Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc Siostra :buzi: :buzi: :buzi:

duża sie bardzo cieszy ze z Azulkowa wszystko idzie " jak po maśle" , tak jak juz pisałam ..INACZEJ BYć NIE MOGłO :) mati i Brygada juz nie moga sie doczekac daty po 10 czerwca :eviltong: ... tak bardzo już chca smigac z Azulkowa po łakach :) i cwicza bieganie co dzien :eviltong: żeby nie wypasc beznadziejnie przed Kropką:) ( ja nie wiem co one maja czasem w tych łebach swoich :loveu: ) ... i co chwile mnie pytaja ...mati czy to juz tuż tuz ??? ( no tak szcześliwi czasu nie liczą ... :eviltong: ) hihihi ja tez bym tak chciała ale cóz... :eviltong: i z niecierpliwościa także czekamy na cannon'kowe zdjatka, ach .ach ....dwa tyg to cudo się marnowało :eviltong: .. ale jak to mówia, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) .. dlatego tez Siostra z wielkim impetem natrzaskaj teraz mnóstwo zdjęc bo my tu wszyscy czekamy rozochoceni :) ....

a na pocieszenie żeby Gonia juz sie nie smutała i równowaga powróciła Bejbusek sle stokroty : [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/7727/bejbusstrokrotagy2.jpg[/IMG][/URL]

a mati przeprasza ze Gonia musiała w sobote słuchac tych wszystkich bzdurzeń mati , ach jestem niepoprawna :siara: ..... ale jak się rozgadam .. to juz kaplica... inna sprawa ..żeby to jeszcze coś mądrego było :eviltong: .... ale nic ... mati obiecuje poprawe i przyzeka ze juz nie bedzie tak gadułować :eviltong: ale tak szczerze to fajnie ze posiedziałysmy razem z Mamuśka tyle na wybiegach :loveu: .. mati bardzo się cieszyła :) i Gonia nawet sie odezwała do mati ulalala :siara: :buzi:

uch to my juz spadamy .... znów sie rozgadułowałam :eviltong: ... slemy buziaki dla MAłEJ :buzi: i dla Azulkowej :buzi:
papap
:bluepaw:

Posted

Ooo jak widze wiecej tutaj osob z Rzeszówka :D:D Matinestka- znasz Gosie realnie? Jezeli tak to- dlaczeto tylko ja nieznam :P Po 10 czerwca- dobrze ze to juz niedlugo i sie wszyscy całą bandą z DGM wybawimy z psami ze całe to forum zapamieta nasz wypad hehe xD

Posted

a jasne że znam :) to przeciez [U][B]MOJA SIOSTRA[/B][/U]:loveu: to jakże mogło byc inaczej :) ja to widze ze tu się niezły wyypadoo szykuje psio- człowieczy :D
z czego mati i cała jej Bryga cieszy sie jescze bardziej :)
pozdrawiamy Nerul :)

Posted

Dziękuje za pozdrowienia i nawzajem. Wiesz ja myslalam ze to zart z ta siostrą bo tutaj do siebie sie mówi ciocio i wogóle... Zmylilo mnie to z tropu xD Co do wypadu- w ile psow mati byc miala? Bo musielibysmy wielką liste zrobic hehe :D

Posted

Trójeczke?! Człowieku ja o 1 walczylam a ty masz 3 bestyje :D Na swieta jak sis moja przyjedzie to bede miec 3 bestie- jamnika i 2 kundelki w tym 1 mój... Jak cos to wybierzesz sie na Dogomaniacki spacer po 10 czerwca tak? :D:D

Posted

[quote name='Nerul']Trójeczke?! Człowieku ja o 1 walczylam a ty masz 3 bestyje :D Na swieta jak sis moja przyjedzie to bede miec 3 bestie- jamnika i 2 kundelki w tym 1 mój... Jak cos to wybierzesz sie na Dogomaniacki spacer po 10 czerwca tak? :D:D[/quote]

no to ba:D co 12 łap to nie 4:loveu:

Posted

[quote name='matinestka']czesc Siostra :buzi:

duża sie bardzo cieszy ze z Azulkowa wszystko idzie " jak po maśle" , tak jak juz pisałam ..INACZEJ BYć NIE MOGłO :) mati i Brygada juz nie moga sie doczekac daty po 10 czerwca :eviltong: ... tak bardzo już chca smigac z Azulkowa po łakach :) i cwicza bieganie co dzien :eviltong: żeby nie wypasc beznadziejnie przed Kropką:) ( ja nie wiem co one maja czasem w tych łebach swoich :loveu: ) ... i co chwile mnie pytaja ...mati czy to juz tuż tuz ??? ( no tak szcześliwi czasu nie liczą ... :eviltong: ) hihihi ja tez bym tak chciała ale cóz... :eviltong: i z niecierpliwościa także czekamy na cannon'kowe zdjatka, ach .ach ....dwa tyg to cudo się marnowało :eviltong: .. ale jak to mówia, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) .. dlatego tez Siostra z wielkim impetem natrzaskaj teraz mnóstwo zdjęc bo my tu wszyscy czekamy rozochoceni :) ....

a na pocieszenie żeby Gonia juz sie nie smutała i równowaga powróciła Bejbusek sle stokroty : [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/7727/bejbusstrokrotagy2.jpg[/IMG][/URL]

a mati przeprasza ze Gonia musiała w sobote słuchac tych wszystkich bzdurzeń mati , ach jestem niepoprawna :siara: ..... ale jak się rozgadam .. to juz kaplica... inna sprawa ..żeby to jeszcze coś mądrego było :eviltong: .... ale nic ... mati obiecuje poprawe i przyzeka ze juz nie bedzie tak gadułować :eviltong: ale tak szczerze to fajnie ze posiedziałysmy razem z Mamuśka tyle na wybiegach :loveu: .. mati bardzo się cieszyła :) i Gonia nawet sie odezwała do mati ulalala :siara: :buzi:

uch to my juz spadamy .... znów sie rozgadułowałam :eviltong: ... slemy buziaki dla MAłEJ :buzi: i dla Azulkowej :buzi:
papap
:bluepaw:[/quote]
Siostruś :buzi:
Nie mam weny tworczej, z checia wzielabym aparat i posmigala gdzies, ale :-( No wlasnie zawsze jest jakies ale... Spobuje cos pofocic, ale to pewnie nie beda sliczne zdjecia tylko dolujaca tworczosc goni.
Bejbus, och gonia teskni za pregowanym Skarbeczkiem :loveu:
Daj spokoj z tą sobotą. Znow nawalilam jak zawsze. Z ludźmi nie umiem sie dogadac, nie wiem co ja w ogole na tym swiecie robie :-( goni glupio bylo, ze milczala ale jak sie rzuci temat to w miare gadam. Ech.. Tydzien temu planowala tulnac sie do Duzej, ale co z tego wyszlo - oczywiscie nic, bo gonia debil sie nie odwazyl
Przepraszam Duza za to, ze jestem taka beznadziejna :-( :-(

Posted

Nerul, bo my mamy tutaj malą rodzinkę. Najpierw gonia poznala Mamcię (Ewatr) dość zabawnie to wyszło :evil_lol: I gonia jak sie zorientowala, ze to Ewunia to puscila buraka i szybko wymknęla sie z recepcji :evil_lol: Potem tak zostalo, ze Ewuś to Mamcia moja, bo w schronisku czesto byly zwroty do mnie "a gdzie mama?" albo "dasz do mamie" (kiedy gonia dostala jabluszka ;-) ) Ewcia tez mowila, ze nie raz pytano "a gdzie corka?" I tak zostalo. Wtajemniczeni wiedza, ze gonia to z innego stadka a Mamcia z innego, ale goni fajnie, ze ma taka Mamcie. A z Mati tez sie zabawnie poznalysmy. Szlam sobie do szczeniaczkow i patrze, a tam jakis loodek sprzata :p Mysle, jakis wolontariusz, to sie pchac nie bede. Padlo tylko pytanie "moge zrobic zdjęcia?" I dostalam zgode, wiec cykalam fotki. Oczywiscie ograniczylam sie to polslowek, a moze nic nie mowilam?? A potem sie okazalo, ze Mati to z DGM i w ogole pracownik. :o To bylo ok. pol roku temu. Najpierw byly okreslenia Duza i mała, a potem jakos wyszlo, ze Matylda weszla do rodzinki i teraz jest Mamcia Ewcia i dwojka dzieci (albo trojka :p). Ale gonia debil nie umi sie przelamac do Siostrzyczki :( :( I gonia dziwi sie, ze Mati sie z gonia zadaje - z takim kretynem :(

Posted

Moja Kochana Dziewczynka ech co ja bym bez niej zrobila... :(
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/396/900c909b5239b0bc.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/341/f5e3d8d742d00c2a.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/396/f06a2cc9158bce3b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/341/ba3a3f3ebb73140d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/341/ba3a3f3ebb73140d.jpg[/IMG][/URL][/quote]

lalalalalalala
:lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'] teraz jest Mamcia Ewcia i dwojka dzieci (albo trojka :p). Ale gonia debil nie umi sie przelamac do Siostrzyczki :( :( I gonia dziwi sie, ze Mati sie z gonia zadaje - z takim kretynem :([/quote]

no to jak juz zostało wszystko wyjaśnione
- to jako szczęsliwa :loveu: matka dwóch wspaniałych córek :calus: :calus:
jak wezme " bejsbola" :mad: i sie przejade na ta Słocine
i jeszcze waszego brata poprosze o pomoc / w ramach kary ;) /
i du......ę zleje mojemu najmłodszemu dziecku za takie wygadywanie bzdur .........jaki kretyn , jaki gooopek ????

żeby mi to było po raz przedostatni :-(

Gonie wszyscy lubia i to duzo bardziej jak sie jej wydaje i martwia sie jak takie rzeczy czytaja :placz:

Posted

[quote name='ewatr']no to jak juz zostało wszystko wyjaśnione
- to jako szczęsliwa :loveu: matka dwóch wspaniałych córek :calus: :calus:
jak wezme " bejsbola" :mad: i sie przejade na ta Słocine
i jeszcze waszego brata poprosze o pomoc / w ramach kary ;) /
i du......ę zleje mojemu najmłodszemu dziecku za takie wygadywanie bzdur .........jaki kretyn , jaki gooopek ????

żeby mi to było po raz przedostatni :-(

Gonie wszyscy lubia i to duzo bardziej jak sie jej wydaje i martwia sie jak takie rzeczy czytaja :placz:[/quote]

Ewunia to starsza- młodsza córa pędzi z Tobą , biorę swojego bejsbolaa i ruszamy z miejsca...... :mad::mad::mad: bo ja tą Siostre moja to kiedyś ukatrupie :shake: za takie bzdurzenie:( czyta imaginacja :/ Gonia rodzinny najazd się szykuje ooo !!!! bez kazania tez się nie obejdzie.. ale to juz bezie po bejsbolach :eviltong: ( kazania siostry to da się przetrawic... ale jak juz Mama włacza litanie... to masakra:siara: ) .....

Gonia :buzi: ... nooo :loveu:

Posted

[quote name='Nerul']Dokladnie, hmmm tylko gdzie ja w bloku bym 12 lap zmiescila, chyba w pralce :P A duze masz psy?[/quote]

hej Nerul :) 12 łap miesci się w bloku i żadna pralka nie jest nam potrzeba do takich ekscesów:eviltong: ... a psiaki to sredniaki :eviltong: juz tutaj na watku u mojej Siostrzyczki się pokazały :) tylko nie pamietam na której stronie ( jeśli Cię to nadal interesuje:) )
pozdrawiamy

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Siostruś :buzi:
Nie mam weny tworczej, z checia wzielabym aparat i posmigala gdzies, ale :-( No wlasnie zawsze jest jakies ale... Spobuje cos pofocic, ale to pewnie nie beda sliczne zdjecia tylko dolujaca tworczosc goni. [/quote]

ja się chyba palnę:crazyeye:... no jasne... Siostra.. to ja nie wiem , to chyba elfy te cudne zdjęcia trzaskaja co???? "hodujesz" jakiegos Elfika?? :) bo Elfiki takie słodkosci są :)

[quote name='g_o_n_i_a']
Bejbus, och gonia teskni za pregowanym Skarbeczkiem :loveu:
[/quote]

Bejbus buziaki przesyła :) i niee tylko Bejbuś ... :loveu: .. dla Goni jeszcze buziaki slą Patuszka i Brutowski :buzi: :buzi: i to najgorętsze pod Słonkiem i Księzycem :)

[quote name='g_o_n_i_a']
Daj spokoj z tą sobotą. Znow nawalilam jak zawsze. Z ludźmi nie umiem sie dogadac, nie wiem co ja w ogole na tym swiecie robie :-( goni glupio bylo, ze milczala ale jak sie rzuci temat to w miare gadam. Ech.. Tydzien temu planowala tulnac sie do Duzej, ale co z tego wyszlo - oczywiscie nic, bo gonia debil sie nie odwazyl
Przepraszam Duza za to, ze jestem taka beznadziejna :-( :-([/quote]

do dużej zawsze sie tulnąc mozesz:) bez względu na to czy coś do mnie powiesz czy nie:) ja będę na wybiegach "nękać" swoją obecnością :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:i bedę zagadywac do Siostry jeszcze bardziej :) zobaczysz Mała wszystko bedzie gitarra:loveu:

a jak tam minął Małej dzionek???????? i jak Azulka , której miny przyprawiaja mnie o śmiechowe dreszcze :) urocza Bestyja:)

gorąco pozdrawiamy i slemy buziaki :buzi: