Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bryyy Duzutka :loveu:
Goniasta sie wkurzyla na Modów forum - usuneli mi podpis, bo pod spodem mialam jeszcze dopiske "galeria" :roll: Bosko, niech sie wypchają :roll:
Mati, jak Ty mas taki sprzęcior, to sama przyjemnosc focic ŻYCIE :loveu: A Mama Ci opowiadala na czym polega ŻYCIE wg naszego Barciszka? :evil_lol: Ja tez foce ową naturkę, no ale z mojego aparatu to sobie moze wyjsc, o wielkie nic :placz:
Ja tez chce wazke!! :placz: A kiedy pokażesz mi filmik z ćmą? :evil_lol:

Gdzie taki brudny i ohydny stawik znalazłam? Moja droga, dzieli mnie od niego 1,5km z haczykiem, on jest w parku koło słocińskiego kościoła :cool3:

Kropulec czuje sie dobrze :eviltong: Ale w uszach dalej cosik siedzi. wrr :shake:

A o której godzinie mogłaby byc ta randeczka w niedzielkę?:cool3: W BIESZCZADY? :-o BEZ GONIASTEJ? O TY! :placz:[/quote]

ja za to z podpisem przecholowałam..zreszta wiesz najlepiej bo działasz teraz na moim kontku:):buzi:

a o ZYCIU to chyba we Trzy musimy sobie pogadać:eviltong:ooo: z tego co ja widze.....

filmika z ćmą to podeśle ale na gg bo tu się wstydam:eviltong:..taki głupol ze mnie buahahahahha ale to przez Kingę wszystko ooo :evil_lol: było wspominać o jakich gwiezdnych bandytach?????nooo i sie mati zestresowała:eviltong:

mati gustuje w brudnych i ohydnych stawikach:eviltong:buahahahah dlatego tak bardzo mnie się spodobał:eviltong:...

dobrze ze z Aząj uż lepiej...wszystko pomyślnie się skonczy..i te nieznośne Gremsy z uszu uciekną.....

a tak w ogole to trza Mała teraz juz założyć ganga normalnie....pamietaj ze kazda rodzina to mafia...więc musimy iśc naprzód..postępowo.....trza Mamę oświecić..bo ona taka trochę"konserwatywna::eviltong:..ale na pewno zakuma bo ona ma najwyższe IQ pod Słonkiem i Księzycem:buzi:
(no po Tacie to my Siostra takiego IQ przecież nie mamy:eviltong:..tylko Mam zdolna do takich rzeczy):evil_lol: kochamy Cie za to Mamus:)noo w sumie tonie tylko za to :diabloti:

duza śle Małej:buzi:

:bluepaw:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]hej;)[/B]

[B]o jaka ladniutka Azulka:p:cool1:[/B]
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/5605/47fi5.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Brywieczór Goniasta :multi:
Cudne fotki, normalnie padam z zachwytu :loveu:
O i Ilonke widzę :razz:

Azulka :loveu:[/quote]
Bry wieczór Sylowa
Ale sciemniasz :evil_lol: Zgupłaś!
Chciałam Ci ją przypomniec.. :p

Posted

[quote name='*luthien*'][B]hej;)[/B]

[B]o jaka ladniutka Azulka:p:cool1:[/B]
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/5605/47fi5.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Luthien!! :-o Czy ja dobrze widze?! :-o
KOOPE LAT! :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='matinestka']tylko Siostra może takiego podpisac poukładać ..gracias:buzi:
:bluepaw:[/quote]
No problem :buzi: Smiesznie sie poukladal, ale coz :shake: Bejbus nie chcial przy ON'kach :cool3:

Posted

[quote name='matinestka']ja za to z podpisem przecholowałam..zreszta wiesz najlepiej bo działasz teraz na moim kontku:):buzi:

a o ZYCIU to chyba we Trzy musimy sobie pogadać:eviltong:ooo: z tego co ja widze.....

filmika z ćmą to podeśle ale na gg bo tu się wstydam:eviltong:..taki głupol ze mnie buahahahahha ale to przez Kingę wszystko ooo :evil_lol: było wspominać o jakich gwiezdnych bandytach?????nooo i sie mati zestresowała:eviltong:

mati gustuje w brudnych i ohydnych stawikach:eviltong:buahahahah dlatego tak bardzo mnie się spodobał:eviltong:...

dobrze ze z Aząj uż lepiej...wszystko pomyślnie się skonczy..i te nieznośne Gremsy z uszu uciekną.....

a tak w ogole to trza Mała teraz juz założyć ganga normalnie....pamietaj ze kazda rodzina to mafia...więc musimy iśc naprzód..postępowo.....trza Mamę oświecić..bo ona taka trochę"konserwatywna::eviltong:..ale na pewno zakuma bo ona ma najwyższe IQ pod Słonkiem i Księzycem:buzi:
(no po Tacie to my Siostra takiego IQ przecież nie mamy:eviltong:..tylko Mam zdolna do takich rzeczy):evil_lol: kochamy Cie za to Mamus:)noo w sumie tonie tylko za to :diabloti:

duza śle Małej:buzi:

Och wyobrazam sobie...
Ja, Duża i Mamula - łąka, drzewo, pod drzewem Matiska z jabłkiem w ręce, razem z Azutkiem, Arniś buszujacy w zbozu i reszta zgajki :loveu: I takie rozmowy o ŻYCIU :evil_lol:
To ja poprosze film na maila :loveu: A nie tak z opowiesci :placz:
Ohydny stawik jest na Słocinie City - zapraszam :p
Azulkowa musiala sie wykurowac na spacer z Brutuskiem i Laskami :cool3:

Tak mafia Mamula, Duża & Mała :loveu: A pomysl jakis na nazwę? :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Och wyobrazam sobie...
Ja, Duża i Mamula - łąka, drzewo, pod drzewem Matiska z jabłkiem w ręce, razem z Azutkiem, Arniś buszujacy w zbozu i reszta zgajki :loveu: I takie rozmowy o ŻYCIU :evil_lol:
To ja poprosze film na maila :loveu: A nie tak z opowiesci :placz:
Ohydny stawik jest na Słocinie City - zapraszam :p
Azulkowa musiala sie wykurowac na spacer z Brutuskiem i Laskami :cool3:

Tak mafia Mamula, Duża & Mała :loveu: A pomysl jakis na nazwę? :cool3:[/quote]

ach ja chce na rozmowy juz juz:D
filmik podeśle:)prosze nie szydzić jeno:eviltong:
trza nad nazwą pomyśleć i demokratycznie przegłosować...długo to nie zajmnie...wszkże nasza boska mafia ma teoretycznie liczyc 3 osoby:D

boże..Mam to nas zabije za te pomysły..ale nam sie dostanie:placz:

..Mamy nie ma Dzieci harcują :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='matinestka']ach ja chce na rozmowy juz juz:D
filmik podeśle:)prosze nie szydzić jeno:eviltong:
trza nad nazwą pomyśleć i demokratycznie przegłosować...długo to nie zajmnie...wszkże nasza boska mafia ma teoretyczniel iczyc 3 osoby:D

boże..Mam tonas zabije za te pomysły..ale nam sie dostanie:placz:..Mamy nie ma Dzieci harcują :evil_lol::eviltong:
:bkluepaw:[/quote]
Hahah :evil_lol: Mamule trzeba na randkę zaciągnąć :loveu:
Nie bede szydzic nie, o napewno nie :evil_lol: :evil_lol:
Ale zeby glosowac trzeba propozycje. Moj mozg robi sobie wakacje, wiec ja w wmymyslaniu nie pomogę. :p

Mamula nie taka zła, nie gadaj goopot :loveu: Dzieci grzeczne są przeciez :evil_lol: hihihi

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hahah :evil_lol: Mamule trzeba na randkę zaciągnąć :loveu:
Ale zeby glosowac trzeba propozycje. Moj mozg robi sobie wakacje, wiec ja w wmymyslaniu nie pomogę. :p

Mamula nie taka zła, nie gadaj goopot :loveu: Dzieci grzeczne są przeciez :evil_lol: hihihi[/quote]

Mamula to oczyiscie zła nie jest..:)ale jak to jutro przeczyta wszystko to się zaleje łzami ze śmiechu i żalu,...że Starsza jej pociecha..ma takie jazdy w głowie a Młodsza na dodatek jej w tym wtóruje:eviltong:.....

no to trza myslec konkretnie nad nazwą..:)i zapytac Mamy...:)

Posted

[quote name='matinestka']Mamula to oczyiscie zła nie jest..:)ale jak to jutro przeczyta wszystko to się zaleje łzami ze śmiechu i żalu,...że Starsza jej pociecha..ma takie jazdy w głowie a Młodsza na dodatek jej w tym wtóruje:eviltong:.....

no to trza myslec konkretnie nad nazwą..:)i zapytac Mamy...:)
Hahahha :evil_lol: A niech sie posmieje, nalezy sie jej :buzi:
My jestesmy obie udane :loveu: :loveu:

Mamula, jakas propozycja? :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry wieczór Sylowa
Ale sciemniasz :evil_lol: Zgupłaś!
Chciałam Ci ją przypomniec.. :p[/quote]Bry wieczór Goniu ;) :evil_lol:

:shake::shake::shake: Oj dziecko dziecko...

Goniu chcesz robaczki?
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img469.imageshack.us/img469/1958/obraz456ka3.jpg[/IMG][/URL]

A to było takie duże... :-o
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img468.imageshack.us/img468/8908/asdlx8.jpg[/IMG][/URL]

Brrrr.... :roll:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bry wieczór Goniu ;) :evil_lol:

Goniu chcesz robaczki?
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img469.imageshack.us/img469/1958/obraz456ka3.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img468.imageshack.us/img468/8908/asdlx8.jpg[/IMG][/URL]

Brrrr.... :roll:[/quote]
Oj Babciu, babciu :lol:

Łaa robale :loveu: ŻYCIE MAMO, ŻYCIE!! :cool3:

Posted

[quote name='matinestka']

[COLOR=seagreen][B]Ganga założyć mówisz :hmmmm: Ja konserwatywna :hmmmm: [/B][/COLOR]

[COLOR=seagreen][B]no dobrze ,że chociaż to moje IQ doceniacie :diabloti: ;) [/B][/COLOR]

[COLOR=seagreen][B]Ja tez Was kocham :loveu: :loveu: [/B][/COLOR]

[quote]Och wyobrazam sobie...
Ja, Duża i Mamula - łąka, drzewo, pod drzewem Matiska z jabłkiem w ręce, razem z Azutkiem, Arniś buszujacy w zbozu i reszta zgajki :loveu: I takie rozmowy o ŻYCIU :evil_lol: [/quote]

[COLOR=seagreen][B]piękna wizja :loveu: [/B][/COLOR]

[quote]Mam to nas zabije za te pomysły..ale nam sie dostanie:placz:

..Mamy nie ma Dzieci harcują :evil_lol::eviltong:
[/quote]

[B][COLOR=seagreen]fakt !!! człowiek śpi snem sprawiedliwego a dzieciarnia hula ........Wasz braciszek też sie dokłada do hulania ;) [/COLOR][/B]

[

Posted

[quote]Mamule trzeba na randkę zaciągnąć :loveu:

Mamula nie taka zła, nie gadaj goopot :loveu: Dzieci grzeczne są przeciez :evil_lol: hihihi[/quote]

[quote]Mamula to oczyiscie zła nie jest..:smile:ale jak to jutro przeczyta wszystko to się zaleje łzami ze śmiechu i żalu,...że Starsza jej pociecha..ma takie jazdy w głowie a Młodsza na dodatek jej w tym wtóruje:eviltong:.....

no to trza myslec konkretnie nad nazwą..:smile:i zapytac Mamy...:smile:

[COLOR=seagreen][B]no tak grzeczne zwlaszcza jak wiedzą ze matka z rana przeczyta -to tak pisza żebym zawału w pracy nie dostała :evil_lol:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=#2e8b57]Ale powiem tak pomysł sam w sobie mi sie podoba - podeszłam do sprawy naukowo i tak :[/COLOR][/B]

[COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W USA mafia idealnie zorganizowana, każda rodzina ma swego Dona, po nim jest Consigliere doradca Dona i główny "księgowy" rodziny. Następny w hierarchii jest Capo zwany też kapitanem, dowodzi on załogą w której skład przeciętnie wchodzi 20-30 ludzi. Jest to mała rodzina, Capo po każdej akcji musi odpalić Donowi stosowną działkę (zazwyczaj 20%).[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W skład przeciętnej rodziny wchodzi przeciętnie 5-6 takich grup. Ostatni w hierarchii jest żołnierz (soldatti), jest to zwykły członek rodziny.[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman].[/FONT][/SIZE][/COLOR]

[COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=seagreen][B]to tak żeby wiedziec kto jest kto ?:diabloti: no jest jeszcze Capo di tutti ale on juz cała Mafia rzadzi w kraju - to u nas chyba tylko jest / narazie poki sie nie rozpanoszymy na cały kraj ;) / miejsce dla Dona , Consigliere i Capo :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR]

co do nazwy to wykabinowałam cus takiego [B]Nostra Vita !!![/B] zważywszy ze ostatnio duzo o "zyciu" tu była mowa :eviltong: / niby nasze zycie / tylko by to trzeba przekonsultowac gramatycznie z kims kto zna włoski bo moze byc nie gramatycznie :razz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bry wieczór Goniu ;) :evil_lol:

Goniu chcesz robaczki?
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img469.imageshack.us/img469/1958/obraz456ka3.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img468.imageshack.us/img468/8908/asdlx8.jpg[/IMG][/URL]

Brrrr.... :roll:[/quote]
o jejciu jejciu robaczki:loveu:
lubie takie robale:diabloti:

Posted

[quote name='ewatr'][COLOR=seagreen][B]Ganga założyć mówisz :hmmmm: Ja konserwatywna :hmmmm: [/B][/COLOR]

[COLOR=seagreen][B]no dobrze ,że chociaż to moje IQ doceniacie :diabloti: ;) [/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]Ja tez Was kocham :loveu: :loveu: [/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen][B]piękna wizja :loveu: [/B][/COLOR]
[B][COLOR=seagreen]fakt !!! człowiek śpi snem sprawiedliwego a dzieciarnia hula ........Wasz braciszek też sie dokłada do hulania ;) [/COLOR][/B]
[/quote]
IQ Mamci jest jedyne i niezasątpione :loveu: :multi:
Mamula jakie wyznanie łaaa :loveu: :loveu:
A czy jest mozliwe, zeby tę wizję zrealizować? :cool3:
A to nocne hulanie to tez pewnie po Mamci :evil_lol:

[quote name='ewatr'][COLOR=seagreen][B]no tak grzeczne zwlaszcza jak wiedzą ze matka z rana przeczyta -to tak pisza żebym zawału w pracy nie dostała :evil_lol:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2e8b57]Ale powiem tak pomysł sam w sobie mi sie podoba - podeszłam do sprawy naukowo i tak :[/COLOR][/B]
[COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W USA mafia idealnie zorganizowana, każda rodzina ma swego Dona, po nim jest Consigliere doradca Dona i główny "księgowy" rodziny. Następny w hierarchii jest Capo zwany też kapitanem, dowodzi on załogą w której skład przeciętnie wchodzi 20-30 ludzi. Jest to mała rodzina, Capo po każdej akcji musi odpalić Donowi stosowną działkę (zazwyczaj 20%).[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman]W skład przeciętnej rodziny wchodzi przeciętnie 5-6 takich grup. Ostatni w hierarchii jest żołnierz (soldatti), jest to zwykły członek rodziny.[/FONT][/SIZE][/COLOR]

[COLOR=black][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=seagreen][B]to tak żeby wiedziec kto jest kto ?:diabloti: no jest jeszcze Capo di tutti ale on juz cała Mafia rzadzi w kraju - to u nas chyba tylko jest / narazie poki sie nie rozpanoszymy na cały kraj ;) / miejsce dla Dona , Consigliere i Capo :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR]

co do nazwy to wykabinowałam cus takiego [B]Nostra Vita !!![/B] zważywszy ze ostatnio duzo o "zyciu" tu była mowa :eviltong: / niby nasze zycie / tylko by to trzeba przekonsultowac gramatycznie z kims kto zna włoski bo moze byc nie gramatycznie :razz:[/quote]
Poprzednio jak czytalam to wybuchnęłam ogromnym śmiechem. Nie mialam pojecia jak odpisac, Mamuś tak naukowo do Cór :loveu:

Co do miejsc, to ja jako Dona proponuję Mamcię (wiadomo dlaczego ;-) ), Capo to Duża (bo Ona to taka.. obrotna o:razz: ), a ja będę Conisgliere. :evil_lol: Potem tylko mafię całą rozpowszechnić na cały kraj i będzie :evil_lol:

[quote name='Paulina_mickey']o jejciu jejciu robaczki:loveu:
lubie takie robale:diabloti:[/quote]
Hej Paulinko :loveu:
Czaczy są takie robale :multi:

Posted

[quote name='ewatr']

[/quote]

kto jak kto ale to tylko nasza Mam może powalić na kolana iście profesjonalnym podejściem do jakże rozkosznego planu swoich Coreczek najukochańszych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no jednak to harcowanie gdy Mama w pieleszach to dobra sprawa:eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
A to nocne hulanie to tez pewnie po Mamci :evil_lol: [/quote]

nooo...wszystko po Mamci przecież:eviltong:hihihihiihih:buzi:

[quote name='g_o_n_i_a']

Co do miejsc, to ja jako Dona proponuję Mamcię (wiadomo dlaczego ;-) ), Capo to Duża (bo Ona to taka.. obrotna o:razz: ), a ja będę Conisgliere. :evil_lol: Potem tylko mafię całą rozpowszechnić na cały kraj i będzie :evil_lol:

[/quote]

NO przydziały rozporządzone...ale..... ja jako czlonek całego tego tajnego jakże stowarzyszenia oraz wspóltwórca pomysłu:eviltong: wnoszę poprawkę......
te MAM vel Dona TY to zapomnij sobie..bo ja żadnych procentów odpalać NIE BUBU:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a jak:)buahahahahhahahaha:loveu::loveu:..no przecież muszę uzbierać na dom z ogrodem i jeepa:D

hahah tak Sisotra mati to najbardziej lubi obracać się wokól własnej osi:D hihiih

miłego dnia Conis....coś tam coś tam :eviltong:..no Mała....i miłego dnia Dona:)
:buzi::buzi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']My jesteśmy takie fajne goopy :loveu:
Ja mam jakieś 60, ale dosyć kiepskiej jakości (co widac zreszta wyżej).

Ni ma Cie przecież :eviltong: Nie widać. :calus:[/quote]

[I][COLOR=royalblue]Bry Gonia :multi: [/COLOR][/I]

[quote name='g_o_n_i_a']Cichooo!!:evil_lol:[/quote]

[quote name=':: FiGa ::']Brywieczór Goniasta :multi:
Cudne fotki, normalnie padam z zachwytu :loveu:
O i Ilonke widzę :razz:
[/quote]

[I][COLOR=royalblue]Gosia :mad: Pogadamy sobie inaczej :mad: :evil_lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]PS. Aja tez mam zdjęcie Gonii :loveu: [/COLOR][/I]

Posted

Mati :loveu: Uch jakie poświęcenie zagladac do Azulkowej przed pracą. :cool3: :multi:
[quote name='matinestka']nooo...wszystko po Mamci przecież:eviltong:hihihihiihih
NO przydziały rozporządzone...ale..... ja jako czlonek całego tego tajnego jakże stowarzyszenia oraz wspóltwórca pomysłu:eviltong: wnoszę poprawkę......
te MAM vel Dona TY to zapomnij sobie..bo ja żadnych procentów odpalać NIE BUBU:eviltong:a jak:)buahahahahhahahaha:loveu::loveu:..no przecież muszę uzbierać na dom z ogrodem i jeepa:D
hahah tak Sisotra mati to najbardziej lubi obracać się wokól własnej osi:D hihiih
miłego dnia Conis....coś tam coś tam ..no Mała....i miłego dnia Dona:)
:buzi::buzi:
Boszz padam normalnie :roflt::roflt::roflt::roflt:No Dona to powinna byc wyrozumiala dla Cór :evil_lol: Jak Capo uzbiera na dom z ogrodem i jeepa to zacznie odpalac procenty :eviltong: Wniosek - CAPO SIE MUSI BARDZO STARAC, bo inaczej mafia zbankrutuje zanim dom postawisz :cool1:

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Bry Gonia [/COLOR][/I]
[I][COLOR=royalblue]Gosia :mad: Pogadamy sobie inaczej :mad: :evil_lol: [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]PS. Aja tez mam zdjęcie Gonii :loveu: [/COLOR][/I][/quote]
Bry :razz:
Pogadamy? Pff :evil_lol:
Obrażam się. :placz:

Wezme za chwileczke aparacik, Azulkowa na smyczke, do plecaczka troszke chleba i mykam na randeczke z kacuskami do parku :cool3:
Milego dnia!

Posted

[COLOR=seagreen][SIZE=3]Buon giorno [B]Nostra Vita !!![/B][/SIZE][/COLOR]

[B][COLOR=seagreen]/ to jak bedzie z ta nazwa ? bo jakoś innych propozycji nie widze ? /[/COLOR][/B]

[quote]kto jak kto ale to tylko nasza Mam może powalić na kolana iście profesjonalnym podejściem do jakże rozkosznego planu swoich Coreczek najukochańszych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu :

no jednak to harcowanie gdy Mama w pieleszach to dobra sprawa:eviltong:

[B][COLOR=seagreen]ktos Was musi trzymać w ryzach zebyscie za bardzo w obłoki nie pofrunęły :evil_lol: o tego sa matki i Dony :diabloti: [/COLOR][/B]