matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Bryyy Duzutka :loveu: Goniasta sie wkurzyla na Modów forum - usuneli mi podpis, bo pod spodem mialam jeszcze dopiske "galeria" :roll: Bosko, niech sie wypchają :roll: Mati, jak Ty mas taki sprzęcior, to sama przyjemnosc focic ŻYCIE :loveu: A Mama Ci opowiadala na czym polega ŻYCIE wg naszego Barciszka? :evil_lol: Ja tez foce ową naturkę, no ale z mojego aparatu to sobie moze wyjsc, o wielkie nic :placz: Ja tez chce wazke!! :placz: A kiedy pokażesz mi filmik z ćmą? :evil_lol: Gdzie taki brudny i ohydny stawik znalazłam? Moja droga, dzieli mnie od niego 1,5km z haczykiem, on jest w parku koło słocińskiego kościoła :cool3: Kropulec czuje sie dobrze :eviltong: Ale w uszach dalej cosik siedzi. wrr :shake: A o której godzinie mogłaby byc ta randeczka w niedzielkę?:cool3: W BIESZCZADY? :-o BEZ GONIASTEJ? O TY! :placz:[/quote] ja za to z podpisem przecholowałam..zreszta wiesz najlepiej bo działasz teraz na moim kontku:):buzi: a o ZYCIU to chyba we Trzy musimy sobie pogadać:eviltong:ooo: z tego co ja widze..... filmika z ćmą to podeśle ale na gg bo tu się wstydam:eviltong:..taki głupol ze mnie buahahahahha ale to przez Kingę wszystko ooo :evil_lol: było wspominać o jakich gwiezdnych bandytach?????nooo i sie mati zestresowała:eviltong: mati gustuje w brudnych i ohydnych stawikach:eviltong:buahahahah dlatego tak bardzo mnie się spodobał:eviltong:... dobrze ze z Aząj uż lepiej...wszystko pomyślnie się skonczy..i te nieznośne Gremsy z uszu uciekną..... a tak w ogole to trza Mała teraz juz założyć ganga normalnie....pamietaj ze kazda rodzina to mafia...więc musimy iśc naprzód..postępowo.....trza Mamę oświecić..bo ona taka trochę"konserwatywna::eviltong:..ale na pewno zakuma bo ona ma najwyższe IQ pod Słonkiem i Księzycem:buzi: (no po Tacie to my Siostra takiego IQ przecież nie mamy:eviltong:..tylko Mam zdolna do takich rzeczy):evil_lol: kochamy Cie za to Mamus:)noo w sumie tonie tylko za to :diabloti: duza śle Małej:buzi: :bluepaw: Quote
Mi. Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [B]hej;)[/B] [B]o jaka ladniutka Azulka:p:cool1:[/B] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/5605/47fi5.jpg[/IMG][/URL] Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Brywieczór Goniasta :multi: Cudne fotki, normalnie padam z zachwytu :loveu: O i Ilonke widzę :razz: Azulka :loveu:[/quote] Bry wieczór Sylowa Ale sciemniasz :evil_lol: Zgupłaś! Chciałam Ci ją przypomniec.. :p Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 tylko Siostra może takiego podpisac poukładać ..gracias:buzi: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='*luthien*'][B]hej;)[/B] [B]o jaka ladniutka Azulka:p:cool1:[/B] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/5605/47fi5.jpg[/IMG][/URL][/quote] Luthien!! :-o Czy ja dobrze widze?! :-o KOOPE LAT! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='matinestka']tylko Siostra może takiego podpisac poukładać ..gracias:buzi: :bluepaw:[/quote] No problem :buzi: Smiesznie sie poukladal, ale coz :shake: Bejbus nie chcial przy ON'kach :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='matinestka']ja za to z podpisem przecholowałam..zreszta wiesz najlepiej bo działasz teraz na moim kontku:):buzi: a o ZYCIU to chyba we Trzy musimy sobie pogadać:eviltong:ooo: z tego co ja widze..... filmika z ćmą to podeśle ale na gg bo tu się wstydam:eviltong:..taki głupol ze mnie buahahahahha ale to przez