Ammiana Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 :placz:Poszukuję domu dla dwóch piesków (chłopiec "Tygrysek" i wysterylizowana dziewczynka "Czarna") które zostały mi po zmarłym teściu. Nie mam miejsca dla nich w domu, ani siły aby zajmować się czterema psami (posiadam 2 swoje psy). Przy takiej ilości tworzy się już stado i trudno nad nimi zapanować. Pieski są niedużych rozmiarów, bardzo sympatyczne. Na pewno dadzą nowemu opiekunowi wiele radości.:lol: Bardzo proszę o zrozumienie mojej sytuacji. Bardzo zależy mi na tym aby trafiły w dobre ręce. Wolałabym uniknąć konieczności oddania ich do schroniska. kontakt: 33-874-23-02 Pieski w tej chwili mieszkaja w Suchej Beskidzkiej... chowane sa w domku i na dwor wychodza na zadanie... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1bae0705fed172c4.html Quote
Ammiana Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Czy nikt tutaj nie zaglada? nikogo nie obchodzi los dwoch slicznych "ciapurkow" pomozcie znalesc im nowy dom... Quote
Ammiana Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Tygrysek juz nieaktualny... dzisiaj znalazl nowy dom... u kochajacej pani.. :) Quote
Ammiana Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Tygrysek powrócił ... niestety nowy dom był za blisko .... i pies z niego uciekał i powracał do dawnego domu. Tymczasem "czarna" już znalazła nowy dom na stałe bo do innego miasta. Tak więc dalej poszukujemy domu, z tym że dla Tygryska. Quote
aganela Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ammiana,na pewno zaglądają,ale wiesz z domami tymczasowymi ,to na dogo bardzo kiepściutko,bo wszystko zapchane psów w bród,trzeba je jak najwięcej rozreklamować zrobić ogłoszonka i czekać na domki,kto z dobrym sercem je przygarnie!Na pewno nie będzie żle!Musisz Tygryska ogłosić na pewno znajdzie w końcu dom! Może Tygrysek musi się przyzwyczaić do nowego domu?A to długo trwa..odzwyczaić się od miłości,której już nie ma.Ale na pweno w końcu pokocha nowych państwa! Quote
Recommended Posts