Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='camelot']Witam

Jestem z Ełku, ale bardzo chciałabym wziąć Milę do domu bo po prostu mnie zaczarowała wygląda rzeczywiście jak aniołek i widać że jest kochana i zasługuję na dom o który tak dla niej walczycie szkoda że tam mało jest takich ludzi :) czy Mila nadal jest w schronisku ??

Pozdrawiam Cieplutko[/QUOTE]
tak Mila niestety jest da;ek w schronisku :(

Posted

[quote name='camelot']Witam

Jestem z Ełku, ale bardzo chciałabym wziąć Milę do domu bo po prostu mnie zaczarowała wygląda rzeczywiście jak aniołek i widać że jest kochana i zasługuję na dom o który tak dla niej walczycie szkoda że tam mało jest takich ludzi :) czy Mila nadal jest w schronisku ??

Pozdrawiam Cieplutko[/QUOTE]

Tak, Mila dalej przebywa w schronisku, czeka na dom . To świetna psinka :) W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny :)

Posted

Była iskierka nadziei ale chyba nici :(( Dalej czekamy .
Jeśli pragniesz czworonożnego przyjaciela , do zabawy tulenia i zimowych szaleństw na śniegu - szukasz właśnie Mili !!
Nie pozwól jej dłużej przebywać w schronisku !
Daj jej wolność , aby mogła biegać i cieszyć się zimą ..
Miłość, aby mogła poczuć, czym jest prawdziwy dom !!!!!!!

Posted

[quote name='agrabcia']Wznowiłam jej allegro. Nie moge uwierzyć, że ona jeszcze jest w schronie[/QUOTE]
moge być tą osobą co powie wspaniałą nowine MILA MA DOM!!!!!!! nareszcie :) adoptowała ją młoda kobieta z synem , syn był nią zachwycony :)