na dodatek miała podobny telefon do mojego w sprawie innego psa... owczarka... .