Kingę wszystko ooo :evil_lol: było wspominać o jakich gwiezdnych bandytach?????nooo i sie mati zestresowała:eviltong: mati gustuje w brudnych i ohydnych stawikach:eviltong:buahahahah dlatego tak bardzo mnie się spodobał:eviltong:... dobrze ze z Aząj uż lepiej...wszystko pomyślnie się skonczy..i te nieznośne Gremsy z uszu uciekną..... a tak w ogole to trza Mała teraz juz założyć ganga normalnie....pamietaj ze kazda rodzina to mafia...więc musimy iśc naprzód..postępowo.....trza Mamę oświecić..bo ona taka trochę"konserwatywna::eviltong:..ale na pewno zakuma bo ona ma najwyższe IQ pod Słonkiem i Księzycem:buzi: (no po Tacie to my Siostra takiego IQ przecież nie mamy:eviltong:..tylko Mam zdolna do takich rzeczy):evil_lol: kochamy Cie za to Mamus:)noo w sumie tonie tylko za to :diabloti: duza śle Małej:buzi: :bluepaw:[/quote] Och wyobrazam sobie... Ja, Duża i Mamula - łąka, drzewo, pod drzewem Matiska z jabłkiem w ręce, razem z Azutkiem, Arniś buszujacy w zbozu i reszta zgajki :loveu: I takie rozmowy o ŻYCIU :evil_lol: To ja poprosze film na maila :loveu: A nie tak z opowiesci :placz: Ohydny stawik jest na Słocinie City - zapraszam :p Azulkowa musiala sie wykurowac na spacer z Brutuskiem i Laskami :cool3: Tak mafia Mamula, Duża & Mała :loveu: A pomysl jakis na nazwę? :cool3: Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Och wyobrazam sobie... Ja, Duża i Mamula - łąka, drzewo, pod drzewem Matiska z jabłkiem w ręce, razem z Azutkiem, Arniś buszujacy w zbozu i reszta zgajki :loveu: I takie rozmowy o ŻYCIU :evil_lol: To ja poprosze film na maila :loveu: A nie tak z opowiesci :placz: Ohydny stawik jest na Słocinie City - zapraszam :p Azulkowa musiala sie wykurowac na spacer z Brutuskiem i Laskami :cool3: Tak mafia Mamula, Duża & Mała :loveu: A pomysl jakis na nazwę? :cool3:[/quote] ach ja chce na rozmowy juz juz:D filmik podeśle:)prosze nie szydzić jeno:eviltong: trza nad nazwą pomyśleć i demokratycznie przegłosować...długo to nie zajmnie...wszkże nasza boska mafia ma teoretycznie liczyc 3 osoby:D boże..Mam to nas zabije za te pomysły..ale nam sie dostanie:placz: ..Mamy nie ma Dzieci harcują :evil_lol::eviltong: :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='matinestka']ach ja chce na rozmowy juz juz:D filmik podeśle:)prosze nie szydzić jeno:eviltong: trza nad nazwą pomyśleć i demokratycznie przegłosować...długo to nie zajmnie...wszkże nasza boska mafia ma teoretyczniel iczyc 3 osoby:D boże..Mam tonas zabije za te pomysły..ale nam sie dostanie:placz:..Mamy nie ma Dzieci harcują :evil_lol::eviltong: :bkluepaw:[/quote] Hahah :evil_lol: Mamule trzeba na randkę zaciągnąć :loveu: Nie bede szydzic nie, o napewno nie :evil_lol: :evil_lol: Ale zeby glosowac trzeba propozycje. Moj mozg robi sobie wakacje, wiec ja w wmymyslaniu nie pomogę. :p Mamula nie taka zła, nie gadaj goopot :loveu: Dzieci grzeczne są przeciez :evil_lol: hihihi Quote
matinestka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Hahah :evil_lol: Mamule trzeba na randkę zaciągnąć :loveu: Nie bede szydzic nie, o napewno nie :evil_lol: :evil_lol: Ale zeby glosowac trzeba propozycje. Moj mozg robi sobie wakacje, wiec ja w wmymyslaniu nie pomogę. :p Mamula nie taka zła, nie gadaj goopot :loveu: Dzieci grzeczne są przeciez :evil_lol: hihihi[/quote] Mamula to oczyiscie zła nie jest..:)ale jak to jutro przeczyta wszystko to się zaleje łzami ze śmiechu i żalu,...