Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I][COLOR=royalblue]Paputki to moje są dziwne, jeden jest oswojony całkowicie, druga to dzika samica nie da się z nią skontaktować :lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Goniu jak spędziłaś dzień??[/COLOR][/I]

Posted

Bry wieczorek

[quote name='ewelinabuck']oniu dopiero wlazlam na neta banerki bedziesz miala jutro bardzo pozno bo jade na wystawe do Gorzowa[/quote]
Nic się nie dzieje Ewelinko - i tak chwała Ci za to, że masz cierpliwosc do moich wymagań :modla: Będę czekać cierpliwie :calus:

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Na pewno lepszy od mojego... [/COLOR][/I]
:placz:
[I][COLOR=#4169e1]"Zaraz coś wrzucę." - :mad: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]To ja chcem paputy :loveu: [/COLOR][/I][/quote]
Kiedyś moze byłby lepszy, złomek goopki z 2003 roku i jeszcze dziwne, ze robi zdjecia :-o
Nie mazaj sie :eviltong:
Jakoś tak wyszło, że wczoraj mi net padł, poszłam sobie z Azulkową księzyc przez okienko ogladać - Boszz ale cudny widok. Na niebie pełnia księżyca, a wokol niego maluteńkie chmureczki - takie baranki. I otaczały ten ksiezyc, im dalej od ksiezyca, tym baranki wieksze... I takie cudniaste światło na niego padało... A druga strona nieba, zupelnie inny świat - ciemno... I chmury takie dłuuugie i ciężkie. Łaa :loveu:
Ni ma paput :eviltong: Masz wybór: Azulkowa z ogrodka, moja chora twórczość i z dzisiejszego spacerku. A ten dzisiejszy spacerak błaa :placz::loveu: Nogi mam całe wydrapane od skakania w zbożu i ostach (no co, wazne, że sie wtedy podobało, a w szegolnosci Kroweńce), pogryzione przez bąki i jeszcze reka cała w plastrze, bo Aza zobaczyła bażanta i w ostatniej chwili chwycilam 20 metrówke, ale zanim ją zatrzymałam to przetarła mi skóre :placz: "za kare" siedziałam z nią jakies 10 minut i czekalam aż chociaz odrobine bol ustąpi. Wariatka jedna :loveu: Fajnie sie tak biega po cudzych polach :diabloti:

[quote name='Cambel']A ja ptaków nie lubię i Megi też :lol: Ale takie papużki są fajne :loveu:

Czekamy na fotki Gosiu! :cool3:[/quote]
Jeżeli chodzi w ogole o ptaki, uch ja mam tych z zewnątrz czasami dość. Na ogrodzie mamy mnóstwo drzew, wysokie choinki i itp. Aż czasem boje sie wyjść z domu maj - czerwiec to miesiace, kiedy młode wypadają z gniazd. Nie zlicze ile w tym roku musiałam "zbierać", dzisiaj też leżał młody szpak. Ech :-(
Fotki jutro. :lol:

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Paputki to moje są dziwne, jeden jest oswojony całkowicie, druga to dzika samica nie da się z nią skontaktować [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Goniu jak spędziłaś dzień??[/COLOR][/I][/quote]
Moje papugi też są takie. Dawniej, jak miałam nimfy i faliste (po parce), to nie było żadnego problemu. Samiec nimfy był taki pół dziki, jakoś sobie w droge nie wchodzilismy, ale jak przyszlo co do czego i trzeba bylo go zlapać, to wiedzialam jak złapać z nim kontakt - szalal doslownie z radosci, jak sie go po główce drapało :loveu: Samiczka była z dobrej hodowli, oswojona, cudowna. Co do falistych - z tamtych czasów została mi własnie Zielona, jej koleżanka była taka pół dzika, ale nie fuczała tak okrutnie jak samiec nimfy. A o nierozłączkach to w ogole nie ma co mowic - one zawsze były dzikie i te ich dzioby :-o :evil_lol:
Teraz z tej parki to Zielona jest oswojona całkowicie, a tamta nie. Za każdym razem jak kupowalam do towarzystwa dla Zielonej kogos to było to to dzikie (prócz Szaraczka, co na zawal umarł jakiś czas temu <'>)
Marzy mi się nimfa :loveu: Koniecznie samiec, zeby koncerty dawał wieczorkami jak tamten - dopuki samiczka sie nie pojawila, bo wtedy nie śpiewał w próżnię tylko dla niej. :lol: Jakbym miała teraz kupiać papugę, to z pewnością z domowej hodowli - takie co z człowiekiem od urodzenia praktycznie się socjalizują :loveu: (wiem jak to jest, bo wyhodowalam dwa mioty(?) nimf), nie z zoologa lub takiej hodowli klatkowej, o nie. :shake:

A dzien?
A nie ma co wspominac. ;-) Z Azulkowa byłyśmy na łąkach ponad 2 godziny. :multi: Cudnie było :lol: A potem doszłam do wniosku, ze czas zabrać się za siebie i obiecaną Mati lekcję optymizmu zrealizować. Smutkaniu mowie stop, przynajmniej bede sie starac. Musze... Bo nie daję rady. :-( Ten tydzien był straszny.

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Kiedyś moze byłby lepszy, złomek goopki z 2003 roku i jeszcze dziwne, ze robi zdjecia :-o
Nie mazaj sie :eviltong:
Jakoś tak wyszło, że wczoraj mi net padł, poszłam sobie z Azulkową księzyc przez okienko ogladać - Boszz ale cudny widok. Na niebie pełnia księżyca, a wokol niego maluteńkie chmureczki - takie baranki. I otaczały ten ksiezyc, im dalej od ksiezyca, tym baranki wieksze... I takie cudniaste światło na niego padało... A druga strona nieba, zupelnie inny świat - ciemno... I chmury takie dłuuugie i ciężkie. Łaa :loveu:
Ni ma paput :eviltong: Masz wybór: Azulkowa z ogrodka, moja chora twórczość i z dzisiejszego spacerku. A ten dzisiejszy spacerak błaa :placz::loveu: Nogi mam całe wydrapane od skakania w zbożu i ostach (no co, wazne, że sie wtedy podobało, a w szegolnosci Kroweńce), pogryzione przez bąki i jeszcze reka cała w plastrze, bo Aza zobaczyła bażanta i w ostatniej chwili chwycilam 20 metrówke, ale zanim ją zatrzymałam to przetarła mi skóre :placz: "za kare" siedziałam z nią jakies 10 minut i czekalam aż chociaz odrobine bol ustąpi. Wariatka jedna :loveu: Fajnie sie tak biega po cudzych polach

Jeżeli chodzi w ogole o ptaki, uch ja mam tych z zewnątrz czasami dość. Na ogrodzie mamy mnóstwo drzew, wysokie choinki i itp. Aż czasem boje sie wyjść z domu maj - czerwiec to miesiace, kiedy młode wypadają z gniazd. Nie zlicze ile w tym roku musiałam "zbierać", dzisiaj też leżał młody szpak. Ech :-(
Fotki jutro. :lol:

Moje papugi też są takie. Dawniej, jak miałam nimfy i faliste (po parce), to nie było żadnego problemu. Samiec nimfy był taki pół dziki, jakoś sobie w droge nie wchodzilismy, ale jak przyszlo co do czego i trzeba bylo go zlapać, to wiedzialam jak złapać z nim kontakt - szalal doslownie z radosci, jak sie go po główce drapało :loveu: Samiczka była z dobrej hodowli, oswojona, cudowna. Co do falistych - z tamtych czasów została mi własnie Zielona, jej koleżanka była taka pół dzika, ale nie fuczała tak okrutnie jak samiec nimfy. A o nierozłączkach to w ogole nie ma co mowic - one zawsze były dzikie i te ich dzioby :-o :evil_lol:
Teraz z tej parki to Zielona jest oswojona całkowicie, a tamta nie. Za każdym razem jak kupowalam do towarzystwa dla Zielonej kogos to było to to dzikie (prócz Szaraczka, co na zawal umarł jakiś czas temu <'>)
Marzy mi się nimfa :loveu: Koniecznie samiec, zeby koncerty dawał wieczorkami jak tamten - dopuki samiczka sie nie pojawila, bo wtedy nie śpiewał w próżnię tylko dla niej. :lol: Jakbym miała teraz kupiać papugę, to z pewnością z domowej hodowli - takie co z człowiekiem od urodzenia praktycznie się socjalizują :loveu: (wiem jak to jest, bo wyhodowalam dwa mioty(?) nimf), nie z zoologa lub takiej hodowli klatkowej, o nie. :shake:

A dzien?
A nie ma co wspominac. ;-) Z Azulkowa byłyśmy na łąkach ponad 2 godziny. :multi: Cudnie było :lol: A potem doszłam do wniosku, ze czas zabrać się za siebie i obiecaną Mati lekcję optymizmu zrealizować. Smutkaniu mowie stop, przynajmniej bede sie starac. Musze... Bo nie daję rady. :-( Ten tydzien był straszny.[/quote]

[I][COLOR=royalblue]Bry wieczór :calus:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Ale się opisałaś :-o [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Ja wczoraj tylko ukratkiem widziałam księżyc, ale bateria odmówiła posłuszństwa i tyle co go widzieli... A dzisiaj chcę zrobić - księżyca nie ma... [/COLOR][/I]
[I][COLOR=royalblue]Wybieram wzystkie możliwości + 1 gratis :loveu: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Aza jest szaloona :lol: Dzikoos jeden :loveu: [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]U mnie to samo... Raz stłuczone jajko, raz nie żywy pisklak... Jeszcze nie udało mi się żadnego uratować...[/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Ja też miałam kiedyś dwie nimfy, czarną i białą, ale one tylko skrzeczały, raczej żadna nie śpiewała :crazyeye: A mój Paput jest jedyny, skrzeczak jakich mało, a jak z jedzeniem spóźnię się choćby o kilka minut (mają ustalną porę) to ten już skrzeczy :evil_lol: Ostatnio mu też duże pióra poodpadały i nie mógł za bardzo latać, ale już odrobinkę odrosły...[/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Gonia, ja teraz staram się o tym nie myśleć... Nie chcę o tym zapomnieć, bo to było zbyt piękne, ale nie chcę o tym myśleć... Przykre wspomnienia :-( [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Znalazłam na allegro obiektyw do mojego aparatu... Może sprawię sobie taki w przyszłości? :roll: [/COLOR][/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Bry wieczór :calus:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Ale się opisałaś :-o [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Ja wczoraj tylko ukratkiem widziałam księżyc, ale bateria odmówiła posłuszństwa i tyle co go widzieli... A dzisiaj chcę zrobić - księżyca nie ma... [/COLOR][/I]
[I][COLOR=royalblue]Wybieram wzystkie możliwości + 1 gratis :loveu: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Aza jest szaloona :lol: Dzikoos jeden :loveu: [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]U mnie to samo... Raz stłuczone jajko, raz nie żywy pisklak... Jeszcze nie udało mi się żadnego uratować...[/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Ja też miałam kiedyś dwie nimfy, czarną i białą, ale one tylko skrzeczały, raczej żadna nie śpiewała :crazyeye: A mój Paput jest jedyny, skrzeczak jakich mało, a jak z jedzeniem spóźnię się choćby o kilka minut (mają ustalną porę) to ten już skrzeczy :evil_lol: Ostatnio mu też duże pióra poodpadały i nie mógł za bardzo latać, ale już odrobinkę odrosły...[/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Gonia, ja teraz staram się o tym nie myśleć... Nie chcę o tym zapomnieć, bo to było zbyt piękne, ale nie chcę o tym myśleć... Przykre wspomnienia :-( [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Znalazłam na allegro obiektyw do mojego aparatu... Może sprawię sobie taki w przyszłości? :roll: [/COLOR][/I][/quote]

Jakoś tak wyszło, wspomnienia echh... Goniasta przestaje smutkac TAK! :D
Cudny był ten ksieżyc, gapiłam i gapiłam... :loveu:
Nie mozesz wybrac wszystkiego, bo tego jest multum. :evil_lol: Jutro powstawiam Azę ogródkową. ;)
Jak Dzikus, jaki dzikus!! :mad: Moje Słoneczko :loveu:
:-( :-(
Czarna nimfa? :o Cała czarna? :o Niemożliwe :shake: Samczysko super śpiewa, jejkus takie serenady. A jak ma samice to tylko stuka o dno klatki, skrzeczy, gwizda a potem kopuluje. :lol: Jak byłam u Ciebie i Aga wyleciala na Aze, to poszlas ją tam do tyłu zaprowadzić, a ja gapiłąm w otwarte drzwi i dziwilam dlaczego to tak śpiewa :evil_lol: A co do piór - wczoraj sprzątałam klatke i kilka pochowalam... Pozbieram to pokażę, ta papuga niebiesko - biała ma cudne pióra. Te kolory! :loveu: Z jednej strony zypelnie inna kolorystyka niz z drugiej. :loveu:

Ilonka, za jakiś czas :calus: Całe wakacje siedze na wsi, jestem do dyspozycji. No czasami mam wakacje nad wodą -> schronisko i wybieg z Ałałałą :evil_lol:
Ilona jak zaczniesz trzaskać fotencje to moj FB zupelnie zrobi sie pusty. Gdzie mojemu do Twojego :evil_lol:

Ja mykam lulkac
Jutro bede szalec z Masterem :loveu:
Branocka :bye:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jakoś tak wyszło, wspomnienia echh... Goniasta przestaje smutkac TAK!
Cudny był ten ksieżyc, gapiłam i gapiłam...
Nie mozesz wybrac wszystkiego, bo tego jest multum. Jutro powstawiam Azę ogródkową.
Jak Dzikus, jaki dzikus!! Moje Słoneczko
Czarna nimfa? Cała czarna? Niemożliwe Samczysko super śpiewa, jejkus takie serenady. A jak ma samice to tylko stuka o dno klatki, skrzeczy, gwizda a potem kopuluje. Jak byłam u Ciebie i Aga wyleciala na Aze, to poszlas ją tam do tyłu zaprowadzić, a ja gapiłąm w otwarte drzwi i dziwilam dlaczego to tak śpiewa. A co do piór - wczoraj sprzątałam klatke i kilka pochowalam... Pozbieram to pokażę, ta papuga niebiesko - biała ma cudne pióra. Te kolory! Z jednej strony zypelnie inna kolorystyka niz z drugiej.

Ilonka, za jakiś czas. Całe wakacje siedze na wsi, jestem do dyspozycji. No czasami mam wakacje nad wodą -> schronisko i wybieg z Ałałałą.
Ilona jak zaczniesz trzaskać fotencje to moj FB zupelnie zrobi sie pusty. Gdzie mojemu do Twojego.

Ja mykam lulkać
Jutro bede szalec z Masterem
Branocka :bye:[/quote]

[I][COLOR=royalblue]Nauczysz mnie tego?? [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Wybieram wszystko i nic na to nie poradzisz :eviltong: Ja chcę wszystkie Azulki i księżyce w wykonaniu Goni :loveu: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=royalblue]No chyba nie nazwiesz Azy spokojną? :lol: :evil_lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Nie no, cała czarna to ona nie była, taka trochę czarna :evil_lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Śpiewa?? Ten skrzekacz?? :-o [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Nie żartuj sobie nawet :mdleje: Kto w końcu ma więcej odwiedzin?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Miłego dnia jutro, z Masterem i dobranocka, miłych snów Goniu :calus: :calus:[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Nauczysz mnie tego?? [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Wybieram wszystko i nic na to nie poradzisz :eviltong: Ja chcę wszystkie Azulki i księżyce w wykonaniu Goni :loveu: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=royalblue]No chyba nie nazwiesz Azy spokojną? :lol: :evil_lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Nie no, cała czarna to ona nie była, taka trochę czarna :evil_lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Śpiewa?? Ten skrzekacz?? :-o [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Nie żartuj sobie nawet :mdleje: Kto w końcu ma więcej odwiedzin?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Miłego dnia jutro, z Masterem i dobranocka, miłych snów Goniu :calus: :calus:[/COLOR][/I][/quote]
Hah, ja sama sie ucze. Tzn. Mati pracuje nade mną, mam odrabiać zadanie przez tydzien (słuchać piosenki) :loveu: A potem.. Moze bedzie lepiej?
Bedzie Azula i kropka. Ksiezyca nie ma, bo baterie były na wykończeniu. Zreszta złomem by nie wyszło, co innego lustrzanka - musze sie zakręcić koło braciska :lol:
Ale dzika to ona tez nie jest o!:cool3:
Szara jak cos z białą głową albo zółtą ;)
Śpiewa, śpiewa - uwierz w to. Tak samo w to, ze czasem szkoda czasu na smutkanie - wystarczajaco go zmarnowałam przez ubiegły tydzien. :-(
Po pierwsze to moj FB istnieje ok. 1,5 roku, a pol z tego to moje monologi i masa "zdjec" :cool1:
Dziekuje ;) Dobrej nocy

