Angel Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [SIZE="6"]HEKTOR HEKTOR to mieszaniec nowofunlanda. Ma około 4/5 lat.Jest spokojny i łagodny, uwielbia ludzi i spacery ;) Na spacerach między innymi psami lubi przewodzic ;D zawsze musi iść pierwszy;) Obwachuje cały teren i b.dobrze się przy tym bawi. Nie moze ustać chwili w jednym miejscu..uwielbia spacerować..i kocha szczotkowanie ;D W schronisku jest gryziony przez niektóre psy. Bardzo szybko przywiązuje sie do ludzi. Troche ciągnie na smyczy ale napewno da się go tego oduczyć. Hektor przebywa w schronisku AZOREK w Obornikach wielkopolskich W sprawie adopcji prosze o kontakt na e-mail: [email protected] Zdjęcia Hektora: http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/576/lp/84 :p:p:p:p:p:p:p:p Quote
Angel Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/115763-Newfy-w-potrzebie/page8 na samym dole jest wątek Hektora ;) i jeszcze dalej na tym forum sa o nim. Quote
Angel Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Banerek dla hektora: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/175685-HEKTOR-mieszaniec-nowofundlanda-czeka-na-dom"][img]http://i49.tinypic.com/2qmp1mv.png[/img][/URL] Nasz kochany misiak czeka nadal na dom.. Jest naprawde bardzo przyjaznym i kochanym psiakiem. [SIZE="4"][COLOR="#ff0000"]HEKTOR[/COLOR][/SIZE]: teraz będzie miał ok 3/4 lata. Jest przyjacielski, lubii węszyć i troche ciągnie na smyczy ale napewno gdyby ktoś poświęcił mu więcej czasu oduczyłby go tego.Dośc szybko przywiązuje sie do ludzi i jest to naprawde wierny pies. Kiedy tylko słyszy szelest papierka lub powie sie słowo ,,masz" odwraca sie i liczy na przysmak ;D Uwielbia szczotkowanie, chociaż jeslii długo to trwa to sie niecierpliwi i zaczyna szczekać. Bardzo lubi drapanie za uchem I ciągle chce byc głaskany. Jest cały czarny tylko ma biały krawat i białe skarpetki na łapkach. Kocha towarzystwo ludzi i bardzo mu tego brakuje. Bo w schronisku spędzam z nim ok. 20 min. Bardzo mi go żal ;( zresztą jak kazdego psa w schronisku ale jest gryziony przez inne psy ;(Raz był dośc mocno pogryziony i miał dużą rane. Ale wszystko się zagoiło. Tylko w tym miejscusierść jest jeszcze krutka. To piękny pies lecz nikt sie jakoś nim nie interesuje ;( Nadal czeka na dom.. Oby znalazł sie ktoś taki kto da mu dom pełen miłości.. Zdjęcia Hektora: [url]http://toz.obornikionline.pl/toz/s/z...e/id/576/lp/84[/url] Quote
Angel Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Niestety tak ;( nikt sie nim nie interesuje ;( a to taki wspaniały psiak.. Quote
Angel Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 __________________ dodało sie to samo przez przypadek kilka razy. Quote
Angel Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 __________________ dodało sie to samo przez przypadek kilka razy. Quote
Angel Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 A u Hektora nadal cicho ;( i zero zainteresowania ;( Quote
psiulka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hektorek do góry! W wątku niufowych pomocy zamieszczałam linki z jego ogłoszeniami, które kiedyś zrobiłam, można by je tutaj skopiować, chociaż nie wiem, które z nich są jeszcze aktualne. Raz miałam też odzew w sprawie Hektora, podałam kontakt, ale chyba nic z tego nie wyszło... Quote
missy87 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 o matko! jaki cudowny misiek! cud miód do miziania Quote
Angel Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 kurcze może jeszcze sie ktos odezwie w jego sprawie. bo taki biedny w tym schronisku ciągle go psy gryzą i znowu ma pogryziony kark ;( w sobote go chyba zamkne w jakimś boksie albo coś. Quote
Tia Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 To na karku nie jest od pogryzień raczej tam psiaki nie dosięgną bo taki malutki to on nie jest. Musi mieć jakieś zapalenie skóry czy coś...bo zbiera mu się ropa:( Albo ma pchły... Quote
Angel Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 możliwe ale sama widziałam jak Roki gryzie go po nogach to on siada a potem dolatuje Bazyl i Pikuś i go gryza ;/ Miejmy nadzieje że szybko znajdzie domek.. Quote
Tia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Najszczęśliwsza wiadomość nasz Hektor znalazł nowy dom w tym tygodniu:) To na karku ma leczone przez nowych właścicieli:) Bardzo sie cieszę, że w końcu znalazł domek należało mu się!:) Angel zmień tytuł wątku i poproś o przeniesienie;] Quote
Recommended Posts