Tola^^ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Znalazłam stronę schroniska: [url]http://www.wetserwis.com.pl/s/schronisko1.php?n=men2&z=s_j[/url] Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Tola^^'] ale gdzie to dać Rapiego do psów w nowym domu??[/QUOTE] a czemu tak koniecznie chcesz go gdzieś dawać? watek będzie tu gdzie jest tylko zostanie zamkniety czyli nie można nic w nim pisać :) Quote
Tola^^ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Ja nie wiem też co robić bo nigdy nie byłam w tamtym schronisku możemy zostawić mu wątek w psach do adopcji jak w najbliższych miesiącach nie będziemy nadal o nim nic wiedzieć to wątek przesuniemy... Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Tola^^']Znalazłam stronę schroniska: [url]http://www.wetserwis.com.pl/s/schronisko1.php?n=men2&z=s_j[/url][/QUOTE] ja też znalazłam ja ale jak klikałam to wyswietlała mi sie not found, teraz moge tam wejść :) Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Tola^^']Ja nie wiem też co robić bo nigdy nie byłam w tamtym schronisku możemy zostawić mu wątek w psach do adopcji jak w najbliższych miesiącach nie będziemy nadal o nim nic wiedzieć to wątek przesuniemy...[/QUOTE] i tak jak nic nie bedziemy pisać bo nie bedzie o czym jak psa nie ma to wątek zamkną, tak jest w regulaminie. Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Tola^^']Ja nie wiem też co robić bo nigdy nie byłam w tamtym schronisku możemy zostawić mu wątek w psach do adopcji jak w najbliższych miesiącach nie będziemy nadal o nim nic wiedzieć to wątek przesuniemy...[/QUOTE] i tak jak nic nie bedziemy pisać bo nie bedzie o czym jak psa nie ma to wątek zamkną, tak jest w regulaminie. Quote
elinka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='ana666']i tak jak nic nie bedziemy pisać bo nie bedzie o czym jak psa nie ma to wątek zamkną, tak jest w regulaminie.[/QUOTE] No to będę podnosić. ;) Dziewczyny, dlaczego tak Wam zależy na zamknięciu tego wątku? Jeśli nie będzie wątku, nie będzie można już pomóc Rapiemu. Skoro nie chcecie dalej pilotować sprawy Rapiego bo widzicie, że sprawa jest beznadziejna to nie ma sprawy. Nie musicie przecież obowiązkowo zgłaszać się tutaj. Ale proszę, nie zamykajcie wątku, dajcie szansę innym. Zamykając wątek nie będzie gdzie pisać co się aktualnie dzieje w sprawie Rapiego. Jeśli ktoś będzie chciał coś od którejś z Was to dopiero wtedy możecie przecież się włączyć. Zresztą będę pilnować wątek i gwarantuję, że sama Was wtedy przywołam.:cool3: Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ale kto ma pisać co aktualnie sie u niego dzieje? Znasz jakiś wolontariuszy z tego schronu gdzie jest? Bo ja nie... no watek moze sobie jeszcze być...można zadzwonić też do tego schronu sptyać jak sie Rapi ma :) Quote
elinka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ależ na wątku[SIZE=3] [FONT=Arial][SIZE=2]nie[/SIZE][/FONT][/SIZE] mamy pisać [FONT=Arial][SIZE=2]co się dzieje u[/SIZE][/FONT][SIZE=2] [/SIZE]Rapiego, bo wiadomo, że nikt tego nie sprawdzi ( przypuszczalny brak wolontariuszy i chęci ze str. schronu) [SIZE=2]ale co się dzieje w[/SIZE] sprawie Rapiego. Znając specyfikę Dogomanii poprzez kolejne posty wątek będzie sam się rozwijał i w ten sposób będziemy dowiadywać się jak się sprawy z Rapim mają. I tak na przykład zaraz zajrzę do Mapy Pomocy Dogomanakówi, może znajdę kogoś z okolic Poznania lub Obornik kto mógłby przyjąć do siebie Rapiego na DT? Quote
ana666 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 byłam dziś u rapiego, ma sie bardzo dobrze, uważam ze ma lepsze warunki niż w obornikach, bardzo dobrą opiekę ma, bardzo sie cieszył na widok opiekunki wiec widać ze sie nim dobrze zajmuje, jest w boksie z dwoma psami, wybieg jest zabiezpieczony zeby nie uciekał, miska pełna jedzenia :) Quote