że Starsza jej pociecha..ma takie jazdy w głowie a Młodsza na dodatek jej w tym wtóruje:eviltong:..... no to trza myslec konkretnie nad nazwą..:)i zapytac Mamy...:) :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='matinestka']Mamula to oczyiscie zła nie jest..:)ale jak to jutro przeczyta wszystko to się zaleje łzami ze śmiechu i żalu,...że Starsza jej pociecha..ma takie jazdy w głowie a Młodsza na dodatek jej w tym wtóruje:eviltong:..... no to trza myslec konkretnie nad nazwą..:)i zapytac Mamy...:) :bluepaw:[/quote] Hahahha :evil_lol: A niech sie posmieje, nalezy sie jej :buzi: My jestesmy obie udane :loveu: :loveu: Mamula, jakas propozycja? :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Bry wieczór Sylowa Ale sciemniasz :evil_lol: Zgupłaś! Chciałam Ci ją przypomniec.. :p[/quote]Bry wieczór Goniu ;) :evil_lol: :shake::shake::shake: Oj dziecko dziecko... Goniu chcesz robaczki? [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img469.imageshack.us/img469/1958/obraz456ka3.jpg[/IMG][/URL] A to było takie duże... :-o [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img468.imageshack.us/img468/8908/asdlx8.jpg[/IMG][/URL] Brrrr.... :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bry wieczór Goniu ;) :evil_lol: :shake::shake::shake: Oj dziecko dziecko... Goniu chcesz robaczki? [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img469.imageshack.us/img469/1958/obraz456ka3.jpg[/IMG][/URL] A to było takie duże... :-o [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img468.imageshack.us/img468/8908/asdlx8.jpg[/IMG][/URL] Brrrr.... :roll:[/quote] Oj Babciu, babciu :lol: Łaa robale :loveu: ŻYCIE MAMO, ŻYCIE!! :cool3: Quote
ewatr Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='matinestka'] a tak w ogole to trza Mała teraz juz założyć ganga normalnie....pamietaj ze kazda rodzina to mafia...więc musimy iśc naprzód..postępowo.....trza Mamę oświecić..bo ona taka trochę"konserwatywna::eviltong:..ale na pewno zakuma bo ona ma najwyższe IQ pod Słonkiem i Księzycem:buzi: (no po Tacie to my Siostra takiego IQ przecież nie mamy:eviltong:..tylko Mam zdolna do takich rzeczy):evil_lol: kochamy Cie za to Mamus:)noo w sumie tonie tylko za to :diabloti: :bluepaw:[/quote] [COLOR=seagreen][B]Ganga założyć mówisz :hmmmm: Ja konserwatywna :hmmmm: [/B][/COLOR] [COLOR=seagreen][B]no dobrze ,że chociaż to moje IQ doceniacie :diabloti: ;) [/B][/COLOR] [COLOR=seagreen][B]Ja tez Was kocham :loveu: :loveu: [/B][/COLOR] [quote]Och wyobrazam sobie... Ja, Duża i Mamula - łąka, drzewo, pod drzewem Matiska z jabłkiem w ręce, razem z Azutkiem, Arniś buszujacy w zbozu i reszta zgajki :loveu: I takie rozmowy o ŻYCIU :evil_lol: [/quote] [COLOR=seagreen][B]piękna wizja :loveu: [/B][/COLOR] [quote]Mam to nas zabije za te pomysły..ale nam sie dostanie:placz: ..Mamy nie ma Dzieci harcują :evil_lol::eviltong: [/quote] [B][COLOR=seagreen]fakt !!! człowiek śpi snem sprawiedliwego a dzieciarnia hula ........Wasz braciszek też sie dokłada do hulania ;) [/COLOR][/B] [ Quote
