buddy2009 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='camelot']Witam Jestem z Ełku, ale bardzo chciałabym wziąć Milę do domu bo po prostu mnie zaczarowała wygląda rzeczywiście jak aniołek i widać że jest kochana i zasługuję na dom o który tak dla niej walczycie szkoda że tam mało jest takich ludzi :) czy Mila nadal jest w schronisku ?? Pozdrawiam Cieplutko[/QUOTE] tak Mila niestety jest da;ek w schronisku :( Quote
Confess Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='camelot']Witam Jestem z Ełku, ale bardzo chciałabym wziąć Milę do domu bo po prostu mnie zaczarowała wygląda rzeczywiście jak aniołek i widać że jest kochana i zasługuję na dom o który tak dla niej walczycie szkoda że tam mało jest takich ludzi :) czy Mila nadal jest w schronisku ?? Pozdrawiam Cieplutko[/QUOTE] Tak, Mila dalej przebywa w schronisku, czeka na dom . To świetna psinka :) W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny :) Quote
agrabcia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A u Milusi cisza! Będziesz jeszcze szczęśliwa ślicznotko- zobaczysz Quote
Confess Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Była iskierka nadziei ale chyba nici :(( Dalej czekamy . Jeśli pragniesz czworonożnego przyjaciela , do zabawy tulenia i zimowych szaleństw na śniegu - szukasz właśnie Mili !! Nie pozwól jej dłużej przebywać w schronisku ! Daj jej wolność , aby mogła biegać i cieszyć się zimą .. Miłość, aby mogła poczuć, czym jest prawdziwy dom !!!!!!! Quote
agrabcia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Wznowiłam jej allegro. Nie moge uwierzyć, że ona jeszcze jest w schronie Quote
buddy2009 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='agrabcia']Wznowiłam jej allegro. Nie moge uwierzyć, że ona jeszcze jest w schronie[/QUOTE] moge być tą osobą co powie wspaniałą nowine MILA MA DOM!!!!!!! nareszcie :) adoptowała ją młoda kobieta z synem , syn był nią zachwycony :) Quote
agrabcia Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wspaniałe wieści. Bardzo się ciesze.:multi::lol: Quote
Confess Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Widzę, że nie będę pierwsza :) Tak, Mila ma dom !!! Powodzenia kochana!!! :) Nareszcie los się do Ciebie uśmiechnął :)) Quote
Canaveral-staff Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 świetna wiadomość - mam nadzieję że się polubią - Ona jest na prawdę sliczna Quote
Canaveral-staff Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 świetna wiadomość :multi::multi: - mam nadzieję że się polubią - Ona jest na prawdę sliczna;);) Quote
Recommended Posts