Tia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Byłaś tam w schronisku:crazyeye: A jakieś jeszcze psiaki z naszego schroniska widziałaś? Cieszę się że ma lepiej należało mu się, a u nas cały czas na łańcuchu, rzadko wychodził na spacery i wgl:shake:...A są tam wolontariusze w schr? Quote
elinka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ana666, a czy zapytałaś się o ewentualny kontakt ze schroniskiem w sprawie Rapiego? Quote
ana666 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 widzialam wszystkie nasze psiaki i mają bardzo dobrze, nie ma wolontariuszy bo pracownicy tak dbaja o te psy ze wolontariusze nie miali co robic i zrezygnowali z wolontariatu. na spacery psy nie sa zabierane ale sa wypuszczane na ogromny wybieg. w ogole schron super prowadzony, psy są naprawde kochane a pracownice z taką miłoscia o nich opowiadały ze miło na sercu sie mi zrobiło, ja bym tam wszystkie nasze psy przeniosla... założyłam watek schronu poszukajcie na forum wielkopolskie. rapiego mozna oglaszać, ogłoszenia w ogóle są potrzebe bo mało kto tam zagląda, tylko trzeba dowiedzieć sie jaki on ma numer bo psy tam mają numery a nie imiona, moge tam zadzwonić i spytać o numer. Quote
elinka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Oglądając stronę internetową tamtego schroniska też odniosłam pozytywne wrażenie. Czyli zamiast DT może lepiej od razu Rapiemu szukać DS? Quote
elinka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jeśli ktoś chce i może pomóc Rapiemu to polecam bazarek ogłoszeniowy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176622-Bazarek-ogA-oszeniowy-dla-Ciaputki-z-Boguszyc-do-6-01-ZAPRASZAM[/URL] Quote
elinka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Rapi z ranka wita wszystkie Cioteczki! [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_22_11.gif[/IMG][/URL] Quote
Lilmo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Elinko czy to o ogłoszenia dla tego psiaka mnie prosiłaś ? Przeczytałam Twoje pytanie na którymś wątku, a wówczas byłam tylko na chwilkę na dogo, a później gdzieś mi umknęło to. Jak najbardziej mogę poogłaszać tego psiaka tylko napewno nie będzie to np. dzisiaj , gdyż mam na aktualną chwilkę inne 4 psy do ogłoszenia + zrobienie allegro, więc czasowo się nie wyrabiam. Jeżeli jednak nikt w ciągu najbliższych dni Wam nie pomoże, to ja napewno postaram się pomóc :) Quote
elinka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tak Lilmo, o tego pieska mi chodziło. Jeżeli można, to bardzo bym prosiła o pomoc z Twojej strony. Oczywiście, jak tylko będziesz mogła. A co tam! Poczekamy! ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
elinka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 mam nadzieję, że Rapiego nie zasypało [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_3.gif[/IMG][/URL] Quote
Lilmo Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Co z Rapim? Czy mam mu robić ogłoszenia? Jeżeli tak to z jakim tekstem i danymi kontaktowymi, gdyż wyczytałam, że zmieniło się miejsce jego pobytu ? Quote
elinka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Czy ktoś może udzielić informacji, gdzie jest teraz Rapi, bo już prawie od miesiąca pies mógł mieć porobione ogłoszenia, a tak niepotrzebnie chłopak traci swoją szansę.:mad: Quote
ana666 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 elinoko napisalysmy z Tola ze został przeniesiony do innego schronu i nie ma zadnych info o nim, to kogo pytasz? my nic nie wiemy, moge dac ci numer do schr w Jedrzejewie i zadzwon Quote
Recommended Posts