Zofija Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Arial]Bleki został przywieziony po wypadku do Kliniki Weterynaryjnej w Cieszynie. Ma około 5 lat. Stracił w wypadku oko, ma przetraconą szczęke. Jak trafi do schronu to przepadnie!!!! Bedzie wysterylizowany w ten weekend. Piesek jest bardzo przyjazny, potrzeby załatwia na zewnątrz. Dogaduje się z innymi zwierzkami.[/FONT] [FONT=Arial]PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY LUB STAŁY MA CZAS DO ŚRODY POTEM IDZIE DO SCHRONU!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]Kontakt: Fundacja Dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "Emir" Kasia 785-04-04-04 e-mail [email protected] lub Zosia -508-063-271 e-mail: [email protected][/FONT] [FONT=Arial]PIESIO ZOSTAŁ ADOPTOWANY PRZEZ PANIA, KTÓRA WZIEŁA GO NA ŚWIĘTA:)[/FONT] Quote
asl Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Biedaczek. Do środy?? To prawie "już"... :( Quote
choma Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zofija, napisz proszę jakiej opieki wymaga, czy to oko to stara czy świeża rana?Czy szczęka zrośnie się sama?Jak reaguje na koty? Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 choma napisał(a):Zofija, napisz proszę jakiej opieki wymaga, czy to oko to stara czy świeża rana?Czy szczęka zrośnie się sama?Jak reaguje na koty? Piesio jest w klinice i dobrzez reaguje na inne psy i koty. Je wszystko w miarę możliwości. Widziałam go osobiscie i rozmawiałam z Pania Ola i mówiła, ze piesek jest bezproblemowy- w klinice mają też dwa koty. Quote
Zofija Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Podnoszę Blekusia- może ktoś wypatrzy i pomoże Quote
asl Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Zofija napisał(a):Podnoszę Blekusia- może ktoś wypatrzy i pomoże Zofija mogę mu tylko zrobić allegro wyróżnione. Czy na 100% pójdzie do schroniska w środę jak sie nie znajdzie DT? Quote
Zofija Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 asl napisał(a):Zofija mogę mu tylko zrobić allegro wyróżnione. Czy na 100% pójdzie do schroniska w środę jak sie nie znajdzie DT? Ja już go nie mam gdzie upchnąć dwóm moim przyjaciółkom wcisnełam 2 bidy schroniskowe, to i tak jest sukces. Cholera, piesek jest bezproblemowy. Byłam widziałam. Jak on pójdzie do schronu to koniec dla niego. Okropnie się czuję w takich sytuacjach kiedy nie wiem co zrobić.... Quote
asl Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Fatalnie... Ja też nie znam nikogo kto by go przygarnął :( Quote
Zofija Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 no to jutro ostatni dzień............ jak nie będzie nikogo to idzie do schronu Quote
asl Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zofija napisał(a):no to jutro ostatni dzień............ jak nie będzie nikogo to idzie do schronu Pytałam znajomej czy nie zna kogoś kto by go wziął na święta, ale niestety... Na dodatek miała podobny telefon do mojego w sprawie innego psa... owczarka... . Quote
Recommended Posts