ewatr Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote]Mamule trzeba na randkę zaciągnąć :loveu: Nie bede szydzic nie, o napewno nie :evil_lol: :evil_lol: Mamula nie taka zła, nie gadaj goopot :loveu: Dzieci grzeczne są przeciez :evil_lol: hihihi[/quote] [quote]Mamula to oczyiscie zła nie jest..:smile:ale jak to jutro przeczyta wszystko to się zaleje łzami ze śmiechu i żalu,...że Starsza jej pociecha..ma takie jazdy w głowie a Młodsza na dodatek jej w tym wtóruje:eviltong:..... no to trza myslec konkretnie nad nazwą..:smile:i zapytac Mamy...:smile: :bluepaw:[/quote] [COLOR=seagreen][B]no tak grzeczne zwlaszcza jak wiedzą ze matka z rana przeczyta -to tak pisza żebym zawału w pracy nie dostała :evil_lol:[/B][/COLOR] [B][COLOR=#2e8b57]Ale powiem tak pomysł sam w sobie mi sie podoba - podeszłam do sprawy naukowo i tak :[/COLOR][/B] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W USA mafia idealnie zorganizowana, każda rodzina ma swego Dona, po nim jest Consigliere doradca Dona i główny "księgowy" rodziny. Następny w hierarchii jest Capo zwany też kapitanem, dowodzi on załogą w której skład przeciętnie wchodzi 20-30 ludzi. Jest to mała rodzina, Capo po każdej akcji musi odpalić Donowi stosowną działkę (zazwyczaj 20%).[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W skład przeciętnej rodziny wchodzi przeciętnie 5-6 takich grup. Ostatni w hierarchii jest żołnierz (soldatti), jest to zwykły członek rodziny.[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman].[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=seagreen][B]to tak żeby wiedziec kto jest kto ?:diabloti: no jest jeszcze Capo di tutti ale on juz cała Mafia rzadzi w kraju - to u nas chyba tylko jest / narazie poki sie nie rozpanoszymy na cały kraj ;) / miejsce dla Dona , Consigliere i Capo :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR] co do nazwy to wykabinowałam cus takiego [B]Nostra Vita !!![/B] zważywszy ze ostatnio duzo o "zyciu" tu była mowa :eviltong: / niby nasze zycie / tylko by to trzeba przekonsultowac gramatycznie z kims kto zna włoski bo moze byc nie gramatycznie :razz: Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bry wieczór Goniu ;) :evil_lol: :shake::shake::shake: Oj dziecko dziecko... Goniu chcesz robaczki? [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img469.imageshack.us/img469/1958/obraz456ka3.jpg[/IMG][/URL] A to było takie duże... :-o [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img468.imageshack.us/img468/8908/asdlx8.jpg[/IMG][/URL] Brrrr.... :roll:[/quote] o jejciu jejciu robaczki:loveu: lubie takie robale:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='ewatr'][COLOR=seagreen][B]Ganga założyć mówisz :hmmmm: Ja konserwatywna :hmmmm: [/B][/COLOR] [COLOR=seagreen][B]no dobrze ,że chociaż to moje IQ doceniacie :diabloti: ;) [/B][/COLOR] [COLOR=seagreen][B]Ja tez Was kocham :loveu: :loveu: [/B][/COLOR] [COLOR=seagreen][B]piękna wizja :loveu: [/B][/COLOR] [B][COLOR=seagreen]fakt !!! człowiek śpi snem sprawiedliwego a dzieciarnia hula ........Wasz braciszek też sie dokłada do hulania ;) [/COLOR][/B] [/quote] IQ Mamci jest jedyne i niezasątpione :loveu: :multi: Mamula jakie wyznanie łaaa :loveu: :loveu: A czy jest mozliwe, zeby tę wizję zrealizować? :cool3: A to nocne hulanie to tez pewnie po Mamci :evil_lol: [quote name='ewatr'][COLOR=seagreen][B]no tak grzeczne zwlaszcza jak wiedzą ze matka z rana przeczyta -to tak pisza żebym zawału w pracy nie dostała :evil_lol:[/B][/COLOR] [B][COLOR=#2e8b57]Ale powiem tak pomysł sam w sobie mi sie podoba - podeszłam do sprawy naukowo i tak :[/COLOR][/B] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W USA mafia idealnie zorganizowana, każda rodzina ma swego Dona, po nim jest Consigliere doradca Dona i główny "księgowy" rodziny. Następny w hierarchii jest Capo zwany też kapitanem, dowodzi on załogą w której skład przeciętnie wchodzi 20-30 ludzi. Jest to mała rodzina, Capo po każdej akcji musi odpalić Donowi stosowną działkę (zazwyczaj 20%).[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W skład przeciętnej rodziny wchodzi przeciętnie 5-6 takich grup. Ostatni w hierarchii jest żołnierz (soldatti), jest to zwykły członek rodziny.[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman].[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=seagreen][B]to tak żeby wiedziec kto jest kto ?:diabloti: no jest jeszcze Capo di tutti ale on juz cała Mafia rzadzi w kraju - to u nas chyba tylko jest / narazie poki sie nie rozpanoszymy na cały kraj ;) / miejsce dla Dona , Consigliere i Capo :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR] co do nazwy to wykabinowałam cus takiego [B]Nostra Vita !!![/B] zważywszy ze ostatnio duzo o "zyciu" tu była mowa :eviltong: / niby nasze zycie / tylko by to trzeba przekonsultowac gramatycznie z kims kto zna włoski bo moze byc nie gramatycznie :razz:[/quote] Poprzednio jak czytalam to wybuchnęłam ogromnym śmiechem. Nie mialam pojecia jak odpisac, Mamuś tak naukowo do Cór :loveu: Co do miejsc, to ja jako Dona proponuję Mamcię (wiadomo dlaczego ;-) ), Capo to Duża (bo Ona to taka.. obrotna o:razz: ), a ja będę Conisgliere. :evil_lol: Potem tylko mafię całą rozpowszechnić na cały kraj i będzie :evil_lol: [quote name='Paulina_mickey']o jejciu jejciu robaczki:loveu: lubie takie robale:diabloti:[/quote] Hej Paulinko :loveu: Czaczy są takie robale :multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Bry wieczór Ta-Co-Mnie-Chciała-Oddac-W-Łapska-Tereski :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bry wieczór Ta-Co-Mnie-Chciała-Oddac-W-Łapska-Tereski :shake:[/quote] Tak tez Cie lubiem :razz: Quote
matinestka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='ewatr'] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W USA mafia idealnie zorganizowana, każda rodzina ma swego Dona, po nim jest Consigliere doradca Dona i główny "księgowy" rodziny. Następny w hierarchii jest Capo zwany też kapitanem, dowodzi on załogą w której skład przeciętnie wchodzi 20-30 ludzi. Jest to mała rodzina, Capo po każdej akcji musi odpalić Donowi stosowną działkę (zazwyczaj 20%).[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W skład przeciętnej rodziny wchodzi przeciętnie 5-6 takich grup. Ostatni w hierarchii jest żołnierz (soldatti), jest to zwykły członek rodziny.[/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman].[/FONT][/SIZE][/COLOR] [/quote] kto jak kto ale to tylko nasza Mam może powalić na kolana iście profesjonalnym podejściem do jakże rozkosznego planu swoich Coreczek najukochańszych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no jednak to harcowanie gdy Mama w pieleszach to dobra sprawa:eviltong: :bluepaw: Quote
matinestka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] A to nocne hulanie to tez pewnie po Mamci :evil_lol: [/quote] nooo...wszystko po Mamci przecież:eviltong:hihihihiihih:buzi: [quote name='g_o_n_i_a'] Co do miejsc, to ja jako Dona proponuję Mamcię (wiadomo dlaczego ;-) ), Capo to Duża (bo Ona to taka.. obrotna o:razz: ), a ja będę Conisgliere. :evil_lol: Potem tylko mafię całą rozpowszechnić na cały kraj i będzie :evil_lol: [/quote] NO przydziały rozporządzone...ale..... ja jako czlonek całego tego tajnego jakże stowarzyszenia oraz wspóltwórca pomysłu:eviltong: wnoszę poprawkę...... te MAM vel Dona TY to zapomnij sobie..bo ja żadnych procentów odpalać NIE BUBU:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a jak:)buahahahahhahahaha:loveu::loveu:..no przecież muszę uzbierać na dom z ogrodem i jeepa:D hahah tak Sisotra mati to najbardziej lubi obracać się wokól własnej osi:D hihiih miłego dnia Conis....coś tam coś tam :eviltong:..no Mała....i miłego dnia Dona:) :buzi::buzi: :bluepaw: Quote
psiulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']My jesteśmy takie fajne goopy :loveu: Ja mam jakieś 60, ale dosyć kiepskiej jakości (co widac zreszta wyżej). Ni ma Cie przecież :eviltong: Nie widać. :calus:[/quote] [I][COLOR=royalblue]Bry Gonia :multi: [/COLOR][/I] [quote name='g_o_n_i_a']Cichooo!!:evil_lol:[/quote] [quote name=':: FiGa ::']Brywieczór Goniasta :multi: Cudne fotki, normalnie padam z zachwytu :loveu: O i Ilonke widzę :razz: [/quote] [I][COLOR=royalblue]Gosia :mad: Pogadamy sobie inaczej :mad: :evil_lol: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]PS. Aja tez mam zdjęcie Gonii :loveu: [/COLOR][/I] Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Mati :loveu: Uch jakie poświęcenie zagladac do Azulkowej przed pracą. :cool3: :multi: [quote name='matinestka']nooo...wszystko po Mamci przecież:eviltong:hihihihiihih NO przydziały rozporządzone...ale..... ja jako czlonek całego tego tajnego jakże stowarzyszenia oraz wspóltwórca pomysłu:eviltong: wnoszę poprawkę...... te MAM vel Dona TY to zapomnij sobie..bo ja żadnych procentów odpalać NIE BUBU:eviltong:a jak:)buahahahahhahahaha:loveu::loveu:..no przecież muszę uzbierać na dom z ogrodem i jeepa:D hahah tak Sisotra mati to najbardziej lubi obracać się wokól własnej osi:D hihiih miłego dnia Conis....coś tam coś tam ..no Mała....i miłego dnia Dona:) :buzi::buzi: :bluepaw:[/quote] Boszz padam normalnie :roflt::roflt::roflt::roflt:No Dona to powinna byc wyrozumiala dla Cór :evil_lol: Jak Capo uzbiera na dom z ogrodem i jeepa to zacznie odpalac procenty :eviltong: Wniosek - CAPO SIE MUSI BARDZO STARAC, bo inaczej mafia zbankrutuje zanim dom postawisz :cool1: [quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Bry Gonia [/COLOR][/I] [I][COLOR=royalblue]Gosia :mad: Pogadamy sobie inaczej :mad: :evil_lol: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#4169e1]PS. Aja tez mam zdjęcie Gonii :loveu: [/COLOR][/I][/quote] Bry :razz: Pogadamy? Pff :evil_lol: Obrażam się. :placz: Wezme za chwileczke aparacik, Azulkowa na smyczke, do plecaczka troszke chleba i mykam na randeczke z kacuskami do parku :cool3: Milego dnia! Quote
ewelinabuck Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ojejku nie zdolam tego nadrobic co tutaj pisalyscie dawno nie wchodzilam do zadnych galerii przepraszam ale teraz jestem zalatana same wystawy w kolo ;) obiecuje poprawe juz niedlugo;) Quote
ewatr Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [COLOR=seagreen][SIZE=3]Buon giorno [B]Nostra Vita !!![/B][/SIZE][/COLOR] [B][COLOR=seagreen]/ to jak bedzie z ta nazwa ? bo jakoś innych propozycji nie widze ? /[/COLOR][/B] [quote]kto jak kto ale to tylko nasza Mam może powalić na kolana iście profesjonalnym podejściem do jakże rozkosznego planu swoich Coreczek najukochańszych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu : no jednak to harcowanie gdy Mama w pieleszach to dobra sprawa:eviltong: :bluepaw:[/quote] [B][COLOR=seagreen]ktos Was musi trzymać w ryzach zebyscie za bardzo w obłoki nie pofrunęły :evil_lol: o tego sa matki i Dony :diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts