g_o_n_i_a Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Drapanko ;-) I usmiech ;-) Zachowajmy troche powagi... Ciekawe na jak długo? Quote
g_o_n_i_a Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Ale jak długo mozna byc powaznym? :evil_lol: Miłego wieczorku Quote
Imbirka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dzieńdobrywieczór, Azulka jak zwykle piękna:fadein: Quote
g_o_n_i_a Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Julia do nas nawet zaglądneła. :cool3: Moj obiektyw Quote
g_o_n_i_a Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 I taki jeden duuuuży kwiatusek ;-) Quote
Imbirka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 dzieńdoberek:lol: , gonia ja zaglądam tylko mało piszę, ale na bierząco się staram oglądać:lol: Quote
Teklunia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Witajcie :) TEn duży kwiatuszek jest zdecydowanie najładniejszy :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dzien dobry!! :multi: Julia, a czego to mało piszesz :mad: Kasia, naaaaajpiękniejszy :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Moj obiektyw ;-) Oczywiście wsrod kwiatuskow nie moglo zabraknąć TEGO JEDYNEGO :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Azulka postanowila sie zainteresowac kwiatuskami Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Azulka nie mogla znieść tego kwiatuska, co jej śmigał caly czas przed nochalem.. Coś mówiło: CHWYĆ! CHWYĆ KWIATUSZKA! Ale to coś nie mówiło, że kwiatek wcale nie smakuje jak kolacja z michy Chociaż po dłuższej chwili okazało się, ze kwiatuszek wcale nie jest taki ohydny. Aza nie zamierzała się ze mną dzielić kwiatuskiem... :shake: I go zabrała... :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Wiec gonia wzięla sobie własnego kwiatuszka i cóż? Jest kwiatuszek :evil_lol: I go już nie ma. :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 A teraz to już będzie tylko moj obiektyw. Niebo :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 No cóż, i tak tu praktycznie nikt nie zagląda więc zdjęcia wstawiam dla siebie. Różyczka Quote
g_o_n_i_a Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 No i różyczka w moim obiektywie poraz ostatni. Dobranoc :bye: Quote
Imbirka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 dzieńdoberek:multi: gonia, ale ty jesteś maruda:evil_lol: ja zaglądam i oglądam i widze co się u was dzieje:lol: , a nie piszę bo nie bardzo mam co, chwalić za dużo nie można bo obrośniesz w piórka, a tak to się starasz:evil_lol: ;) Quote
ewatr Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek:multi: gonia, ale ty jesteś maruda:evil_lol: ja zaglądam i oglądam i widze co się u was dzieje:lol: , a nie piszę bo nie bardzo mam co, chwalić za dużo nie można bo obrośniesz w piórka, a tak to się starasz:evil_lol: ;) Imbir1 :loveu: masz 100 % racji w tym co mówisz młodzież należy trzymac krótko :evil_lol: ;) bo sie za bardzo rozbestwi / Gonia tylko nie bij .........:shake: :mad: / i juz nie bedzie na co popatrzec na Azukowym i Edziowym wątku a tak : nawet cudne róże tu kwitna i można siedząc w pracy :eviltong: oko pocieszyć :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Wiecie co, ja sie powinnam obrazić. No to jak tak wpadacie, to chociaz napisalibyscie slowo typu "dzien dorby" i tyle. Mialabym tą radochę, ze ktos to ogląda, a nie pustki... :evil_lol: W takim razie dalej jedziemy, moj obiektyw ;-) Kotecek Goldki Pieseczki Borderki Beagle Dalmasek :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Dalej piesynki :multi: To chyba goldi Dobcio Quote
Recommended Posts