g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 ewelinabuck napisał(a):ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj uwazaj bo u mnie to 2 razy nie mowic wsiadam w pociag i jestem;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :-o :-o :-o Nie, wole zebys sie jeszcze cieszyla zyciem. :razz: Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 hahahahahaahahhahaahahahahahhahahhahahaha zycie mi mile ale ja sie ciebiem nie bojem;) ;) ;) ;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 ewelinabuck napisał(a):hahahahahaahahhahaahahahahahhahahhahahaha zycie mi mile ale ja sie ciebiem nie bojem;) ;) ;) ;) Ta, tylko jak bedzie zawal na miejscu to oczywiscie moja wina. :shake: Nie pisze sie na to. Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 mam zdrowe serducho i bije jak dzwon:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 No to mam jednym slowem przechlapane :o Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 A wiem... Postrasze TYMI zębami! :mad: Quote
psiulka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie przesadzam, gonia ma takie zdanie o sobie jakie ma - paszczurasty pasztet i tyle. :shake: Gonia chcesz dostac ode mnie w łeb za te słowa? :mad: Nie słuchajcie jej ona kłamie!!! :shake: g_o_n_i_a napisał(a):Jasne, taka mila i piekna, ze ludzie sie do mnie nie przyznaja.:shake: Kto niby? :crazyeye: Do Goni? :shake: Cambel napisał(a):PS A ja myślisz taka świenta i cudowna? W klasie jestem "wyrzutkiem" społeczenstwa, zawsze mam inne zdanie, i wohóle..:roll: Mamy wspólne zainteresowania... :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a):A wiem... Postrasze TYMI zębami! :mad: Aaaaa!!! Co za paszcza :diabloti: Jakie białe ząbusie :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :razz: takiej tez sie nie boje paszczy masz przechlapane jak bolka trampki sa dla ciebie fotki u mnie;) Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 psiulka napisał(a):Gonia chcesz dostac ode mnie w łeb za te słowa? :mad: Nie słuchajcie jej ona kłamie!!! :shake: Kto niby? :crazyeye: Do Goni? :shake: Mamy wspólne zainteresowania... :evil_lol: Aaaaa!!! Co za paszcza :diabloti: Jakie białe ząbusie :loveu: Nie kłamię, mówię prawde. Każdy kto mnie zna Ci to potwierdzi. :shake: A przyznają? Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 ewelinabuck napisał(a)::razz: takiej tez sie nie boje paszczy masz przechlapane jak bolka trampki sa dla ciebie fotki u mnie;) :shake: :shake: Lece ;) Quote
psiulka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie kłamię, mówię prawde. Każdy kto mnie zna Ci to potwierdzi. :shake: A przyznają? Ja Cię znam i nie potwierdzam :p A kto nie? Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 psiulka napisał(a):Ja Cię znam i nie potwierdzam :p A kto nie?:-( Z uprzejmosci tak mowisz.. Quote
psiulka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::-( Z uprzejmosci tak mowisz.. Wcale nie :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 psiulka napisał(a):Wcale nie :shake: Masz jeszcze jakies zdjęcia Mastera? :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Ładne, ładne? Oczywiscie fotka autorstwa Eweliny. Quote
psiulka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ładne, ładne? Oczywiscie fotka autorstwa Eweliny. Mam :loveu: Właśnie robie sobie konto na fotosiku :multi: Ładna :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ładne, ładne? Oczywiscie fotka autorstwa Eweliny. Faajowe :cool3: Jak ja kiedys tak próbowałam zdjęcie zrobić, to mi się całe rozmazało :roll: Pamiętam jak dziurę wypaliłam w dywanie takim zimnym ogniem :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 psiulka napisał(a):Mam :loveu: Właśnie robie sobie konto na fotosiku :multi: Ładna :loveu: To czekam na zdjęcie Plastusiowego Cambel napisał(a):Faajowe :cool3: Jak ja kiedys tak próbowałam zdjęcie zrobić, to mi się całe rozmazało :roll: Pamiętam jak dziurę wypaliłam w dywanie takim zimnym ogniem :eviltong: Ja kiedys probowalam ze świecą. Moj aparat nie ma porownania przy lustrzance Eweliny, wiec bylo kilka fot, ale dość fatalnych :shake: Quote
Cambel&Megi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Gonia... To..jest piękne! PIĘK-KNE! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczniaste i cudowne! Quote
psiulka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja już dzisiaj mykam :-( Obiecuję, że w poniedziałek (o ile nie wcześniej) dodam zdjęcia Mastusia i reszty Psiaczków. Muszę się nauczyc obsługiwac fotosika :razz: Gonia, spytam mamy i powiem Ci jutro :multi: Branocka :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Cambel napisał(a):Gonia... To..jest piękne! PIĘK-KNE! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczniaste i cudowne! :o Szokujecie mnie ludzie, co Wy widzicie niezwyklego w zwyklych fotkach? :razz: psiulka napisał(a):Ja już dzisiaj mykam :-( Obiecuję, że w poniedziałek (o ile nie wcześniej) dodam zdjęcia Mastusia i reszty Psiaczków. Muszę się nauczyc obsługiwac fotosika :razz: Gonia, spytam mamy i powiem Ci jutro :multi: Branocka :calus: Poczekam Naprawde nie musisz pytac Mamy. Jakos sobie poradzę... Azulek Lolot ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::o Szokujecie mnie ludzie, co Wy widzicie niezwyklego w zwyklych fotkach? :razz: No bo są takie...niezwykłe :loveu: I modelka jaka piękna :loveu: Bububu, ja muszę lecieć. Branoc :cool3: :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Cambel napisał(a):No bo są takie...niezwykłe :loveu: I modelka jaka piękna :loveu: Bububu, ja muszę lecieć. Branoc :cool3: :bye: Zgodzę się, ze modelka pikna :loveu: Branocka Cambel :bye: Quote
Recommended Posts