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hah, ja sama sie ucze. Tzn. Mati pracuje nade mną, mam odrabiać zadanie przez tydzien (słuchać piosenki) :loveu: A potem.. Moze bedzie lepiej?
Bedzie Azula i kropka. Ksiezyca nie ma, bo baterie były na wykończeniu. Zreszta złomem by nie wyszło, co innego lustrzanka - musze sie zakręcić koło braciska :lol:
Ale dzika to ona tez nie jest o!:cool3:
Szara jak cos z białą głową albo zółtą ;)
Śpiewa, śpiewa - uwierz w to. Tak samo w to, ze czasem szkoda czasu na smutkanie - wystarczajaco go zmarnowałam przez ubiegły tydzien. :-(
Po pierwsze to moj FB istnieje ok. 1,5 roku, a pol z tego to moje monologi i masa "zdjec" :cool1:
Dziekuje ;) Dobrej nocy[/quote]

[I][COLOR=royalblue]A cóż to za piosenka? Ja tylko slucham jak mój laptop sobie buczy w ciemnościach, muzyka może kiedyś mnie "ratowała", a teraz już nie.. :([/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Że też ja nie mam się koło kogoś zakręcić, kto ma na "zbyciu" lustrzankę :evil_lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Dzika! :razz: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Chyba żółtą, nie pamietam za dobrze, one z wczesnego rocznika..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Nie uwierzę w to, że mój Paput śpiewa :-o [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Jak mówiłam wcześniej, staram się o tym nie myśleć, ale zawsze to jakoś samo wkrada się do moich myśli... :([/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Ale za to ładnych zdjęć...[/COLOR][/I]
:calus:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']. No czasami mam wakacje nad wodą -> schronisko i wybieg z Ałałałą :evil_lol:
[/quote]

Witaj Córciu :buzi:
'
co to znowu za smutki :mad: ja wszystko powiem Mati ............

wakacje masz , pogoda cudna , do roboty chodzic nie musiasz

no zyc a nie umierać :multi:

a co do tych wakacji nad wodą to ja madra pojechałam kupic pieskom mały basen :diabloti: tak , że bedziemy miały wiecej wody do chlapania :eviltong:

male to to ma tylko 87 cm srednicy ale przynajmniej płytkie i calego psiaka da sie tam wstawić .........to takie baseniki-piaskownice dla malutkich dzieci ale co tam - nasze pieski tez dzieci :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]A cóż to za piosenka? Ja tylko slucham jak mój laptop sobie buczy w ciemnościach, muzyka może kiedyś mnie "ratowała", a teraz już nie.. [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Że też ja nie mam się koło kogoś zakręcić, kto ma na "zbyciu" lustrzankę :evil_lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Dzika! [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Chyba żółtą, nie pamietam za dobrze, one z wczesnego rocznika..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Nie uwierzę w to, że mój Paput śpiewa :-o [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Jak mówiłam wcześniej, staram się o tym nie myśleć, ale zawsze to jakoś samo wkrada się do moich myśli... :([/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Ale za to ładnych zdjęć...[/COLOR][/I]
:calus:[/quote]
Ni dam Ci jej :evil_lol: To jest specjalna terapia dla mnie wg Mati - wszystkie prawa zastrzeżone. :evil_lol: :eviltong:
Hahah... Koło mojego brata sie mozesz zakręcic (30l) ino pamietaj - bede walczyc o lustrzanke!! :diabloti:
Sama jestes DZIKA! :mad:
Cudniasta, tez taką miałam :loveu:
Śpiewa! I kitu nie wciskaj! :mad:
To lepiej zeby to się nie wkręcało oo :calus:

[quote name='ewatr']Witaj Córciu :buzi:
'
co to znowu za smutki :mad: ja wszystko powiem Mati ............

wakacje masz , pogoda cudna , do roboty chodzic nie musiasz

no zyc a nie umierać :multi:

a co do tych wakacji nad wodą to ja madra pojechałam kupic pieskom mały basen :diabloti: tak , że bedziemy miały wiecej wody do chlapania :eviltong:

male to to ma tylko 87 cm srednicy ale przynajmniej płytkie i calego psiaka da sie tam wstawić .........to takie baseniki-piaskownice dla malutkich dzieci ale co tam - nasze pieski tez dzieci :evil_lol: ;)[/quote]
Mamcia :buzi:
Nie skarż Mati:placz: , popatrz wyżej, ze zmieniam nastawienie. :lol: Przynajmniej sie staram, bo na razie to tylko pisanie wychodzi :-(
Hah, czasami wolalabym się zamienić rolami. :eviltong:
BASEN?! :crazyeye: NAPRAWDĘ?! :crazyeye: No to zaszlałaś hahah :evil_lol: :evil_lol: Kiedy rozstawiamy??:evil_lol: Musze być i kapsiac sie z Pędzlami - Dzieciakami hihi :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']Aleście naprodukowały :lol:

Ja się przyszłam tylko przywitać, więc Dzień Dobry :calus:

Fajnie, że Pędzelki będą mieć basenos :cool3:[/quote]
Dzien dobry :multi:
Basenik o wiele lepszy niz wiaderko czy miednica - teraz to beda wakacje nad woda!! :evil_lol:

Kamilo - kiedy idziemy na spacerrro? :cool1:

Posted

[quote]
Kamilo - kiedy idziemy na spacerrro? :cool1:[/quote]Ja mogę w każdej chwili, tylko gdzieś w pobliżu, tzn mogę dojść trochę, bo autobusem to jeszcze nie umiemy się za dobrze poruszać chyba.. :lol:

[URL]http://img513.imageshack.us/img513/1818/16082712bh1.jpg[/URL]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Piękne to!

Posted

Potrzymaj mi konia - musze sobie go obryźć :evil_lol:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/2393/37202349um5.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/4069/35924265em3.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/8711/41370711wn6.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img47.imageshack.us/img47/5189/20888202lq3.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Cambel']Ja mogę w każdej chwili, tylko gdzieś w pobliżu, tzn mogę dojść trochę, bo autobusem to jeszcze nie umiemy się za dobrze poruszać chyba.. :lol:
[/quote]
A gdzie w poblizu by Ci pasowalo? :cool3: Ja nie znam tamtych okolic, ale co to dla nas - małych odkrywców :diabloti:

W pewnej chwili w rece zostało mi TO
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/6715/54815905tj3.jpg[/IMG][/URL]

Bo druga część TEGO była tu
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/2904/58607275yn7.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1897/91948831ux4.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/4949/68750163nm0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Cambel']No i znowu Aza się nad czymś znęca :evil_lol:
No ale psy chyba tak mają, moja Megi to taki pasterz, znęca się nad pluszową owieczką :evil_lol:[/quote]
Tego po mnie nie ma :evil_lol:
Megi :loveu: Masz jakies foteczki (oprocz tej padniętej z opisu na gg)? :loveu:

Usmiechy
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5321/89961137qz0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/669/61438622rj9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/687/55073859ez2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img131.imageshack.us/img131/3851/46499750eh1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img131.imageshack.us/img131/4159/58590420oz6.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/4596/65636526fu2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img224.imageshack.us/img224/2481/47807162cq2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote]A gdzie w poblizu by Ci pasowalo? :cool3: Ja nie znam tamtych okolic, ale co to dla nas - małych odkrywców :diabloti:[/quote]

Najbliżej to mi nad Wisłok- Bulwary, ale mogę się przejść gdzieś dalej, tylko gdzie? :hmmmm:

Foteczki ? no coś mam, tylko przepraszam za jakość, mój telefon + moj talent do fotografii = masakra.
[URL]http://i19.tinypic.com/4qzo3vb.jpg[/URL]
[URL]http://i7.tinypic.com/4kaavrt.jpg[/URL]
[URL]http://i7.tinypic.com/63twyv6.jpg[/URL]

Na 2 fotce wyżej wspomniana owieczka :evil_lol:

Jeszcze coś poszukam, bo mój komputer to skarbnica :evil_lol:

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/3777/45523022bl1.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/7839/27717565ni6.jpg[/IMG][/URL]

Niewiniątko..
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/8854/75215998nb2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/8854/75215998nb2.jpg[/IMG][/URL]

AM :evil_lol:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/3271/46842726xr9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[URL]http://img207.imageshack.us/img207/6715/54815905tj3.jpg[/URL]
[URL]http://img225.imageshack.us/img225/2904/58607275yn7.jpg[/URL]

:shake::evil_lol::evil_lol:

[URL]http://img530.imageshack.us/img530/8854/75215998nb2.jpg[/URL]

Pychoolek :loveu:

[URL]http://img131.imageshack.us/img131/3851/46499750eh1.jpg[/URL]

ło matko :loveu: Jaki uuuśmiech :loveu::loveu:

[url]http://img530.imageshack.us/img530/3271/46842726xr9.jpg[/url]

Ałaj, dzięki, że mnie nie zjadłaś :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel']Najbliżej to mi nad Wisłok- Bulwary, ale mogę się przejść gdzieś dalej, tylko gdzie? :hmmmm:

Foteczki ? no coś mam, tylko przepraszam za jakość, mój telefon + moj talent do fotografii = masakra.
[URL]http://i19.tinypic.com/4qzo3vb.jpg[/URL]
[URL]http://i7.tinypic.com/4kaavrt.jpg[/URL]
[URL]http://i7.tinypic.com/63twyv6.jpg[/URL]

Na 2 fotce wyżej wspomniana owieczka :evil_lol:

Jeszcze coś poszukam, bo mój komputer to skarbnica :evil_lol:[/quote]
Jakoś się zgadamy jeszcze :lol:
Super foteczki :loveu: Jaka onia śliczna - lisiczka :cool3:
Jak cos znajdziesz to wstaw koniecznie.

[quote name='Cambel'][URL]http://img207.imageshack.us/img207/6715/54815905tj3.jpg[/URL]
[URL]http://img225.imageshack.us/img225/2904/58607275yn7.jpg[/URL]

:shake::evil_lol::evil_lol:

[URL]http://img530.imageshack.us/img530/8854/75215998nb2.jpg[/URL]

Pychoolek :loveu:

[URL]http://img131.imageshack.us/img131/3851/46499750eh1.jpg[/URL]

ło matko :loveu: Jaki uuuśmiech :loveu::loveu:

[URL]http://img530.imageshack.us/img530/3271/46842726xr9.jpg[/URL]

Ałaj, dzięki, że mnie nie zjadłaś :cool3: :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img247.imageshack.us/img247/6760/15666412yh8.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/6277/11922961ry1.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9691/25034793lu0.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/7492/89040576xr3.jpg[/IMG][/URL]

[U][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img247.imageshack.us/img247/8735/41411963dp3.jpg[/IMG][/URL]
[/U]

Posted

Buuziii
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/9528/59111672pl2.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/2460/87514741nk0.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/579/86628939wv1.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5673/78253233qp4.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/3061/45123254yw1.jpg[/IMG][/URL]